♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under november 2010

Av Debora Persson - 2 november 2010 11:41

Lillasyster & Lillebror har just åkt. Algot skulle snart vara på kalas & K skulle hem & plugga en stund. Men de var här ett tag iallafall. De tittade på film medans jag bakade & sen blev det fika & lek på Maximilians rum.

Det märks att han gillar sin morbror  


                 



Av Debora Persson - 2 november 2010 09:46

Morgonmys. Lilleman sov faktiskt till 9:15 idag och vaknade utvilad och glad. Vilken perfekt dag det kommer bli!

Nu läser vi Mulle Meck.

     

Av Debora Persson - 2 november 2010 08:54

Har varit vaken en timme nu ungefär och Maximilian sover fortfarande. Men han kommer vakna när som helst känner jag. Inget höjdarväder ute direkt så får hoppas det blir bättre senare.

Ska snart ringa min syster för att se hur länge de tänker sova, med tanke på att hon sa att de skulle komma snart..


 

Av Debora Persson - 1 november 2010 20:39

Har precis krängt kycklingsallad och muffins så nu är man lagom mätt. Mannen sitter och skriker av lycka när mff gör mål och Maximilian klappar händerna samtidigt som han kränger bröd och säger "mmmm" och vill mata oss med fast vi är proppmätta. Bra avslut på kvällen (förutom fotbollen då).


I morgonbitti kommer mina fina syskon. Eller bara två av fyra stycken. Lillasyster och lillebror Algot. Senare där ska Algot iväg på kalas på Andy´s lekland. Får se om vi följer med bort dit. På ett sådant ställe finns det gott om sjuka barnbaciller och eftersom Maximilian precis varit sjuk så bara orkar vi inte med fler sjuka dagar. Men vi får se, kanske blir det en liten stund där inne iallafall?

Iallafall så kommer dom i morgon och då blir det syskonmys och fika. Vad som sen sker får vi med se. Förhoppningsvis blir det fint väder och vi kan komma ut i friska luften en stund.

Av Debora Persson - 1 november 2010 16:57

Jag & Maximilian har bakat chokladmuffins. Så nu blir det fika. Julmust på det så är kvällen räddad. Mannen är hemma vid sjutiden och då antar jag att det blir fotboll på tvn men det gör inget för jag ska passa på att plugga och göra lite nytta.


 

Av Debora Persson - 1 november 2010 14:22

Vi tar det lugnt idag.

Maximilian har suttit på sitt rum och lekt och jag har hunnit få lite gjort.

Ett tag blev det väldigt tyst inne i hans rum så gick för att se vad han gjorde. Oftast när det blir väldigt tyst så är det något hitte på han sysslar med.

Mycket riktigt så var det något han hade gjort. Inte med mening men han såg ut att fundera ut hur sjuttonn han skulle lösa det han hade ställt till med utan att någon skulle märka det. ;)

På något sätt hade han rasat ihop bilen med alla bollarna..

   

Dax för en liten powernap nu och sen ska vi baka lite muffins hade vi tänkt.

Av Debora Persson - 1 november 2010 08:38

  

   

Av Debora Persson - 1 november 2010 08:17

God Morgon!

Äntligen ny vecka.

Ny månad.

Och höstlov. Höstlov, det var ett tag sen man hade det. Lov över huvudtaget. När jag tog studenten så lovade jag mig själv att aldrig mer sätta mig vid skolbänken igen.


Maximilian är pigg och glad idag. Idag har vi massor att göra här hemma så hoppas min lilla älskling vill hjälpa mig (åtminstone inte riva ut allt efter jag städat i ordning allt) :) Har en del att fixa på hans rum nämligen.

Vädret ser inte sådär lovande ut så blir nog en innedag idag. Får se hur det ser ut i eftermiddag, om man kanske åtminstone kanske skulle kunna komma ut till gungorna här utanför.


Nu blir det iallafall frukost.

Här är min lilla frukostkille från igår...


   

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards