♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under oktober 2010

Av Debora Persson - 27 oktober 2010 22:15

På sin 399:e dag gick Maximilian sina första steg helt själv!

Han hade visserligen sina nyinköpta vinterskor som han fått av sin mormor i fadelsedgspresent (men som köptes idag) på sig. Men vaddå, han gick två gånger. Inte så många steg och inte till mig. Han gick till moster Karin. Jag missade andra gången men jag såg banne mig när han gick första :)


Ja, idag har näst intill varit pest och pina för stackars Maximilian. Han blir inte bättre alls och ibland känns det som om han blir sämre. Han är hängig och trött hela tiden. Har inte velat äta annat än välling de senaste dagarna.


Bilder kommer senare. Hittade inte sladden till kamera och på denna datorn kan man inte köra in minnet direkt så måste ha sladden..   


I morgon ska jag iväg till skolan. Mannen stannar hemma med vår lilla sjukling.



Av Debora Persson - 27 oktober 2010 21:53

Det är rätt mycket besvikelse idag.

Av Debora Persson - 27 oktober 2010 07:29

Inte alls sovit bra i natt. Kvart över tio släcktes lampan och sen låg jag helt klarvaken i säkert två timmar innan jag somande. Tankarna rörde sig i huvudet på mig och det gick bara inte att somna. Vid ett halv två(?) vaknade Maximilian och skrek. Vid fem gick mannen upp och strax därefter trodde jag att det var min och Maximilians tur att stiga upp för han vaknade med och bara skrek och låg och snurrade. Men vi somande om en stund och tillslut låg Maximilian på min plats med min kudde och jag hade bara den yttersta kanten att ligga och balansera på så det var lika bra att stiga upp.


Hela morgonen- än så länge har varit helt kaos. Mycket gråt från den lilles sida. Han är trött hela tiden så nu har han fått välling och sitter och myser i soffan brevid mig. Han tittar surt på mig eftersom jag måste torka honom om nosen hela tiden och det gillar han inte. Så idag är jag nog inte hans favorit..



Av Debora Persson - 26 oktober 2010 19:33

Fullt upp idag med en liten prins som vägrar att bli frisk!

Hans hemska hosta och snoriga näsa vill inte bli bättre. Vågar ju inte ge honom så mycket hostmedicin heller eftersom han kunde bli dålig av den med.

Men har sprayat en massa silver i munnen på honom så hoppas det kan hjälpa honom lite. Verkar ju ha ont i halsen när han hostar så han borde åtminstone bli av med sitt halsont.


Mannen kom precis hem så Maximilian tillbringar förstås tid  med honom nu. Han har varit trött hela dagen och sovit till och från hela tiden. En massa tiominutare har det blivit.



Av Debora Persson - 26 oktober 2010 10:02

Hemma idag med... Inte bra inte bra. Men finns inget att göra åt det. Maximilian hade feber igår igen och i natt vaknade han och bara skrek och skrek. Verkade som om han hade ont någonstans? Man kände på hans rygg att han var helt rosslig när han andades stackaren.

Han skrek i över en halvtimme innan vi fick honom lugn igen.

Men för att gottgöra sin mamma så lät han både sig själv och mig sova till 8.15 idag. Farsan var iväg till jobbet 6.00 idag så där blev det ingen sovmorgon inte.

Idag ska vi vila massor och försöka få Maximilian frisk så jag kan komma till skolan och Maximilian kan komma till dagis igen så snabbt som möjligt.

Nu sitter vi och tittar på Sunes Jul och myser. Lilleman är jättetrött men har såklart inte tid att sova. Keligt och kramsjuk är han med. :) Hur mysigt som helst!


Av Debora Persson - 25 oktober 2010 21:41

LillaK är hos oss ikväll. Ska sova på soffan. Mannen var iväg och hämtade henne på stationen för en stund sedan.

Någon idiot hade SPARKAT ner backspeglen på bilen. Som tur var gick inte spegeln sönder och gick att sätta dit igen. Men eftersom fotavtrycket fanns kvar på spegeln så var det garanterat någon idiot som sparkat ner den.

För ett tag sedan så var det någon som tagit sönder tanklocket så det blev helt repat. Ingen aning om de stal bensin men det tror jag inte

Men varför förstöra egentligen?

De gör ju de för att jävlas och förstöra bara för annars hade de slagit sönder och stulit om de var ute efter något.


Iallfall så söker vi nu parkeringsplats med garage nu. Lika bra med tanke på att var och varanan dag så ligger där glas längs hela parkeringsplatsen med...


Man vill ju gärna ha sina saker ifred..

Av Debora Persson - 25 oktober 2010 17:58

Medicinen vi hämtade ut till lilleman innan svalde han som godis ungefär:) Inga problem alls att ge honom den. Dock så berättade hon på apoteket att man absolut inte ska ge honom mer än vid behov för annars kan det ge honom svåra hjärtklappningar!?

Vad trygg man känner sig efter det då.. vågar knappt ge honom den, även vid behov..


Maximilian har varit väldigt gnällig och trött hela dagen så hoppas han blir bättre snart så han kan komma till dagis igen. Och jag får komma till skolan igen. :)

Ikväll blir mys för hela slanten!


Av Debora Persson - 25 oktober 2010 14:13

Lilleman sover & vi var för en liten stund sedan nere på vårdcentralen. Doktorn ville utesluta lunginflammation och kollade upp honom. Ingen lunginflammation där inte. Fick en annan medicin denna gången ( den vi har nu sa han inte alls funkade bra) denna skulle vidga luftrören på honom så hostan kunde minska och han slipper låta som ett ånglok när han andas. Perfekt.

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards