♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under december 2010

Av Debora Persson - 16 december 2010 20:01

 

Hinner aldrig ta någon bild på när han står helt själv. Idag stod han så pass länge att det blev några bilder!  Jag håller fortfarande fast vid att han kommer att kunna traska helt själv vid jul!

Av Debora Persson - 16 december 2010 20:00

 

Av Debora Persson - 16 december 2010 17:31

Det tog tid att komma hem idag. Slutade ett par minuter efter att bussen gått. Så fick vänta en timme på nästa. Tur det inte blir fler sådanahär torsdagar igen..!

Väl hemma gick jag och hämtade pulkan för att sen hämta min lilla älskling på dagis.

Snö var det så det räckte och blev över. Maximilian var helnöjd med att åka pulka från dagisdörren ända fram till portdörren här hemma.

Med sig hem från dagis hade han en gottispåse som alla barn fått idag.

Lite godis och en klementin. Klementinen tryckte  han i sig direkt. Och den salta nappen var ju inte någon hitt direkt från ett litet barn så den fick mamma :p

 

Av Debora Persson - 16 december 2010 12:35

Jäklar vad snö det kommer nu!

I morse var det jobbigt att stiga upp vill jag lova. Sängen lockar mer när det är kallt och mörkt ute! Vill bara hem nu, men lång dag idag..

Vill hem och hämta min lilla älskling så det kan bli massor av gos. Gos var det i morse, han är så morgontrött så jag fick dra upp honom och sätta honom i soffan framför barnkanalen och hoppas på att han skulle vakna till men äh, han la sig istället och somnade om den lilla busen. Lika seg som sin mamma på mornarna..

Åter igen blev han ledsen på dagis när jag lämnade honom. Vet inte vad man ska göra för att inte få honom ledsen när man lämnar honom...?


Av Debora Persson - 15 december 2010 21:36

Ikväll har vi ju varit hemma hos moster Karin. Julia kom och hon klippte Maximilian. Någon klippning på mig hann vi inte med tyvärr. Men min pojk fick det gjort iallafall och det var lättare sagt än gjort vill jag lova! Sitta stilla finns inte i hans värld och varje gång Julia kammade till håret så var han där med sina små händer och ruffsade till det igen;) Tur Julia har tålamod! :)

Blev ingen jätteskillnad, men det var vi inte ute efter heller:)


   

Moster hade kakor  halväten KAKA framme och såklart skulle man ju smaka! :)

 

Av Debora Persson - 15 december 2010 21:29

 

Av Debora Persson - 15 december 2010 16:09

Idag ska min lilla älsklingsplutt klippa sig!


Jovisst, långhårig som han är över öronen ska han få sig ett klipp :)

Men lockarna i nacken sparar vi helt klart!

Kommer antagligen inte bli så mycket ändå..

Så hem till lillasyster där Julia kommer befinna sig. Julia ska agera frisör (hennes mamma är frisör så hon måte vara duktig;)) Får hoppas Maximilian sitter stilla så vi kan åka hem med båda örornen kvar på huvudet:) G

år nog bra, ska ragga in mig lite hos Julia så jag med kan få mig ett klipp!

Av Debora Persson - 14 december 2010 20:30

Har försökt plugga massor till provet i morgon, men vet inte ens om jag orkar öppna boken en sista gång. Man får ju inte in hur mycket som helst i skallen på så kort tid. För jag är rätt bra på att börja med allt i sista sekunden..

Men men, jag har ju redan godkänt i det ämnet sen tidigare och det var inget ämne som jag var tvungen att ha så det är rätt skönt. Får hoppas det går bra iallafall i morgon!

Maximilian somnade för en stund sedan. Tidigt för en gångs skull.. Han är alltid så fruktansvärt trött när han kommer hem från dagis så det går inte att hålla ögonen öppna på honom, hur man än försöker tyvärr. Så oftast blir det en liten powernap innan pappa kommer hem och då är ju den lilla busen piggelin iallafall till 21.00

Men idag somnade han i pappas famn tidigt:)

Nä, får ta och öppna boken en gång till innan det är Desperate Housewives :)

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards