♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under oktober 2010

Av Debora Persson - 25 oktober 2010 07:57

God morgon!

Trodde vi skulle få stiga upp vid 5 i morse men klarade oss till 7 iallafall. Maximilian har legat och snurrat och hatt sig hela morgonen.

Stackaren är inte alls på humör idag. Hostan försvinner inte och hostmedicinen är slut. Verkar som om han få ont i halsen när han hostar med så får ta och ringa VC så vi kan få lite ny medicin till honom.

Att ge honom medicin har inte varit några problem alls nu senaste tiden. Sen han började med att säga "mmmmmm" till allt som han tycker är gott så han man kunnat lura honom genom att säga "mmm" och själv ta lite hostmedicin. Då slukar han det som ingenting och sedan säger han "mmmm".   


Nu blir det till att inta lite frukost innan det är dags att sova igen för lilleman. Han är jättetrött och gnugagr sig i ögonen hela tiden.

Av Debora Persson - 24 oktober 2010 20:46

Vilken dag!

Min lilla älskling har feber ikväll så han ska definitivt vara hemma i morgon, stackarn :(

Är som sagt inte van vid att sitta vid en sådan här bamsedator och min lilla rosa ligger undanplockad här någonstans. Så låter bli att sitta mer än nödvändigt.

Svarar på kommentarer & läser bloggar imorgon när jag hittat min rosa dator.


Nu är det iallafall snart läggdags för våran del.


   


Av Debora Persson - 24 oktober 2010 14:53

Min älskade dator har knastrat ett tag lite då och då. För en stund sedan började det igen men denna gången började det ryka ganska rejält från fläkten...

Som vanligt med min (o)tur så har precis garantin gått ut på den såklart.

Men som tur är så har jag en lillebror som kan allt om datorer och ska hjälpa oss rädda de viktiga på den- bilderna!

Men eftersom vi har hemförsäkring med drulle och allt det där så borde väl det täcka en brinnande dator? Förhoppningsvis..

Vi får se! Tills vidare så får jag sitta på mannens stationära dator ( är inte van vid sådana eftersom jag suttit med bärbar i flera år. Musen där, tangentbordet där och skärmen på ett annat ställe...). Och så har jag ju min lilla rosa minipc med, men ingen av de datorerna ligger några bilder :(

Av Debora Persson - 24 oktober 2010 12:30

Det nya här hemma är att varje gång badrumsdörren öppnas så är Maximilian först in där för han ska ställa sig på toaletten och tvätta sina små händer, borsta sina små tänder eller bara plaska i vattnet.

Att få vara ifred på toaletten är ingen man längre kan få vara för så fort han vet att någon är där inne så ställer han sig utanför och bankar tills man öppnar dörren åt honom..


         

Av Debora Persson - 24 oktober 2010 08:56

Idag fick jag sova lite längre. Når jag vaknade var mina pojkar uppe och satt och glodde på F1.

Maximilians förkylning verkar inte ha blivit bättre heller. Helt rosslig när han andas. Han verkade bättre häromdan men inte nu längre. Får nog bli vårdcentralen i morgon? Fanken också, så jäkla typiskt!

Inget lekland idag. Tur vi inte var där mer än mex en timme igår med honom.

Idag blir det som sagt att ta det lugnt. Plocka och städa lite.

Av Debora Persson - 23 oktober 2010 21:21

Vi har precis varit på bio. Hämnden & den var riktigt jäkla bra!

Trodde inte alls att den skulle vara så eftersom vi heller inte ens ville se den från början.

Men absolut att rekomendera.

Dock så var den ju två timmar lång och två timmar på bio är alltid för lång tod för mig tyvärr, antingen somnar jag eller så blir jag mest bara rastlös även om filmen är kanon.


Somnade inte idag men halvt rastlös blev jag, kolla klockan ett par gånger. Men så blir det alltid (när jag varit på bio med Algot, Natt på museet fick han väcka mig ett par gånger fast filmen var bra. Missade även slutet)


I vilket fall så är det en sådan film man ska köpa hem på dvd sen..



Efteråt åkte vi till LillaK och hämtade min lilla prins. Inte sovit en blund på hela stunden. Algot sa att han mest gapat och levat.

Väl i bilen, inte konstigt heller för den delen så höll min prins på att somna. Disco och massa klapp i händerna fick rädda honom från att somna. (han lurades ibland och klappade händerna samtidigt som han blundade) Men han klarade sig hem och det tog banne mig inte lång tid innan han somnade. Ny blöja & pyamas & lite mys sen slockande han.



Av Debora Persson - 23 oktober 2010 14:12

Först var vi hos Oskar och fikade innan han skulle bege sig till jobbet.

Efteråt blev det Andy´s lekland ändå, även om vi kommer dra med K och Algot i morgon. Det blev iallafall lek en liten stund. Det är ju lördag och så kom precis barnbidraget  med häromdagen så folk var där.

Nu ska vi strax påbörja maten innan vi ska iväg igen. Då bär det av mot K och lille Algot med chips och ett styck Maximilian till dom.


           

Av Debora Persson - 23 oktober 2010 14:08

Har rensat bilderna på mannens mobiltelefon idag...


Äta själv så duktigt.

     


 

Från när vi var i Mörrum och firade Maximilians farmor. Akvariumet var otroligt spännande!      

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards