♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under december 2010

Av Debora Persson - 28 december 2010 10:03

God Morgon!

Idag blir en lugn dag för mig och Maximilian. Mannen jobbar sin sista dag denna veckan idag så det är skönt. Får hoppas han inte kommer hem försent idag. Igår kom han hem tidigare eftersom tåget som skulle gått innan det han egentligen skulle ta var försenat så han kom med det tåget som gick lagom till när han slutade. Får hoppas det blir så idag med. Idag får blekinge finbesök från Umeå. Storebror och hans flickvän kör idag 1120 km ner till oss. Körtid är ca 14 timmar och är det då snö och jäkliga vägar tar det nog aningens längre tid. Får bara hoppas de kör försiktigt. Vi ska hälsa på i morgon hemma hos mamma. Var över ett år sedan man såg David nu.

 

Av Debora Persson - 27 december 2010 21:35


Fotografen till denna bilden är helt enkelt Maximilian själv.

När det blir tyst och lugnt så vet man att det är något lurt på G när det gäller Maximilian för då hittar han på något som han vet att han inte bör göra.

Så idag när det plötsligt blev tyst här hemma så ser man att det plötsligt blixtrar till i hela rummet. Då är han och pillar på min kamera busungen och passar på att ta några bilder ;)


Här gick han och la sig i puffen själv och vilade en stund. Diggar hur han la sig;)

 

Av Debora Persson - 27 december 2010 15:47

Maximilians fischer pricesamling. Några gubbar fatts på bilden men annars är det detta han har. En hel flygplats, ett stort flygplan samt en safaritåg.

Borde åka hem till mamma och leta reda på Algots gamla fischer price leksaker med för vet att han hade en skolbuss och ett parkeringshus oxå..


 

   

Av Debora Persson - 27 december 2010 15:30

En del av julklapparna kommer här!


     


     


     

   


1. Fischer Price flygplats fick han av sin morfar, Suss och Rebecca. 2. Ett par jeans från farmor Saga samt ett par jeans och skjorta av farmor och farfar. 3. Tröja med snobben av moster K och Khaled samt Labanstrumpor av gammelmormor och gammelmorfar. 4. Arbetsbänk med massor av verktyg. 5. Köra billeksak, vet inte vad sådan heter men det fick han av sin mormor, Göte och morbro Algot. 6. Film 7. Pyamas som lyser i mörker. 8. Nalle Puhbok av gammelmormor och gammelmorfar. 9. Hus med klossar och nycklar till fick han av gammelfarfar och Sonja. 10. Lammet Timmy. 11. Bamsekläder av mormor, Göte och morbror Algot.

Så fick han en hel del pengar med som ska in på hans fond på banken.


           

En del av det jag och mannen fick..


   I julklappsspelet vann vi lite med.. En cider, toalettborste, ngt gottis samt ett yatzy.

Yatzy vann vi förra året med så nu har vi två. Saken är den att vi vann två stycken denna julen men bytte bort det ena till Algot som var inte helt nöjd med vad han vann.. ;)


Vi tackar tusen gånger om för alla julklapparna!

Av Debora Persson - 27 december 2010 14:15

Nu har vi slappat för länge här hemma så det är dags att sätta igång och göra lite nytta nu.

Känner mig fruktansvärt trött på julen nu och har lust att slänga ut allt vad julen innebär, granen, alla tomtar och annat julpyssel men inte redan väl? Så brukar det inte vara för mig för jag brukar slåss om att ha kvar julgranen så länge som möjligt här hemma annars. Dessutom så har vi julblommor som fortfarande lever, eller vi har en kvar i livet och bara det är ju något!

Älsklar ju julen!

Nä, att slänga ut julen är för tidigt och jag förstår inte varför jag redan är trött på den?? Huuh, kanske är åldern? Vill knappast bli äldre och om 6 dagar är jag ett helt år äldre och jag längtar inte ens efter min födelsedag..

Av Debora Persson - 27 december 2010 11:30

Annandag jul tillbringade vi hos Maximilians faster Carina. Där blev det fika och julklappsutdelning.


Maximilian och Carina

  Debbie   En glad kille med faster   Kusinerna Kevin och Alex spelar tvspel     Kusin Ebba, Maximilian och Carina   Farfar och kusin Fredrik   Magnus och farbror Rickard   Julgranen  

Av Debora Persson - 27 december 2010 10:30

God Morgon!

Idag sov vi till halv nio och steg upp strax därefter. Skönt med lite sovmorgon, men å andra sidan vaknade Maximilian massor av gånger mellan 06.00 när mannen hade gått hemifrån och fram till halv nio när vi steg upp.

Tycker synd om mannen som ska jobba idag. SJ har ju inte varit på topp senaste månaden så han lär väl inte komma hem i tid idag antar jag. Han var sen till jobbet med 20 minuter i morse. Men som tur är så jobbar han bara idag och i morgon med innan han är ledig igen.

Hela morgonen har Maximilian lekt och lekt med sina nya leksaker. Ett par minuter leker han med ena leksaken, sen byter han och går till nästa och så vidare. Lite variation :)

Idag ska vi ta och packa upp alla väskor och påsar samt alla julklapparna. Vi ska i dagarna ta och rensa bland Maximilians leksaker på hans rum nu när han fått så mycket nytt. För han behöver ju knappast ha leksaker här uppe som små skallror och annat som han hade när han var miniliten. Så det ska ner i källaren.

Annars så ska vi ta det lugnt idag. Vila upp oss efter allt från helgen. Det behövs.

Av Debora Persson - 27 december 2010 10:00

Juldagen var det dags att bege sig mot Karlskrona och fira lite jul hos pappa och Susanne. Alexandra, Simon och Hugo var där. Och Rebecca såklart. Farmor och Inge kom senare. Blev julmat och fika. Och julklappsutdelning.

Efter att vi varit hos pappa så åkte vi till mormor och morfar. Där bjöds det oxå på fika och så lämnade vi lite julklappar till dem. Karin och de andra åkte hem innan oss för Maximilian sov så vi väntade tills han vaknade så han med fick träffa sin gammelmormor och gammelmorfar.


Glad kille hos morfar!

  Kalleponken, Dennis, Maximilian, karin och Khaled  

Maximimilian med morfar♥

   

Rebecca och Hugo

 

Alex, pappa och farmor

  Maximilian och Inge   Maximilian och Sofie chekar in julklapparna  

 Julklappsutdelning

 

Maximilian, Hugo och Rebecca

        Karin, Khaled, farmor och Becca   Daniel, Khaled, Karin och Becca   Pappa   Kalleponken och Sofie

Äppelkillen

   


     

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards