♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under januari 2010

Av Debora Persson - 11 januari 2010 23:24

Nu kan vi inte toffla framför PB på ett tag. Såg sista avsnittet på tredje säsongen ikväll. Helt värdelöst när man för en gångs skull började titta tidigt för att hinna med alla 4 avsnitt på sista skivan, så var där bara 1 avsnitt! Varför lägga ner tid att lägga endast ett avsnitt på sista skivan. Vilka lurendrejare.

Fjärde och sista säsongen äär slut på lager så den går inte ens att beställa än.


Nu ska vi iallafall snart gå och lägga oss. Maxontaxon har redan somnat men kommer nog snart vakna igen och vilja ha sin sista måltid för dagen innan han somnar om igen.

Han har ett jäkla humör den pojken. Det har han fått från sin mor. Ena stunden är han jätteglad. Skrattar högt och mycket och sen helt plötsligt skriker han högt och mycket :) Men mest är han bara söt.


 

Av Debora Persson - 11 januari 2010 20:00

Varför går alltid dagarna så snabbt när Dennis är ledig? Man hinner aldrig med det man bestämt man ska göra som är lättare att göra när man är två hemma istället.

Men vi kom in till stan iallafall. Hittade en present till Maximilian från hans mormor. Hon hittade inte en sjäv så vi fick köpa den sålänge åt henne.

Sen fick min lilla Maxontaxon en gosefilt med.

Åkte sen och handlade och plockade Karin på vägen. Vi bjöd henne på käk. Om hon gjorde den. Så det blev köttfärssås och makaroner.

Körde hem henne sen för hon skulle umgås med sina vänner och jag skulle hämta paket på posten.

Bästa med det var att jag hade presentkort där så betalar knappt ett öre på det jag fick hem...:)


Nu ska det iallafall bli gos på soffan tillsammans med mannen, Maximilian och Prison Break!



Moster och Maximilian på väg ut.

   


Lite av det roliga i paketet

 

Gosefilt och skallra på handleden ( samma kossa som han har på fötterna redan:))  

Av Debora Persson - 11 januari 2010 09:54

Blev ingen paj igårkväll. Ingen av oss orkade göra den så fick bli lite av mitt nybakade bröd istället. Det funkade lika bra det. Goda var dom med.


Idag var jag uppe vid 9. Mitt försök att ta sovmorgon idag misslyckades. Pojkarna hade stigit upp precis innan mig och tyckte jag skulle komma upp med.


Nu är det iallafall ny vecka igen. Måndag. Skolorna börjar igen.

Idag ska vi tvätta. Har massor att tvätta och jag gillar inte tvättiderna här eftersom man bara tvättar 2 eller 3 timmar åt gången här. Alla andra ställen tvättar man 4 timmar. Å andra sidan blir det fler tvättider varje dag. Men det blir så stressigt. Men ska försöka hinna, är ju mest Maximilians kläder som tvättas. Minst 2 uppsättningar kläder och 1 pyamas går åt varje dag för den lilla kräkpellen:)

Efter tvätten ska vi in till stan en sväng och fixa lite.

Sen ska vi nog bara ta det lugnt resten av dagen.


Tisdag händer i stort sett inget...?

Och inte Onsdag heller..


Torsdag kommer förhoppningsvis Fia och hälsar på oss!


Fredag ska jag åka ner till Malmö och prata med jobb.


Lördag blir det en kväll hemma hos Frida skulle jag tro.


Söndag ska vi träffa prällen hemma hos mamma och prata om dopet. Förhoppningsvis bjuder mamma på lunch med :)




Paj

Av Debora Persson - 10 januari 2010 19:15

Maximilian sov max 20 minuter i stolen innan sen ville han vakna igen eftersom han inte vill missa något som händer här hemma.

Jag var mitt i baket så det blev lite krångligt att bära på honom (eftersom inget annat än mamma skulle bära dög) och baka samtidigt. Men det gick tillslut iallafall.

Nu sitter vi mest rastlösa (mest jag, Maximilian han pratar med sin elefant) och väntar på att Dennis ska komma hem.

Ikväll blir det köttfärspaj och Johan Falk på tv.


Av Debora Persson - 10 januari 2010 16:48

Att man ska behöva lura den lilla busen att han ska få åka bil genom att sätta honom i bilstolen med en mössa på för att han ska kunna sansa sig för allt skrikandet och somna. Inget annat fungerade. Inte sängen, inte soffan, inte mat, inte att ligga i min famn. Ingenting fungerade förutom att sitta i bilstolen.

Övertrötta lilla älskling.

Av Debora Persson - 10 januari 2010 14:10

Maximilian somnade innan och sov länge så jag hann baka en runda Rosenbröd. Men ägg som man skulle pensla med glömde jag hos Karin igår så hon och Algot fick komma hit med ägg.

Bullarna blev skitbra tydligen, jag har inte smakat dom ännu men Karin och Algot har käkat av dom.


Maximilian och Morbror Algot.   

Av Debora Persson - 10 januari 2010 09:29

Idag fick jag en box i ögat. En rak höger. Jag vaknade av att jag blev misshandlad av en 3månaders liten gangster.   


Maximilian har legat och snurrat hela natten så de sista timmarna fick han ligga mellan oss så  klockan 8 skulle vi visst vakna och äta frukost.

Denna boxen var visserligen inte så hemsk, så som han viftar med armar och ben fick jag en gång box på ena ögat och en stund senare fick jag x antal fingrar rätt i min öppna andra öga. När man har ögonen öppna gör det tusen gånger mer ont.


Nu är vi iallafall uppe och Maximilian är pigg och glad. Leker under babygymet som han aldrig gillat tidigare. Jag däremot hade kunnat sova ett par timmar till:)

Men idag ska vi inte gå utanför dörren idag. Jättekallt ute och så blåser det kallt som sjutton! Man hör inifrån hur  mkt det blåser ute.

Så idag blir det bara en massa mys och när min söta fina lilla prins sover ska jag börja baka bullbrödfrallorna:)



Av Debora Persson - 9 januari 2010 20:56

Idag har jag inte gjort mycket vettigt alls.

Lagt på luren i örat på två stycken för jag blev arg och dissat en vinkväll hos Frida, en vinkväll hos Frida hade varit välbehövd nu känner jag men vi tar det nästa helg istället:)

Istället tog jag och min älskade lilla sötnos på oss och gick ut i sådan kyla så det borde vara förbjudet att få gå ut. Vi gick bort till Karin och Algot. Efter en stund så gick vi bort till affären för jag skulle handla så jag kan göra bullar (bullar? eller bröd, eller frallor- bullbrödfrallor) imorgon.

Dom skulle handla läsk och lite annat sen skulle dom hem och kränga pizza. Jag som höll på att frysa ihjäl stannade kvar hos Karin och krängde pizza jag med. Självklart hemkörning på pizzorna:P

Sen fick Dennis komma och hämta mig istället när han kom hem från jobbet.

Trots mössa, vantar och halsduk frös man ihjäl.
Imorgon ska jag banne mig inte gå utanför dörren om det inte är akut!

Känns absolut inte som om att det är lördag idag! Säkert för Dennis jobbar helg och man måste gå och lägga sig tidigare än vanligt eftersom helgerna börjar han jobba 9, annars på vardagarna börjar han som tidigast 10.

Nu blir det film och mys.


Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards