♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under oktober 2008

Av Debora Persson - 26 oktober 2008 18:28

Vi var och handlade innan. Det behövdes med tanke på att våran kyl vafr ganska tom. Men nu har vi fyllt på matförådet. När vi kom hem tog vi tvätten sen gick jag upp till Fanny och tittade på film, det blev Them, tror jag den hette. Helt okej film med. En rysare som var verkligehetsbaserad.

Nu är det snart mat, min man har gjort hamburgare. Snart börjar Andra Avenyn med. Sedan blir det väl någon film efter det.

Av Debora Persson - 26 oktober 2008 13:13

Lite seg idag är man allt. Men jag tycker vi hade kul igår faktiskt, eller? Fanny kom hem till oss efter hon jobbat, var la vid 22tiden.

Sen  vi in till stan och satte oss på ett ställe med uteservering så satt ute, det fanns sånna där värmelampor så vi frös inte iaf:)

Sen blev det käk och sen taxi hem.

Men ja, vi hade la trevligt.


Idag blir det till att ta det lugnt ungefär. Vad som skall göras är iaf tvätt mellen två och sex och så måste vi till affären med och handla, men resten av tiden på denna dagen ska jag bara ligga på soffan och dricka cola.

Förresten så har jag inhandlat årets första julmust nu, tröttnar aldrig på det, kommer bli flera liter i veckan nu!

Av Debora Persson - 25 oktober 2008 15:33

Fick givetvis sms innan med frågan om jag kunde jobba, tre sjuka med idag. Men självklart kan jag inte det. Min lediga helg och jag har saker jag ska göra.

Började plocka lite innan, sen vid tolvtiden drog jag, Fanny och Jenny in till stan och mötte upp min man. Så käkade vi lunch på thai, fan vad mätt man blir på det stället, ändå inte mycket mat direkt man får, men man äter fan aldrig upp allt heller så mättande som det är.

Efter maten gick jag och min man in på sysstemet och handlade sen fick han dra till sitt jobb igen.

Gick in på trebutiken och bad dom fixa mobilen, snubben hade aldrig sett det problemet tidigare så han skickade mig till en annan trebutik längre ner på stan. Där fick dom, vad heter det. Nolla hela telefonen typ. Så tog en halvtimme, sen var den som ny, fast sletnare såklart:P

 Medans vi väntade på telefonen så gick i affärer och provade de fulaste mössorna som finns på denna planet. Lustig H&M där, bara fula kläder, inga vanliga. Inte som dom andra H&M butikerna. Man blev nästan sjösjuk av att gå där inne, men okej, några normala kläder hade dom, men det var fan inte mycket.

Sedan blev det iallafall hemfärd. Jag har städat som fan. Nu ser det helt okej ut här hemma. Pallar inte städa mycket mer nu.

Ska bara slänga lite sopor ungefär, men det får npg min man ta när han kommer hem från jobbet sen.


Nu ska man bara sitta och vänta in tiden på att börja dricka ungefär. Vetefan när det blir, min man slutar 18.00 och Fanny börjar 18.00 och jobba.hm men blir la där runt vid den tiden kanske??

Blir la in till stan sen och fortsätta vår lilal fest på nått uteställe.


Av Debora Persson - 24 oktober 2008 21:34

Hemma efter jobb nu. Fick börja 12.00 idag eftersom folk var sjuka. Så blev en extra timme att jobba. Mycket folk med, pissväder, löning och fredag. Tänka sig att det var mycket folk. Men tiden gick snabbt ändå tycker jag. Inga större problem.

Imorrn kommer dom antagligen att ringa och be mig jobba eftersom det fattas folk imorrn med. Men nej fan, ska vara ledig denna helgen, det säger jag bara. 


Snart kommer min man hem, ska nog käka då, börjar bli hungrig.


Imorrn ska jag se om jag kan lämna in min mobil på lagning, den har börjat bli knäpp. När jag får sms så måste man gå in i meddelande för att läsa dom, annars brukar det ju komma upp direkt på displayern. men men.


Nej, nu har jag inte tid att sitta här längre. Annat att göra nu. Ska pussas lite med mina små bebisar med, och plocka lite hade jag tänkt.


Bye



Av Debora Persson - 23 oktober 2008 22:02

Jobb, jobb jobb. Jobbat nu iallafall. Bara imorrn med så är man ledig igen:) Härligt, men idag var ganska lugnt. Eller det var ganska mycket att göra ett tag men inte så de vatt särskillt jobbigt.

 När jag slutade så gick jag upp till Hilton en sväng och träffade Fanny innan jag gick ut och mtte min man så vi tog bussen hem tillsammans. Så snart ska vi glo på film, Flickan i Källaren. baserad på den tjejen i österrike eller tydkland eller var det var som blev kidnappad och instängd i en källare för några år sedan.


 Sedan så kommer jag sluta höra av mig till folk. Är så trött på att inget händer. Aldrig passar det. Även om man bestämmer en sak så ballar det ur sen ändå. Så nu är det slut på det. Hör av er om ni vill något.

 Så, kul fest det blir på lördag! Tack så hemskt mycket. Jag älskar verkligen er.


Nej nu ska jag käka något sen blir det film.




Av Debora Persson - 23 oktober 2008 10:09

Filmen igår var jäkligt bra faktiskt! Trodde inte den skulle vara så bra, men det var den jävlar.


Idag ställde jag klockan på 8.30 men kom inte upp förren en timme senare. Känner mig stressad på nått sett.

Börjar ju inte jobba förrän 13.00 ju.

Har stängning idag med. Och samma tid imorrn.

Lite tråkigt att ha samma tider flera dagar i streck faktiskt, man hinner känna att det blir tråkigt.

Lite roligare men olika tider..


Nu ska jag strax föna håret och göra mig i ordning, sen blir det frukost, sen en snabbis upp till Fanny innan hon ska åka och jobba hon med.


Ingen som vill ha en katt förresten? Jag orkar inte mer.

Av Debora Persson - 22 oktober 2008 21:43

Tjaoo. Idag har jag jobbat 13-20.30 Var lite halvkul faktiskt. Lagom mycket folk med. Gick helt okej. Har inte mycket att säga om det. Fick skriva på nytt anställningsbevis, så nu är jag inte provanställd längre, så det är ju bra det. Nu har jag så jag får mina garanterade timmar med helt och hållet, och inget mindre då förhoppningsvis. Så det är ju skönt det.


Nu är jag hemma iallafall, min man kommer snart hem från sitt jobb med, elelr han kom visst hem nu:)

Då blir det att han ska få göra mat, sen ska vi nog glo på film, blir väl In the Vally Of Elah, antar jag.


Nu är jag jävligt trött i skallen och vill helst ha semester i fyra år.

Av Debora Persson - 21 oktober 2008 21:56

Åt helvete med det mesta. Jävla skit.

Är det ingen som kan komma ner till Malmö i helgen?!?! När man väl är ledig och vill hitta på något så är det ingen annan som vill. Men däremot så ska alla andra komma när man jobbar hela helgerna! 


Har jobbat idag, 14-20.30, jävligt dött var det, inte alls mycket att göra. Var klar vid stängningen kvart tjugo över.
Gick ut och ringde min man. Han trodde jag slutade 21.00 så han var fortfarande hemma. När har jag lixom slutat 21.00?? haha Vi stänger ju 20.00, stängning en halvtimme. Så fick börja gå istället. Mötte min man vid affären, var tvungna att köpa kattmat.


Sen kom vi hem och  jag stack upp till Fanny en sväng och dumpade lite grejjer som var hennes och så dumpade jag lite kattmat och Bosse.


Kollar på andra avenyn nu, ska kolla filmen snart på ettan, Livvakterna. Min man gör dessutom toast till mig..:)


Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards