♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under februari 2010

Av Debora Persson - 18 februari 2010 13:26

ÄNTLIGEN fått hem min dator idag. I måndags skrev dom att det skulle ta två veckor till, men så i morse satt jag och svor över den stationära skiten där musen aldrig funkar och så sa jag att jag ville ha tillbaka min dator. Att jag saknade den. Och vips så kom ett sms om att datorn fanns att hämta!

Dom hade bytt processor(ingen aning om vad det är, vad den är bra för eller hur det stavas)  och fläkten var med utbytt så man slipper få brännskador av den.

På köpet fick jag en helt grundintälld dator där INGET fanns kvar. Inga bilder, ingen Firefox eller någonting.

En jäkla tur jag hann spara ner alla bebisbilder!


För övrigt så var vi ju i stan innan. Hämtade K som skulle till banken och ta ut pengar eftersom hon fortfarande inte fått något nytt kort och jag var på guldfynd. Sen handlade jag fotoalbum. Har sjukt många foto här hemma men eftersom jag alltid råkar beställa för stora foton så passar dom inte i de album vi har hemma så idag köpte jag ett som passar!Sedan blev det shopping på ica.


Om någon timme kommer Fia och hälsar på oss. Alltid lika trevligt. Medans jag och Maximilian umgås med henne så ska jag sätta Dennis på att fixa min dator. Installera in allt igen, virusskydd, firefox(jäkla explorersitter jag med nu) och allt annat (o-)nödvändigt som funnits här innan! :)

Det värsta är att varje gång jag byter datoor så betyder det att jag måste trycka in alla mina lösenord på alla ställen. Och oftast har jag olika och kommer inte ihåg dom..

Nu ska här plockas innan Fia kommer! :)

Av Debora Persson - 17 februari 2010 17:20

Såg just att jag fått första jobbveckan på schema nu.

Blir en lagom bra vecka att starta med. 34.5 timmar.


Måndag: 10.30- 17

Tisdag: 10-18

Onsdag:10-19

Torsdag: Ledig

Fredag: 10-19

Lördag: Ledig

Söndag: 12-18


Men guuu va jag kommer sakna min pojk!


 

Av Debora Persson - 17 februari 2010 17:00

Ringde och avbokade babysim innan. Kände att det inte är värt pengarna. Vill vi bada så åker vi dit själva. Mannen hade inte någon större lust att åka dit om jag skulle jobba. Så svårt med, för betalar man den summan vill man gärna gå på alla gånger med och det är inte säkert att det går alltid.


På föräldrargruppen innan var det sjuksnack. Snackade om vad man skulle göra om barnet blir sjuk. Om man ska åka in till sjukan eller inte. Och så snackade vi om feberkramp. Feberkramp?? Hade ingen aning om vad det var och hade aldrig hört något om det heller. Men om barnet har feber kan det börja krampa och ha sig. Herregud, om Maximilian hade börjat krampa hade jag nog dött. Men man ska bara kyla ner dom typ.

Sen blev det bara allmänt snack och fika. Vi var bara hälften så många idag än förra gången.

Nästa gång är det dags för babymassage. Det missar jag för jag jobbar då så mannen får traska dit istället.

Fick nya D-Droppar till lilleman med. Så nu återstår det bara att komma ihåg att ge honom dom. Så lätt att man glömmer dom, ändå har jag satt upp ett stort grönt papper på kylen där det med stora bokstäver står D-DROPPAR!!!!


Efter föräldrargruppen gick vi till K, mina stövlar tåler inte slasket för efter 2 minuter var det en hel sjö i dom. Men vi gick till affären och handlade papper som jag ska skriva tackkorten på. Fotona har inte kommit ännu men kommer nog vilken dag som helst.



Av Debora Persson - 17 februari 2010 10:26

Fick just samtal från Tivolibadet. De hade fått återbud på Babysim så då fick vi en plats.

Så dit ska vi nog i morgon förmiddag. Så vi testar på hur det är och så, ska ju börja jobba snart så då kanske det är bättre om vi har våra egna babysim på våra egna tider..?

Ska fundera på det. Se man Dennis tycker, om han vill gå på babysim med. Och så är det förbannat dyrt med. Har nog ändå missat en gång, eftersom det skulle börja vecka 6 tror jag...

Men gissar nog på att det blir till att tacka nej.

Av Debora Persson - 16 februari 2010 19:30

Förkyld idag så dagen har tillbringast på ett täcke på golvet tillsammans med Maximilian. Varför vi har varit på golvet hela dagen har den enkla anledningen att han har kunnat leka under gymet och annat medans jag har vilat samtidigt. Hade jag legat på soffan så hade jag fått springa fram och tillbaka för att underhålla den lilla busen ganska hela tiden. Men detta fungerade bra.

Har inte fått pussa på honom. Men det har jag gjort ändå. På hans huvud:)

Han har knappt sovit något under dagen så förhoppningsvis kan han sova gott inatt. De senaste nätterna har varken varit kul för oss eller Maximilian. Han sover sjukt illa nu för tiden. Han har inte ens kunnat sova gott i bilen som han brukar göra annars. Han somnar vanligtvis direkt när man sätter honom i bilstolen men de senaste gångerna så skriker han tills man tillslut får ge honom mat och då kan han somna, stackarn.


Av Debora Persson - 15 februari 2010 18:41

Idag har inte hänt särskillt mycket.

Fick sms om min dator idag. Den borde ju ha kommit nu för den har varit iväg aldeles för länge men nu skulle det dröja två jävla veckor till innan den är klar. Men inget att göra åt direkt..

Och så har jag kokat broccoli till Maximilian med. Tre iskubbehållare med broccoli att frysa in. Såg inte alls mysigt ut att äta, men min lilla gosse äter allt som bjuds så det går nog ner det med:)

Har oxå satt upp hans födelsetavla och klocka på väggen i hans rum och borrat upp magnettavlan i hallen.

Så lite duktig har jag allt varit:)

Av Debora Persson - 14 februari 2010 19:11

Varit hos pappa och Suss idag då ja.

Suss mamma Marion var där oxå och givetvis Becca med.

Elsa har ju flyttat hem till Marion så hon visade lite bilder på Elsa. Hennes faviritplats verkar vara att ligga och sova i handfatet:)

Maximilian var självklart glad att träffa morfar. De busade hela tiden.

Det bjöds på middag och fika.

Eftersom Maximilian vägrade att sova någon gång under morfarvistelsen så däckade han när vi tog på honom kläder och skulle åka hem och vaknade lagom till att vi var hemma.

Jag däckade med i bilen. Så frukansvärt trött.

Så ikväll blir det bara att ta det lugna och slappa på soffan. Det är ju faktiskt alla hjärtans dag idag. Inte för att vi firar något sådant, men ändå.

Blev inga bilder tagna idag så det bjuder jag inte på. Pappa kanske är vänlig och skickar nåra lite senare, för han hade kamera framme:)

Av Debora Persson - 14 februari 2010 09:59

Hej hej.

Söndag alla redan!

idag bär det av till Karlskrona för att hälsa på pappa och suss!

Kommer bli trevligt, inte varit där på länge känns det som. Jag och Maximilian var visserligen där på julafton men Dennis har nog inte varit där sen i somras tror jag. Och då var det inte där utan då hälsade vi på dom i Kristianopel.

Nu ska vi göra oss klara!



Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards