♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under november 2009

Av Debora Persson - 6 november 2009 09:35

Sitter och väntar på att vaktmästaren, eller vad han är. Hyresgästgubbe. Kommer inte på vad det heter men han kommer hit och vi ska skriva på papper på lägenheten och så ska vi anmäla en del fel vi hittat här. Bland annat att våra köksluckor inte bara är fula, dom sitter helt skevt med dessutom.

Sen är det lite annat småfel som inte är uppskrivet på besiktningspapper sen tidigare.

I vilket fall är han sen så sitter mest bara och väntar så vi sen kan fortsätta packa upp så vi blir klara.

Saga och Nisse kommer om några timmar och jag ska hinna baka med dessutom!

Dygnet skulle haft ett par extra timmar till den som behövde.




Av Debora Persson - 5 november 2009 19:17

Känns som om man har haft fullt upp att göra hela dagen fast men inte haft det. Är väl för man knappt suttit ner alls idag. Gick hem till lillasyster innan och käkade där och sedan gick vi ner och tvättade vid 15.

Därefter hade jag barnvakt en stund och gick hem och plockade upp lite mer. Snart är alla kartonger tomma, måste få upp hyllor och sånt med så man kan få upp alla småsaker som ska vara där.

Långt ifrån klara och om inget under sker så blir vi inte klara till i morgon.

Visst att vi fått upp det mesta ur lådorna men prylarna ska ju ställas någonstans med..


Försökte sen skruva ihop soffan hos Karin och det gick sådär kan man säga. Några skruva fick vi dit så den ska väl hålla. Frågan är bara om den komma hålla helgens fylleri för där ska vara fest på lördag.


Nu ska jag sitta till mannen kommer hem från jobbet så jag kan packa upp och han får ta hand om Maximilian.

Av Debora Persson - 5 november 2009 10:00

Idag har vi ingenting planerat förutom att fortsätta packa upp här hemma och vid 15tiden ska vi hem till lillasyster för hon har tvättid så vi med kan tvätta. Vi har nämligen inte hittat någon tvättstuga här.. Och kattjävlarna har gjort sina behov där dom inte ska nu när dom måste hålla sig inne så har dessutom lite extra att tvätta. Nu kommer det bli så att vi MÅSTE ha ny säng bara för detta. Hade visserligen tänkt köpa ny säng snart men var ju tänkt att vi skulle vänta lite med det ett tag men får fixa det nu snarast.



Kom just hem ett gäng med karlar hit. Skulle fixa något. Tur man steg upp nu då. Hade lapp hemma om att dom skulle komma mellan 8-16 någon gång under denna veckan. Skitjobbigt att sitta och vänta hela veckan men nu har dom varit här och det tog bara 5 minuter för dom. Men nu får vi hänga upp gardinstängerna för dom skulle tas ner och allt i fönster skulle röjas till när dom kom.



Mys

Av Debora Persson - 4 november 2009 19:48

Medans jag packat upp ur lådorna, flyttat sängar hit och dit och fixat med saker så har Maximilian upptäckt hur rolig mobilen ovanför sängen är tillsammans med sally. Nu när han ser så pass bra och kan fästa blicken på saker och ting så är det mycket lättare att lägga ifrån honom en stund utan att han ska börja skrika lika lätt.


    

Av Debora Persson - 4 november 2009 17:10

Varit i stan med lillasyster idag. Lilleman var duktig och sov hela tiden, han sover fortfarande. Sovit sen 13 ungefär.

Efter stan så drog lillasyster hem till Sölvesborg, så någon inneboende får vi inte i natt. Kan nästan tro hon flyttat in här för hon har kläder, dator, ytterkläder, presenter mm lämnat här hemma. Hon kanske borde få en egen garderob man kan slänga in allt hon "glömmer" här..:P

Nu har jag i vilket fall fått äta utan avbrott, det är inte ofta det händer:)

Tänker INTE väcka honom. Ska försöka hinna plocka upp lite nu med innan han vaknar.

Tänkte att ALLT ska vara upplockat och på sin plats innan fredag. Då får vi som sagt besök. Sen är det ju helg, då vet man aldrig vad som händer.

Av Debora Persson - 3 november 2009 22:27

Ikväll så sitter vi hemma hos lillasyster och har käkat middag. Tydligen ska hon sova hos oss i natt med eftersom Julia fortfarande inte kommit hem och hon vågar som sagt inte sova ensam. Imorgon ska vi pka in till stan igen en runda så vi slipper sitta hemma hela dagen.

Kanske ska dra oss hemåt snart så vi kan plocka upp lite. Vi får besök på fredag så då borde vi ha fått i ordning det mesta!

Av Debora Persson - 2 november 2009 22:56

Idag kom lillasyster över till oss efter mannen gått till jobbet.

Hann fixa lite här hemma innan det bar av till stan.


Idag åkte vi buss för första gången jag och Maximilian. Gick bättre än vad jag trodde faktiskt. När vi kom in till stan böev det lunch innan det blev lite shopping. Mössa och tröja till mig och pingvindräkt/frack?/dräkt till Maximilian. Så stilig han kommer bli!


 


Inatt sover Karin över hos oss eftersom hon aldrig, tydligen sovit ensam i lägenheten och så det blir soffan för henne i natt.



 

Sally och Gösta!



 

Vår lille prins!


 

Maximilian och Karin


   

En glader morfar och Maximilian från i lördags!




Av Debora Persson - 2 november 2009 09:31

Nu är vi 5 i familjen.

Igår flyttade Gösta hem till oss.


 

Han har hållt oss vakna hela natten med sitt skrikande och Sally uppskattar inte att vi har en katt till men hon vänjer sig tillslut.

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards