♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under november 2009

Av Debora Persson - 26 november 2009 12:25

Gick upp 6.30 idag innan mannen stack till jobbet så jag kunde duscha innan eftersom jag hade på känn att jag inte skulle få det gjort under dagen om jag skulle iväg.

Mitt barn har inte varit glad idag alls. Han är så sjukt trött.

Denna morgonen har dessutom katterna (Läs: Sally) förstört ställningen som vi hänger tvätt på eftersom Sally skulle upp där och klättra. Nu är den helt skev och sne.

Och så har hela garderoben låst mig ute. Man kommer inte in där och det går inte ens dra ner handtaget. Dörren är inte låst så den måste ha hängt sig på något sätt. Hade inte tid att vara våldsam så det får vi ta ikväll. Ska stjäla lite kläder av Karin istället.

Jag och Maximilian sitter här och inväntar tiden så vi kan ta tåget till Karlshamn och hälsa på Frida!

Lilleman har bajsat nu och Karin håller på dö så får styra upp här nu.

Tjao

Av Debora Persson - 25 november 2009 22:10

Idag drog jag och Karin in till stan. Maximilian följde givetvis med. Jag skulle ha ett fotoalbum till lilleman och Karin skulle ha hårfärg. Förutom det skulle vi kolla lite efter julklappar.

Men så gick det inte riktigt till. Ingen av oss kom från stan med det vi skulle ha. Och några julklappar tittade vi knappt efter. Blir väl ofta så?

Men faktiskt så handlade jag inte en massa kläder eller annat till oss. Haha jag fick med mig hem tre reflexer till vagnen och en jäkla doftolja som luktar jul! Mannen kommer bli galen på mig när jag visar honom, tänkte jag.

Där hade jag rätt. " Det stinker i hela rummet nu!" sa han när glad som jag var skulle visa vad jag hade köpt.

Jag får handla julklappar på fredag när vi ska ner till Malmö igen.

Efter stan gick vi hem till henne och hämtade Elsa. ( Karins katt) Innan vi kom därifrån så spelade kattjäklen död. Hon vägrade resa sig upp. Seg som gummi, men till slut kom vi därifrån.

Karin tänkte att Elsa skulle bli glad om hon fick träffa lite kompisar, varav den ena är hennes bror.

Hon uppskattade inte besöket så mycket som Karin trodde. Hon satt mest och tryckte bakom skrivbordet medans Sally inte brydde sig så mycket men Gösta däremot ville hälsa på sin syster. Det ville inte hon och fräste istället mot honom.

Sen kom Julia och hämtade Karin och Elsa. Och jag fick tillbaka min dammsugare som varit på vift ett bra tag.


     

Gösta                         Elsa.                            Sally


Mycket mer än såhär har inte hänt idag. I morgon så kanske det bär av till Karlshamn. Får se, Maximilian har kanske feber? Han är jättevarm men vår värdelösa termometer visar bara 36.6 på honom så enligt den har han inte feber.

Han har skrikit hela kvällen. Inte velat äta, sova eller någonting.

Men nu efter många timmar så han han slocknat.



Av Debora Persson - 24 november 2009 14:43


Eftersom bla Karin har jämrat sig över min blogg nu när jag har lösenord på den eftersom hon blir illa tvungen att skriva in lösen varje gång hon ska läsa här har vi kommit på något som jag inte fattar.

Om jag tar bort lösenordet så kan jag märka mina bilder så inte någon bov kan komma och ta min bebis.

Låter bra, bara det att jag inte fattar ett skit av sådana program man fixar med. Fick ett program här nu på datorn så jag kan fixa mina bilder men som sagt så har jag aldrig tålamod till sånt här, att sitta och lära mig det här på egen hand kommer ta cirkus tre år. Så Karin kan ju boka in sig på Ingelstadgatan ikväll så hon kan visa sina stackars syster.

Tänk att vi har ett par datanördar i familjen som kan allt inom dator och kan bygga en egen och allt det där medans jag inte kan annat än öppna internetsidor..


Jaja, snart kommer Fia hit. Hon har precis varit och plockat upp Karin i Sölvesborg så kommer om en liten stund.

Maximilian skriker av lycka nu måste gå och pussa på honom.



Av Debora Persson - 24 november 2009 11:25

I natt tror jag tusan vi fick sova. Jag måste sovit iallafall för jag minns inte men tror mannen väckte mig en gång när Maximilian skulle ha mat. Men han sov till och med lite halvt när vi matade honom. Mannen vaknade nog när kattkräkrn vässade klorna i golvet precis utanför sovrummet och då gick han väl upp för att ta ett snack med odjuren och gjorde mat till Maximilian samtidigt.


Han börjar bli en riktig sömntuta, när han väl sover. I morse när vi gick upp sov han fortfarande. Och ibland sover vi ju till och med till 10-10.30 Tur han inte är en bebis som ska upp vid 6. Men man ska väl inte ropa hej än, rätt somo det är ska han upp klockan 5 istället.


Idag får vi iallafall besök av Sofia. Hon kommer vid 15tiden efter hon jobbat. Blir trevligt med lite sällskap:) Hon har med sig gardiner till Maximilian. Satte henne i arbete när on var här sist. Gav henne en bit tyg som hon skulle göra gardiner på:)

Det fixar hon galant medans jag är sån som annars måste köpa färdigsydda om dom ens ska se ut som gardiner!


Av Debora Persson - 23 november 2009 19:58

          


En trött och glad Maximilian har vi haft idag. Lite magknip men det hör till vardagen för den här lille mannen, men han har firat sin tvåmånadersdag genom att inte ha lika ont i magen. Det gillar hans mamma. Han har mest varit glad idag:)


Ikväll fick vi dessutom besök av Oskar. Han var här borta i krokarna och tittade på lägenhet. Så vi fikade innan han skulle bege sig igen. Trevligt.

Av Debora Persson - 23 november 2009 13:46

2 Månader idag!

Känns fortfarande som om det var igår han kom till oss!


 

Av Debora Persson - 22 november 2009 22:14

Det finns ingen som är finare.


Jag lovar.






Av Debora Persson - 22 november 2009 21:35

Skillnad; Första magen är för två månader sedan och andra bilden är från idag. Har fortfarande 10 kg att gå ner till min normala vikt.

   


Idag har vi inte gjort ett strunt alls. Vid 18tiden gick vi hem till Karin och Khaled för att käka tacos och titta på film, vi gick dock hem efter halva filmen. Ikväll blev det män osm hatar kvinnor. Khaled hade inte sett den. Alla har sett den eller?

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards