♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 28 januari 2010

Skottkärra

Av Debora Persson - 28 januari 2010 23:36

Har fått det mesta gjort idag faktiskt. Resten gör vi imorgon!

  • Ska in till stan och byta ett par byxor
  • Till Onoff och lämna in min jäkla dator.
  • Till Elgiganten och lämna in min mobiltelefon. Den har trillat i golvet ett par gånger så det är halvt konstig nu. Jag har aldrig gillat den så när jag fått i ordning på den så säljer jag åbäket.
  • Baka Baka Baka.
  • Säda
  • Leta upp alla kattens saker och packa ner de. Hon lämna oss vilken dag som helst. Vilken vi inte än bara.
  • Tvätta
  • Betala roliga räkningar

Hon som skulle komma och titta på vår hylla kom innan, hon trodde på allvar att hon skulle få in den i sin bil. Vi sa att det får hon inte så hon tänkte en stund och sa sedan att hon hade en skottkärra hemma hon kunde köra den på. Men sen kom hon på att det kanske blev lite tungt.

Hoho hallå. Hyllan är 5 gånger så stor som en skottkärra, och även om hon bor i närheten hade det aldrig gått.. Och hur hade det inte sett ut om hon kommit gående med en skottkärra "fylld" med en hylla som stack ut tre meter åt varje håll??   


Hon hämtar den i morgon istället. Sa hon. Hon ville ha den men man vet aldrig..


Efter att hon var här tog vi vårt pick och pack (rosenbröd, muffins och ett stycke bebis) och drog till OnOff och lämnade in min kära dator. Om tre veckor får jag tillbaka mitt liv.

Sedan till ElGiganten för att dumpa min mobil. Den sörjer jag inte. Använder mannens gamla nu. MYCKET bättre. Men får tillbaka den om cirkus 10 dagar.

Nästa anhalt blev Maxi för att handla blöjor och mat till Maximilian.


Tillslut drog vi hem till mamma. Dumpade alla bullar i frysen men alla fick inte plats så fick in med en påse i bilen igen.

Mamma löste det genom att tömma hela frysboxen på mat som vi fick med oss hem och så blev det en kassa med mat till Karin med. Så nu är hela frysboxen fylld med mina muffins och bröd.

In och äta middag. Maximilian han fick äta potatis och palsternacka eller vad det var. Gick väl ner. Ja, han njöt inte av den kvalmiga sörjan direkt. (jag råkade smaka den..phu.) Däremot smakade han lite glass. Det var MYCKET godare. Om inte annat så var det skönt för hans tandkött nu när det är tänder på G.


Nu är vi hemma iallafall, vill helst sova men det blir nog ett avsnitt av prison break först.





Fina mamma(hon till höger då.   )

      

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards