♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under december 2010

Av Debora Persson - 22 december 2010 08:45

Utetemperatur: -21.6

Godmorgon! Som jag skrev igår så vaknade Maximilian idag med båda ögonen igenklibbade så han inte kunde öppna dom stackarn. Fick då stiga upp vid kvart över sju och tvätta ögonen på honom. Ser ut som om han varit i boxningsmatch, stackarn! Så efter frukost så ska vi ringa VC. Idag så har vi även en hel del att pyssla med. Förutom Vc, så måste vi ner till dagis och hämta hem lite saker som Maximilian kan behöva över jullovet, åka och handla lite, tvätta, till apoteket mm.

Kallt som tusan ute så vågar mig egentligen inte utanför dörren. Jag håller ju på att dö såfort teperaturen ligger runt nollan, hur ska det bli nu när det är -21 ute? Nu har dessutom mitt jullov börjat på riktigt! Tänk att man skulle få ett jullov till! Festligt!

Av Debora Persson - 21 december 2010 21:15

Idag har vi haft vår fina vän Fia på besök!

Alltid lika trevligt såklart! :)

Bytte julklappar och Maximilian fick något han blev väldigt glad för, han dansade hela tiden. Han fick nämligen en larv som kunde spela 40 olika melodier och så kunde man ju spela på den med såklart! :)

Blev även fika, massa babbel och middag och ännu mer babbel:)


Jag har dessutom den äran att äntligen få berätta att det väntas tillökning i familjen sörmlind/möller!!

Maximilian väntar ivrigt på sin flickvän eller kompis, vad det än blir :) Jag väntar lika ivrigt jag för det här är ju så fruktansvärt roligt!

Och visst blir man avis när man ser lilla magen på henne! Så fint!

Jag ska bli tant! hihi;)

Så jäkla mysigt!♥ ♥

 



Maximilians julklapp

          


Maximilians ögon blir heller inte bättre, snarare sämre. I morse kunde han inte öppna ena ögat och nu börjar det även kladda på det andra ögat.

Har badat ögonen i silver så får hoppas det hjälper lite. Kommer bli jobbigt i natt för honom och i morgon kommer han inte kunna öppna ögonen. Tur mannen är hemma med oss i morgon så han kan hjälpa till och så får det bli vårdcentralen i morgon med. För vem vill se ut så i ögonen på julafton?


Och förhoppningsvis så har han inte smittat Fia, vi fick inget förra gången när det hände så hoppas vi inte får något denna gången heller.


   



Och FIA, hör av dig sen, jag ska skicka en länk till dig som du kanske vill ha! :)

Av Debora Persson - 21 december 2010 12:39

  Kikade nyss i munnen på Maximilian, skulle se om det tänkte dyka upp några tänder där nere  snart igen. Var ju ett tag sedan det kom någon. Sist var ju i oktober..

Och där fanns två stycken! Den ena hade kommit lite längre än den andra så skriver att den ena kom igår och den andra idag! :) Och det var i nedre käken runt det två första som fanns där sen innan! :)

Åtta tänder finns det nu! Inte undra på att vi haft en liten gnällfis här hemma;)

Av Debora Persson - 21 december 2010 09:30

Igår var det julbord.

Hämtade upp Maximilian och tog bussen till stan. Maximilian blir helt till sig när han ser bussar. Han tycker det är så häftigt med bussar! Så att sitta stilla i vagnen på bussen, nej det går inte. Han ska stå och hänga vid fönstret så han kan se ut och säga "WOOOOW" varje gång det kör förbi en buss.

N mötte upp oss i stan och vi tog nästa buss till skolan. Samma sak på denna bussen. Inte sitta stilla.

I skolan charmade han många min lille pojk.. Han hamnade hos en mattant medans vi ställde oss i matkön och skulle plocka på oss mat.

Blev massor av god julmat!

Maximilian tryckte mest i sig kex och lite köttbullar men när efterrätten kom fram- risgrynsgröt och hallonsås, ja det gick åt. Jag tog en tallrik till mig samt en extra liten sked så Maximilian kunde smaka av mig men det blev istället jag som fick smaka några skedar av honom! Så gröten fick nog fullpoäng fran hans sida! :) Dock så var ju hallonsåsen en aningens sur..


    Kex är gott! :)

    Grötkillen! :)



    Man kunde ju vända på stolen! :)




 

Av Debora Persson - 21 december 2010 09:02

Vi ligger i soffan och myser till Itzhaks julevangelium.

Gud så roligt det är!

Maxen har somnat och ligger och vilar.

När han vaknar så ska vi äta lite. Det blir frukost för min del, Maxen åt välling i morse så lite gröt blir det för hans del.


Av Debora Persson - 21 december 2010 07:25

God Morgon!

Steg upp gjorde mig i ordning och klar för dagen så väcker jag Maximilian.

Och jösses, stackars lilla älskling. Hela ögat helt igenklibbat och han kunde inte öppna ögat. Försökte göra rent det men han var fortfarande helt svullen och röd så det var ingen idé att gå till dagis idag ifall det skulle vara någon infektion.

Tusan med, vi som skulle på sista skol-och dagis idag för detta året. Vi får vara hemma och mysa med varandra istället.

   

Av Debora Persson - 20 december 2010 21:20

Skriver om julbordet i morgon.

Maximilian charmade iallafall alla när han kom med sin lilla smoking.

Nu ska jag sova, för fi fanken var trött jag är!

I morgon ska vi träffa Fia med.

Maximilian är fortfarande vaken och sitter och leker med lampan. mörkt, ljust, mörkt, ljust igen. Nu är det verkligen läggdags för alla tre!

Av Debora Persson - 20 december 2010 21:18

 

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards