♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under november 2010

Av Debora Persson - 7 november 2010 16:54

Hade hellre haft mannen hemma ikväll men han är i Malmö och roar sig. Jag och Maximilian klarar oss visserligen men vi har så tråkigt. Har massor att göra egentligen men Maximilien vill inte göra det som vi behöver göra. Det som han däremot vill och behöver göra är att ta ett bad. Det älskar han och kan bada i timmar om han hade fått. :)

Har fått hålla oss inne hela dagen med fast det var fint väder ute eftersom mannen körde iväg med vagnen som fanns i bilen, annars hade vi iallafall gått en sväng eller åkt hem till lillasyster..

Av Debora Persson - 7 november 2010 11:45

1. Maximilian testar oss hela tiden med nya hyss och bus.


2. Mannen säger alltid till mig att man ska inte lägga saker och ting på soffbordet för då kan det råka illa ut... Min klockan bland annat har blivit doppad i kaffemuggen ett antal gånger och ändå överlevt.


3. Mannen hade sin dyra fina telefon på soffbordet idag..


4. PappaSunesson blev inte särkillt glad kan jag säga..


5. MiniSunesson tyckte det var roligt.


 

Ps. Telefonen har blivit fönad så den ligger på tork och hoppas på att kunna överleva..Ds.

Av Debora Persson - 7 november 2010 09:44

God Morgon!

Idag var vi uppe vid halv åtta så har varit uppe ett tag nu. Idag ska männen iväg på fotboll i Malmö så jag och Maximilian kommer vara ensamma i stort sett hela dagen. Mysdag blir det då.  Vila upp oss inför i morgon när det är dags för dagis och skola igen!

Just nu pågår det uppvärmning med huliganfilm här hemma inför fotbollen. Dessa fotbollsfilmer som visas varje gång de ska iväg på fotboll har jag nu sett tusentals gånger.

Maximilian har iallafall fått en ny kompis denna helgen. Han har dragit med sig Danne överallt i helgen. Han håller sig intill Danne hela tiden de sitter i hans rum och leker och de går runt här i lägenheten.


Bilder från igårkväll.

Maximilian äter själv och sen somnar han nästan vid matbordet, gullet.

   

   

Av Debora Persson - 6 november 2010 20:57

Vi sitter bänkade i soffan och glor på Så mycket bättre och lyssnar in Petter´s alla låtar. Hur skönt program som helst, så det är vad vi brukar glo på varje lördagkväll här hemma.


 

Av Debora Persson - 6 november 2010 19:49

Nyss färdigätna på dagens middag. Grillat blev det ikväll tillsammans med hasselbackspotatis och beasås. Och gott blev det banne mig. Maximilian höll på att somna vid köksbordet så jag snabbade mig att äta så jag kunde sätta mig med honom i   vardagsrummet men två klunkar välling och han var som en piggelin igen. Det gick inte att lura honom till sömns så här tidigt tydligen.;)

 


Höjdpunkten när man handlar borta på Ica för Maximilians del är att sitta i båten eller bilen efter eller innan man handlat. Man får låta honom sitta en stund att leka innan han är nöjd och kan gå vidare. Idag stoppade han i en peng och fick åka en sväng :)

     

Mamma tog foton idag så har lånat bilder från henne:)

   

Av Debora Persson - 6 november 2010 17:47

"Jag tävlar hos mammatillknut om en personlig almanacka från Önskefoto.

Var med du oxå här!"


Av Debora Persson - 6 november 2010 17:23

...absolut ni ska kolla in min snygga favoritsysters blogg!

HÄR!

dock är hon inte helt 100 med att uppdateta, men det ska vi få henne till att göra!


 

Av Debora Persson - 6 november 2010 16:08

Hela veckan har känts som om det är söndag. Även idag känns det som om det är söndag. Seg dag på något vis. Behöver verkligen få igång vardagen som man vant sig vid igen för att hålla reda på allt. Maximilian har ju varit borta från dagis i tre veckor nu (sjuk två av dom och denna veckan har han inte fått vara där etersom jag haft lov). Så nu behöver vi verkligen komma tillbaka till skola och dagis. Och jobb såklart för mannens del men han har ju inte varit borta från sitt jobb så mycket.

Nog om det.

Nu är det fotboll här hemma. Högtalarna på maxnivå. Jag sitter vid stora datorn med musik i lurarna och ändå hör jag fotbollen. Det har varit en stressig eftermiddag eftersom fotbollen började fyra och mycket skulle hinnas med innan det. Nu vet jag vart jag har alla pojkarna iallfall. Och där dom sitter nu, där kommer de sitta ett bra tag till och skrika på domaren när han dömer fel, skrika på spelarna och jubla när United gör mål.

Det gamla vanliga skriket helt enkelt ;)

Och Maximilian han sitter på golvet med sin trähammare och hamrar på sina nappar, klättrar på sin fåtölj och stannar upp i sitt arbete varje gång någon av de äldre pojkarna skriker på domaren.


Fick absolut inga bra bilder alls från idag. Dessa två bilderna blev det. Filmade visserligen lite så får se om jag orkar lägga upp det senare isf..

   

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards