♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under januari 2011

Av Debora Persson - 17 januari 2011 17:30

Att fylla 23 gav mig fördelen att jag fick tummen ur röven med att sätta igång med mitt körkort som dragit ut på tiden alldeles för lääänge.

Men det var en fördel.

Resten är inte lika kul.

Först gick min legitimation ut och blev ogiltigt. Och idag fick jag hem en kallelse till gynekologisk cellprovskontroll.

Jätteroligt.

Nu börjar jag känna mig gammal med.

Jag vet att sådana kallelser får vartenda brud/dam/tant mellan 23-65 år men det är väl aldrig roligt att slänga upp benen framför okända människor direkt.

Visst gjorde jag det när jag födde barn men då tänkte man ju knappast på det, man var liksom inte riktigt vid "nyktert" medvetande. Nu kommer man liksom vara "nykter" och tycka att livet är pest medans man ligger där. Puh.

Nåja, dagen har annars varit bra. Något seg men den gick rätt så snabbt. 

Hämtade sen min lilla älsklingspojk på dagis.

För första gången någonsin så hade han inte riktigt tid med att följa med mig hem. Annars brukar han släppa allt han håller på med och vinka direkt till personalen.

Idag kom han visserligen till  mig men skulle visa mig massa leksaker och stannde för att leka med leksakerna.

Tillslut fick jag börja gå och då blev det eld i baken på honom vill jag lova.

Då skulle han följa med hem :)

Han gick först och höll mig i handen när vi började gå hemåt, sen fick han syn på bussen lite längre bort och kunde inte koncentrera sig på att gå och titta på bussen samtidigt så då fick jag bära honom resten av vägen medans han tittade på busse och sa "woooow & Brrrrmmm".

Så fort vi kom hem ville han ha välling så nu tar han en powernap och jag ska ta och läsa lite historia nu medans min älskling sover.

Av Debora Persson - 17 januari 2011 07:30

Godmorgon!

Det var jobbigt som tusan att komma upp idag. Det är måndag och ny vecka igen. Får hoppas denna veckan blir bra bra bra. Men det blir den säkert.

Har visserligen inget speciellt planerat denna veckan, ändå känns det som om det är fullt upp hela tiden.

Ska om en liten stund väcka min son så han hinner vakna till och få frukost i sig innan vi beger oss till dagis och skola.

Ska med göra mig i ordning strax.  Och få i mig lite käk.

Älsklingsgoos

 

Av Debora Persson - 16 januari 2011 21:20

Min son är hemma igen, mannen och Oskar hämtade honom hos sin moster vid halv åtta ikväll så han har i stort sett spenderat större av dagen där. Nu blev det ju inte Leklandet för deras del ändå men han var lika glad för det. Först hade han väl varit lite tveksam mot Khaled men efter en stund gick det lättare. Då skulle han pussas med Khaled och sitta med honom och spela dator :)

Här hemma har jag pluggat en hel del så jag är nöjd.

Nu ikväll är det OTH som gäller innan läggdags.

Av Debora Persson - 16 januari 2011 15:26

Har precis kommit hem utan sonen. Var och lämnade honom hos lillasyster och Khaled. Efteråt åkte vi och handlade massa middagsmat för veckan och även våtservetter och lite annat som vi glömde ta med till Maximilian. Tillbaka sen till lillasyster och lämna sakerna innan vi åkte till posten för att hämta ut en paket.

Kul att min legitimation även har gått ut, skulle egntligen inte få hämtat ut paketet eftersom mitt leg var ogiltigt nu.

Lagom roligt. Nu tvingas jag skaffa ett nytt leg. Och så ska jag ju börja på mitt körkort och inom 5 år ska jag ju garanterat ha fixat körkortet så mitt lya leg kommer jag inte ha nytta av i 5 år, så länge gäller dem.

Något roligt är att lillebror skrev till mig idag, han lever och har det desstuom gott där borta i Thailand. Han hade precis varit på thaimassage och kände sig lagom mörbultad och skulle snart käka middag. I veckan skulle de bort till ett jättestort köpcentra i Bankok. Deras sista vecka där borta nu innan de åker hem till slasket!


Iallafall, nu ska här pluggas vill jag lova. Hej så länge.

Av Debora Persson - 16 januari 2011 10:30

God Morgon Gott Folk!

Vaknade vid niotiden och steg upp strax efter. En liten stund senare hörde jag sovrumsdörren öppnas och ut kommer Maximilian. Mitt lille gosegull!


Idag ska Maximilian hem till mosterK och Khaled.

Han ska vara där och sen ska de gå bort till Leklandet och leka massor!

Jag skulle följt med egentligen, men jag stannar hemma för jag behöver verkligen

p l u g g a  idag. Massor!

Mannen är med hemma, men K & K ville leka med Maximilian idag så det passade ju bra:)

 

Av Debora Persson - 15 januari 2011 21:14

Oskar är här och såklart har det blivit S P O R T som mannen sa tidigare att det icke skulle bli. Såklart de inte kunde hålla sig borta från sporten ;) Både på tv och xbox.. Aj Aj. För övrigt tar vi det rätt lugnt här, spelar Trivial Pursuit ikväll.

Ibland blir det rätt svårt att spela för Maximilian vill med vara med ;) Men han är trött nu så somnar nog snart mitt lille gos. Han sitter och myser hos Oskar nu med sin vattenflaska och lilla nalle.

Tar just nu paus i spelandet eftersom det är Hipp Hipp nu på tv. Inget man ska missa!   

 

Av Debora Persson - 15 januari 2011 17:32

Pappa & Suss på besök innan. Mycket trevligt! Blev fika och jag hade bakat Sommarkaka(fast det inte direkt är sommar ute.. :))
Jag och Fia pratade om den kakan igår och kom då på att det var längesen jag bakade sådan så en sådan fick det bli idag! Och den uppskattades vill jag lova! :) Så lekte Maximilian och morfar med.

Morfar hade med sig en present till Maximilian, ett pussel som man fiskade upp bitarna med ett spö. Lite klurigt men han tyckte det var roligt. Sitter och pysslar med det nu med :) Jag fick födelsedagspresent med som ska gå till mitt körkort! :)



Maximilian står och väntar på att morfar och Suss ska komma! :)

Morfarsmys♥

   

Såfort morfar och Suss åkte så slocknade han i soffan;)

 


Väntar på mer bilder som pappa tog med sin kamera.

Han har en sådan kamera som duger åt Maximilian för varje gång den kameran åker fram blir han en riktig linslus.

Så han har många bra bilder på Maximilian när han tittar rakt in i kameran och ler. Sånt gör han aldrig när min kamera åker fram;)

Av Debora Persson - 15 januari 2011 11:49

Om en stund väntas besök igen, idag blir det i form av ett stycke pappa med sin fru Susanne. Kakan står i ugnen och bakas, Maximilian tar en powernap, mannen är i duschen och jag städar. Städar med lite pauser emellan. Är inte så mycket att plocka med så behöver knappast stressa.

Senare i eftermiddag får vi besök igen och då blir det i form av ett stycke Oskar. Mannen har sagt att det inte är någon sport idag så får se vad vi hittar på.

Blir nästan lite konstigt för det brukar faktiskt vara sport här annars.

Får väl se om han håller de han lovar. Ingen sport. Å andra sidan har de bokat sport i morgon..


Nu ska jag ta kakan ur ugnen..

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards