♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under februari 2010

Av Debora Persson - 10 februari 2010 14:09

Om en stund kommer K hit till oss. khaled lämnar henne nu för Sölvesborg igen efter x antal dagar. Hon klarar inte att vara ensam den ungen. Själv tycker jag det är sjukt skönt att vara för mig själv.

Vi ska iallafall göra lite mat tillsammans bland annat.

Maximilian sover nu, femte eller sjätte gången idag. Men så skulle han upp tidigt med. Han började böka, snurra runt och vifta med armar och ben innan 7 i morse den busen. Efter x antal knytnävar i mitt öga gick vi upp.


Idag har både han och hans lilla råtta kladdat med maten. Han fick allt ta ett bad men det gjordeinte honom något. Som vanligt när han badar är han superglad. När han insåg att han skulle få bada började han skrika ( av glädje) och kunde inte sitta stilla när jag skulle klä av honom.

Råttan kommer få sitt bad i tvättmaskinen senare.


I morgon ska vi bada längre för då bär det av till badhuset med honom. Det kommer han nog gilla! Ska dra med mig K med, underlättar nog om man är en till.

Eftersom vi inte fick någon plats på babysim så har vi ett eget:)

När K kommer var det tänkt att vi skulle gå och handla det vi behövde för solen sken och det var jättefint väder men nu snöar det och blåser som sjutton så blir nog inte någon runda emd vagnen inte. Jädra sitväder. Om det kunde bli vår snart så man kan börja vara ute mycket oftare??


 

Av Debora Persson - 10 februari 2010 14:02

Dagens Födelsedagsbarn heter Göte.

Så Grattis till honom!


 

Av Debora Persson - 9 februari 2010 19:06

Lite bilder på rena rama gulleplutten



       

Av Debora Persson - 9 februari 2010 16:28

Håller på att bränna ner ALLA bilder vi har på skivor. Lika bra att göra det nu, för rätt som det är lägger väl den externa hårddisken med av.

Vill absolut inte förlora bilderna på Maximilian och när jag var gravis iallafall. Känns som de andra bilderna kunde kvitta om det skulle vara så. Men det tar år och dar för det att bränna ner bilderna.

Sen får vi ta och framkalla alla bilder med så man kan ha dom i album med. Det är roligast att ha dom i album än på datorn eller på skivor!


Maximilian har sovit en bra stund nu så snart kommer nog han vakna. Men det är bra att han sover länge, istället för dessa tiominutare han tar. Förhoppningsvis vaknar han pigg och glad och kan vara med mig ute i köket sedan. Han hoppade i sin hoppgunga innan så det drog väl musten ur honom antar jag. Under honom i hoppgungan låg en stor dregelpöl innan. Han dreglar utav bara den!

Får komma bilder senare för vågar inte lägga över dom nu när jag bränner de andra bilderna.

Av Debora Persson - 9 februari 2010 12:53

K ringde innan och ville att vi skulle gå med henne till affären, men barnvagnen är i bilen och mannen fick nog med sin bilnycklarna till jobbet och han har även mitt bankomatkort så där sprack det.

Vi håller oss inne hela dagen istället:) Nu kan jag inte smita från någon städning heller:)


Maximilian fick nyss post, doppresent från hans mormors morbror Rune som inte kunde komma på dopet men han skickade iallafall ett bidrag till hans sparbössa! Inte helt fel faktiskt. Det tackar och bugar han för!


Nu somnade min lilla gosse i babysittern med en skallra i handen. Gulle!

Av Debora Persson - 9 februari 2010 08:18

07.30 ville inte Maximilian sova längre. åh, minns när han kunde sova till 10.30 Men nu är vi uppe iallafall:)

Han sitter nu i babysittern ingosad i en filt, tutten i munnen och tittar på The Voice.

Idag har vi ingenting planerat, så då kommer det mest bli en massa plock här hemma, för kallt ser det ut att vara ute!
Nu ska vi se om vi hittar något att äta!

Av Debora Persson - 8 februari 2010 20:02

Min fina fina gulleprins!



          

 

Av Debora Persson - 8 februari 2010 15:31

Hej hej.


Fortfarande trött i skallen efter gårdagen. Men det gick ju bättre än jag förväntat mig så nöjda är vi. ( förresten gick dopljuset sönder i bilen, jäkla osis. Men ska se om vi kan fixa ett nytt. Kul att min mamma sa att mitt ljus med gick sönder direkt när jag döptes)


Dagen började med en arg liten kille som inte vill sova längre än till 7.30 så då var vi uppe. Därmot så somnade båda killarna senare i soffan så jag började göra i ordning.

Få alla presenter på plats där de ska vara.

Gravdammsugit lägenheten, lånade dammsugare av Karin eftersom vi just nu bara har min lilla rosa dammsugare. Den är ingen jättehöjdare att storstäda med. Efter 15 minuter dammsugning så är batteriet slut och måste laddas 24 timmar så den är ju mest till för om man bara ska dammsuga lite.

Men nu behövde vi bli av med allt katthår. Har tillochmed satt in var svarta fluffmatta i tvrummet som inte funkade att ha när man hade katt så då blev det en kattmatta.

Soffan ska tvättas ikväll när vi har tvättid så blir den fri från ev. katthår och definitivt en massa bebiskräk!

Maximilian är expert på kräkningar. Idag spydde han ner hela sin lilla jacka inne på apoteket.

Hans rum är nu fritt från tvätt och annat som inte ska vara där inne med så har hunnit med en hel del idag faktiskt.

Hämtat min nya limegröna skönhet inne i stan med. Äntligen en Ericssontelefon igen. Gillar bara den. Den är enklast. Nokia och Samsung kan fara åt någon ananstans.

Nu är det strax dax för lunch, falukorv och makaroner tror jag bestämt. Under tiden tittar maximilian på tv, Suns sommar glor han på. Tjao tjaoo


 

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards