♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 7 mars 2010

Slut på veckan.

Av Debora Persson - 7 mars 2010 22:30

Äntligen är denna arbetsveckan slut. Denna veckan har verkligen dragit musten ur mig. Redan. Trodde jag skulle orka längre. Men det blir väl bättre :) Har ju som sagt ett par veckor kvar att vänja mig. Men det är kul. Det jobbiga är verkligen resorna dit och hem.

Idag kom inte den buss jag skulle med så fick vänta på nästa. Den kom väl tjugo över eller något så att hinna med bussen som skulle gå 18.28 var ju ganska kört för min del. Men det skulle gå ett pågatåg tio i sju så skulle ta det.

Väl på stationen tog jag det då lugnt och gick sakta eftersom jag knappast hade bråttom. Men såg att folk sprang som idioter mot ett tåg och det var ju mitt tåg som var försenat så jag fick med springa som en idiot och hann med det! Jäkla tur. Annars hade jag fått vänta på ett litet skrangligt tåg och sedan fått byta tåg innan jag kunde komma hem.


Ikväll har jag även pratat framtid med mor min. Får se hur allting kommer bli. Har en del att fixa med och man har inte all tid i världen. Men men. Mamma kommer iallafall på nya lösningar åt mig hela tiden :)


Ikväll har vi käkat tacos och nu blir det Luftslottet som sprängdes. Försöker få Maximilian att sova men det vill han absolut inte. Han bara är för glad och skrattar hela tiden. Utan anledning gapskrattar han. Det räcker med att man bara tittar på honom så skrattar han för fullt. GULLE!

Men nu börjar han dock bli trött. Pojken har jättesvårt att komma till ro på kvällarna. Han bara ligger och snurrar och viftar med armar och ben.


I morgon är vi lediga. Eller jag är ledig. Tyvärr har vi inget bestämt. Vill inte sitta hemma och glo men så är vi inte gjorda av pengar så kan inte göra något allt för dyrt heller.


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards