♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under augusti 2008

Av Debora Persson - 14 augusti 2008 21:17

Idag fick vi stiga upp tidigt för det var tvshopping. Åkte först till elgiganten men det var stängt så vi åkte till onoff. Där hittade vi vår tv. 40 tum lcd.

Min man är nog mest glad. Men den var jäkligt snygg faktiskt. Lite skilland mot den 100 åriga gamla lådan vi hade på bänken innan iaf.

Sedan började jag jobba 13.00 Skulle slutat 20.00 men fick gå 45 minuter tidigare. Så vi fick åka och handla lite mat efter min man hämtat mig.

 Maja har varit borta snart ett dygn igen. Bosse däremot har varit hemma några gånger. Han följde med Fanny hem en timme innan och hälsade på henne.

Nu ska vi snart käka och sen ska det nog bli lite mordkommissionen.

Sen ska det nog bli lite sova för imorrn är det arbete igen.

Av Debora Persson - 13 augusti 2008 21:12

jobbat 12-20 idag. Gick ändå ganska bra. lagom trött sådär efteråt. Min man hämtade mig iaf när jag slutat så käkade vi. Han har fått hem de sista grejjerna från lägenheten i mörrum nu. Och dessutom en massa  bebiskläder. oj oj oj så söta. Bara en bebis som fattas (och ett 100% jobb tycker min man)

Nu är det iallafall pissväder, regnar, åskar och blixtrar. kul. Därför blir det film hela kvällen. Jag har röstat på nils karlsson pyssling så det lär det bli med.

Men först leta tv för imorrn blir det en ny sådan. En 42 tum? tror jag han sa han ville ha. Jag bryr mig inte så mkt, bara den är platt och inte 100 år gammal som den vi hade nu så blir det bra.

Stackars mina barn nu, dom är ute i regnet. stackars mig när dom kommer hem blöta och ska gå på min soffa.



Hem

Av Debora Persson - 13 augusti 2008 10:19

idag kommer min man hem på heltid. Om en timme ska jag med bussen till jobbet. Hoppas det blir lugnt iaf och inte som i måndags.

Nu ska här ge katterna mat och jag ska klä på mig


Av Debora Persson - 13 augusti 2008 00:51

Vår tv har nu dött. Märkte först de när jag pratade med kyckling på telefon, kom in i tvrummet så var tvn på standbye så jag trodde katterna gått på tvdosan och råkat trycka av tvn. Men sen satt och tittade en stund på tvn så dog den igen. Trodde det spökade först.

Sen dog den igen och då gick den inte trycka igång så Fanny kom och hon fick igång  den. Funkade nästan hela filmen vi kollade på, men när det var som mest spännade dog skiten igen och ville inte starta alls.

Så fick kolla klart på filmen på datorn. Så när min man kommer ner till Malmö igen så blir det av till affären och köpa ny tv. Behövdes visserligen. Fan vi skulle sålt denna tvn istället för den andra ju! hehe.


Nu ska här sovas för arbete imorrn 12-20. Nattnatt

Av Debora Persson - 12 augusti 2008 20:56

Seg dag hela dagen idag. Nästan fått panik för man inte har gjort något. Vädret har ju inte varit det bästa direkt. Slappdag helt enkelt. Även slappdag för mina små bebisar. Dom ahr inte ens varit utanför dörren förrän nu.

Nu blir det snart film med Fanny igen. Skräckis:)

Av Debora Persson - 12 augusti 2008 14:07

Blir vansinnig på den jävla posten. På en vecka har jag fått tre brev som är till min mamma. Så min eftersändning funkar ju lagom bra när jag får hem mammas post!? Vi har för fan inte ens samma efternamn! Jag ska ringa och klaga på dom. Får mamma min post då eller?


Och det regnar med. Vilken pissdag. Sen blir det iallafall film, Nils Karlsson pyssling. Var ett antal år sedan man såg den ju:P

Av Debora Persson - 12 augusti 2008 09:03

mors.

Igår åkte jag, min man och fanny in till stan. Jag köpte en tröja för pengar jag inte har, men som min man hade:P Han köpte med en tröja. Sedan skulle min man åka hem sp vi var och lämnade han på centralen. Sen blev det käka för min och fannys del. Stressmat. Jag skulle börja jobba 16.00 Kaos var det när jag kom till jobbet. Helt slut i skallen efter fyra timmar när jag slutade.

Kollade på tv med fanny sen blev det sova.

Idag blev det tidig uppstigning, vaknade av att grannen skrek på sin hund. Sen kunde jag inte sova om typiskt nog. 

Nu ligger jag i soffan och tittar på top model tillsammans med bosse. mys. 

 

Idag är jag ledig så idag bler det städa städa städa!!

Av Debora Persson - 11 augusti 2008 09:38

Avisst, Vaknade som alla andra dagar tidigare än vad jag vill. Steg väl upp halv nio ungefär. Var varmt så in i helvete i sovrummet. pallade inte ligga kvar.

Tittar just nu på top model och bosse ligger och sover jämte mig.


Idag åker min man hem för sista gången sen bor han här på heltid f.r.om onsdag. Skönt det ska bli. Slipper mörrum för alltid. 


Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards