♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under februari 2010

Av Debora Persson - 20 februari 2010 08:22

Gomorrn.

Vilken jäkla väder det är ute! Dömycket snö och det kommer bara mer och mer! Det slutar ju inte heller!

Vi var iallafall uppe tidigt i morse. Mannen var ju upp så han skulle åka härifrån vid 7. 06.50 väckte Maximilian mig så då var det bara att stiga upp. Han har så mycket projekt för sig den lille gossen. Veva med armar och ben. Vill inte ligga eller sitta. Ska bara stå upp. Han jobbar på som bara den. Rätt som det är får man sig en knytnäve eller en spark. Men han är duktig. Och glad framför allt. Och pratar massor!


Egentligen skulle vi åka till Sölvesborg idag. Men om man tittar ut har jag ingen lust till det alls. Blir nog till att stanna hemma och pussas med min buse.

Mannen ringde nyss och har missat två tåg till jobbet. Det första missade han för bussen var sen. Det andra missade han för dom sa att tåget skulle gå på ett spår men gick på ett annat.. så nu befinner han sig i Hässleholm. Och han börjar strax.. Jävla tåg.

Av Debora Persson - 19 februari 2010 22:36

Borde egentligen gå och lägga oss nu eftersom Dennis ska upp och jobba imorrn. Men efter filmen vi såg nyss så vågar vi knappt. Inte jag iallafall.

Där hände allt på natten när dom låg och sov. De filmade så dom kunde se dagen efter vad som hänt dom. Usch vilken film! Bra iallafall. Skulle nog sett den imorrn på dagen istället. fy. fy. fy.

Jag måste sluta se på skräckfilm.

Jag älskar skräck men skrämmer alltid upp mig själv aldeles för mycket!

Tur det blir melodifestivalen i morgon!


 

Av Debora Persson - 19 februari 2010 18:27



          Och för de nötter som inte förstår så är blöjan oanvänd :D

Av Debora Persson - 19 februari 2010 18:19


Från igår när Fia var på besök.

 

Hjälpa far sin att spela,och tugga på papper är roligt..

 

Av Debora Persson - 19 februari 2010 18:15

Lagom kul.

Det snöar så in i helvete. Har gjort hela dagen.


   

Av Debora Persson - 19 februari 2010 09:35

Filmen vi såg igår var riktigt bra. Sjuk jäkla film.

Det var inte så mycket man blev rädd direkt. Var bara mannen som ryckte till ett par gånger:)

Ingen panikfilm heller som jag annars gillar utan detta var mer en Förbannad-på-ungjäveln-film. Grisig unge.

En sådan unge som man blir rädd för och bara vill slå på truten.

Svårt att förklara men den rekomenderas (inte till dig Karin) iallafall.

Hade tydligen fått 7/10 i betyg på någon sida och det är rätt bra för en sådan film!

Den var nästan två timmar lång så vid 01.30 var vi klara med den. Jag vet att man INTE ska adoptera en söt liten flicka från Ryssland nu iallafall. Fy attan.


Eftersom det blev så jäkla sent igår så fick vi liiiiite sovmorgon idag. Maximilian och Dennis gick upp vid 08 och jag väcktes en timme senare.

Känns absolut inte som om det skulle vara fredag idag.. Är nog för Dennis var ledig igår och idag och jobbar hela helgen istället. Det blir avigt. Så idag har vi inte direkt något bestämt vi ska göra. Vädret är som det är och jag har verkligen ingen lust att ta mig utanför dörrarna. Det kommer bara mer och mer snö och jag har verkligen tröttnat på det nu!

Så mestadels kommer vi bara vara hemma. 

Har lite att plocka med här hemma så det blir en lugn dag...:)

Ska se till att fixa min dator idag med..


Nu blir det frukost för vår del. Och så blir det en film till som vi förhoppningsvis kan få se hela av om inte Maximilian vill göra annat..:)

Sommaren med Göran blir det.

 

Sommaren har knappt börjat när Göran blir dumpad av sin flickvän. Han ligger rejält efter på jobbet och inkassobreven faller som höstlöv i tamburen. Alla ska dessutom till Doddes midsommarfest på hans lyxiga sommarställe på västkusten. Alla utom Göran. Görans kompis Alex är förstås bjuden men han måste vakta sin flickväns nakenhund Tingeling under midsommarhelgen. Efter lite övertalning seglar i alla fall Göran, Alex och Tingeling ut i skärgården mot Doddes sommarställe. En våt svensk midsommarhistoria tar sin början med jakten på den stora kärleken som lurar någonstans i vassen.

Av Debora Persson - 18 februari 2010 22:38

Om OS kan ta slut någon gång så vi kan glo på Orphan..


"Esther är en nioårig föräldralös flicka från Ryssland som tycks vara förföljd av olycka. Hennes förra fosterfamilj dog i en brand som hon med nöd och näppe undkom. Men nu när familjen Coleman adopterat henne ser livet betydligt ljusare ut. Tills en klasskamrat faller från en klippa. Tills en nunna från barnhemmet hittas ihjälslagen. Och tills att Esthers nya mamma börjar tvivla på om den tragiska branden verkligen var en olyckshändelse. Orphan från Dark Castle Productions är en psykologisk thriller där den skrämmande sanningen sakta uppenbarar sig och håller publiken i ett allt kraftigare grepp. Du kommer aldrig att glömma Esther. Så söt, så intelligent, så kreativ…"


 

Av Debora Persson - 18 februari 2010 21:51

Skrev nyss ett jättelångt inlägg men eftersom datorn laggar som fan så fick jag starta om skiten och inget sprades. Helst vill jag bara slå på skiten och skrika på den att jag inte saknat den för 5 öre men eftersom den inte är försäkrad så borde jag inte göra något.. :P


Nej, i vilket fall var Fia här innan, jättetrevligt som vanligt. Först så fikade vi på semlor och sedan blev det en massa skitsnack. Det första Maximilian gjorde när hon kom var att gapskratta åt henne så sen blev dom bästa vänner och passade på att leka en stund med.

Åkte sedan till affären och handlade middag. Fläskfilé och pommes.

Eftersom det var pissväder ute så var det lika bra att åka medans det fortfarande inte var kaos ute. Men vi ses iallafall på onsdag igen:)


Pallar inte skriva mer just nu eftersom jag fortfarande är förbannad på min dator. Blir väl film eller något strax antar jag.

Om jag har tur så blir det Orphan.

Hört att den är läskig till tusen och sådana filmer älskar jag.


Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards