♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under januari 2011

Av Debora Persson - 20 januari 2011 20:45

Har inte blivit mycket bloggande de senaste dagarna. Inte likt mig. Har inte haft något att skriva om. Ingenting. Känns som om det är mycket nu på en gång och på något sätt så orkar jag inte med det. Är helt slut i hela kroppen. Mycket som rör sig i huvudet just nu.

Dagarna flyter annars på. Idag fick jag hem en snorig pojk från dagis ;( Han som klarat sig så pass länge utan dagisförkylning nu. Hoppas det bara inte blir värre nu för vi har inte tid att stanna hemma och vara sjuka. Han har börjat få en riktig hemsk hosta så vi hoppas verkligen inte det blir värre i natt! :(

Annars är min pojk galet duktig på att gå nu. Han går mer och mer för varje dag och det går verkligen jättebra för honom! Min duktiga lilla pojk!

Idag när mannen kom hem från jobbet åkte vi till affären och handlade blöjor och mat. Det ekade i kylen nästan. Frysen hade vi däremot ganska bra fylld. Blöjorna var billiga med så lika bra att passa på nu när det var barnbidrag idag med! :)

Blir snart läggdags för min del. Har varit fruktansvärt svårt att komma upp nu varje morgon så om jag lägger mig lite tidigare idag så får jag sova lite mer till i morgon. :) Ska lägga mig och läsa lite skolböcker och det är garanterat bra sömnmedel. Kan rekomendera naturkunskapsbok och historia. Det är sånt man bara behöver läsa någon sida av och sen har man slockat ;)

Nu är det snart helg och denna helgen ska vi bara ta det lugnt! Vila massor och är det fint väder så åker vi till tivoliparken för lek och promenad :)

   
   

Av Debora Persson - 19 januari 2011 16:59

 

Av Debora Persson - 18 januari 2011 21:00

Hade varit kul att veta vilka ni är som läser.

Min presentation finns här,

så berätta vilka ni är, hur ofta du läser,

vad ni pysslar med osv, och om ni har någon blogg själva!


 


Av Debora Persson - 18 januari 2011 19:45

I morse var det tungt att komma upp ur sängen, och det var inte bara jag som tyckte det. Maximilian, min sjusovare till son var verkligen jätteseg att få upp. Mannen hade någon utbildning på jobbet så han hade sovmorgon en timme och behövde inte åka hemifrån förrän 07.00 idag. Han försökte väcka vår son men icke sa nicke.

Fick dra upp pojken ur sängen och sätta honom i soffan och där fortsatte han att sova lilla hjärtat.

Tillslut vaknade han och alla tre begav sig hemifrån.

Att lämna Maximilian på dagis gick idag hur bra som helst! Var nästan i chock när jag lämnade där, helnöjd upp över öronen. Maximilian hade knappt tid att säga hejdå och vinkade inte ens. Han skulle leka direkt. :D

Resten av dagen har flytit på bra, har varit trött men det spelar ingen roll. Hade prov i matte och klarade det. :)

Sen har Oskar varit på besök och druckit kaffe i eftermiddag. Har pluggat lite och rensat Maximilians garderob. En hel papperskasse fulle igen med för små kläder. Han växer så det knakar min pojk! :)


Nu tar vi det lugnt resten av kvällen! Massa mys! :)

Av Debora Persson - 17 januari 2011 21:30

Bara sen detta året började har Maximilian utvecklats så pass att vi knappt hinner med! Han lär sig något nytt varje dag nu. Förutom att han har börjat gå- vilket han gör jäkligt bra nu. Han kan gå från ett rum till ett annat utan att sätta sig ner och vila. Han ha lärt sig sin Bobbycar. Sätta sig på den kunde han tidigare men han fattade inte hur man skulle göra sen. Men sen kunde han backa och nu kör han även framåt. Han klär av sig kläderna vi sätter på honom. Innan drog han av sig sin pyamaströja och försökte ta på sig den igen men det gick inte riktigt. Så han la den bara på huvudet och kröp iväg. Annat bus är att om han pillar på något, tex dvdn och vi säger till honom att inte göra så, så skakar han på huvudet som vi gör när vi säger "nej" och fortsätter pilla. Går vi då mot honom så skakar han på huvudet, gapskrattar och pillar lite till innan vi hinner fram till honom. Han klättrar upp på stolar och bord. Han har sitt humör efter sin mamma, irriterad för minsta lilla när det inte går som man vill. Pruttar han högt skrattar han och viftar på händerna som om det luktar illa. :) Nu går det undan vill jag lova!

Av Debora Persson - 17 januari 2011 20:53

Bilderna pappa tog i lördags när de var här på besök skickades innan. Här kommer en del av dem... Och jag älskar hans kamera!

Lekte Björnen sover...

  Min gulle kör bil   ledsen när morfar skulle åka hem..   Lilla gull   Maximilian och bilen   Leker med Suss   Björnen sover...           Stiliga unge!   ÄLSKAR DENNA BILDEN!       Visar morfar och Suss hur man egentligen ska dansa...   Älsklingspojken, lika vacker som sin mamma ;)                                         Fika i pappas knä!       Maximilian har på senaste tid upptäckt att tungan är en rolig sak. Det visar han gärna upp flera gånger om dagen...  

Av Debora Persson - 17 januari 2011 20:45

Pappa skickade bilder till mig idag och då kom jag på att jag inte sparat de förra han skickade till mig från i julas på juldagen när vi var och hälsade på där, hela gänget så här kommer det några av bilderna..

Spelar kort

  Maximilian öppnar julklappar med hjälp av mig och Sofie

    Maximilian med en av sina julklappar han fick   Lek   Sofie och Kalleponken   Lek   Gänget igen   Turturduvorna   Min älskling  Lära-gå

 

Maximilian och Sofie

 

Fint

MosterK och Maximilian

 

Av Debora Persson - 17 januari 2011 17:30


 

Jag är med och tävlar hos Sandrah om en presentask från cliniderm.
Tävla HÄR du också!

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards