♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under januari 2011

Av Debora Persson - 13 januari 2011 06:22

Morgonar är inte att lita på ibland..


Pratade med min gottegris till lillebror på facebook nyss.

Klockan var 12 där och de hade ca 30 grader.

De bodde i bungalows just nu. Men har för mig att han skrev att det var regningt med. Man va fasen gör det när det är 30 grader varmt och man sitter i en bar och dricker öl?

Jaja, de har varit där ca 1 ½ vecka nu och har lika lång tid kvar. Gotte. Hoppas han njuter ordentligt för det är inte varje dag man kan åka till Thailand så som han gjort i tre veckor.


Kalleponken & Sofie

 


Snart ska jag väcka min älsklingspojk, dricka kaffe, sminka mig, föna håret, fixa håret, klä på miig, klä på min son och sen ska vi bege oss. Jag märker att jag ligger rätt m ycket efter denna morgonen!

Av Debora Persson - 12 januari 2011 20:34

När mannen kom hem från jobbet bar det av mot affären för att handla lite.

Behövde blöjor till dagis bland annat.

Träffade Oskar i affären också.

Värsta mötesplatsen i affären.

Som pensionärer träffas på apoteket varje dag när de ska hämta ut sin medicin på förmiddagarna träffas vi i affären på kvällarna.

Talar om sina krämpor och problem.

Skryter om man lyckas med något osv. Jodå sånna är vi!


Eftersom Maximilian är  v ä r l d e n s  sö t a s t e  lilla unge så fick han sig nya kalsonger och linne idag. Pyamas med andra ord. Halva priset så det blev kanon!


Nu blir det middag, Sveriges mästerkock och sen Fuskbyggarna innan läggdags. :)


Världens bästa pojk!

 

Av Debora Persson - 12 januari 2011 17:15

Äntligen hemma efter en låååång dag!

Är man redan trött och sen sätter sig och har Naturkunskap B i 80 minuter och efter det historia i 80 minuter så är man lagom seg sådär på eftermiddagen.

Men nu är vi iallafall hemma, jag och Maximilian. Har nog varit en lång dag för honom med för han däckade så fort vi kom hem!  ♥


Nåja, annars har dagen varit helt okej. Att lämna Maximilian på dagis i morse gick hur bra som helst eftersom det var favisfröken där. Han märkte inte alls när jag gick utan han började leka direkt och vände sig inte ens om när jag lämnade honom. Annars brukar han börja skrika så fort vi kommer in till fröknarna.

Kändes först bra att lämna men sen fick jag dåligt samvete eftersom han inte såg när jag gick och då skulle han säkert bli ledsen när han upptäckte att jag övergett honom. Vilken mes jag är.




Paj

Av Debora Persson - 11 januari 2011 19:42

Middagen är på G och ikväll blir det köttfärspaj för vår del.

Längesen vi åt det nu!

Ikväll blir det nog läggdags tidigt känner jag. Har varit galet trött hela dagen så jag behöver sova någon timme extra i natt.


Har man varit duktig os tandläkaren så får man piggelin :)

 

Av Debora Persson - 11 januari 2011 17:00

Hemma nu efter en heldag på vift.

Snabbade mig hem innan, upp i lägenheten och lämna väskan och byta till en varmare jacka och sen bege mig ner till dagis för att hämta min älskling.

Egentligen skulle vi gått till tandläkaren men vi slopade vagnen eftersom trottoarerna inte är så gåvänliga nu för tiden. Inte om man inte vill halka och slå ihjäl sig och köra vagnen i en hård snödriva. Vi tog bussen istället. Ingen var gladare än Maximilian! Han älskar bussar och njöt varje sekund av den korta bussresan. :)


Sen kom vi bort till tandläkaren där de hade akvarium i väntrummet.

Lika spännande som bussar är det med akvarium!

Inne hos tandläkaren satte vi oss i stolen och Maximilian vägrade såklart att öppna munnen. Tillslut fick vi honom att gapa men han blev totalt vansinnig. Som väntat :)

Tandläkaren såg inget som inte såg bra ut och det blir inget återbesök. Men vi ska anmäla till försäkringskassan ändå ifall det blir något senare.


Sen vänta vi på bussen och när den kom så var det så full att det fick stå folk framme vid föraren men där fanns trots allt vänligt folk som reste sig upp så jag slapp att stå upp med Maximilian i famnen. B r a  d ä r !


Så fort vi kom hem så hann vi knappt innanför dörren innan mitt gull somnade! Snacka om trött liten herre! Men ska väcka honom nu så han somnar i kväll! :)



Av Debora Persson - 11 januari 2011 06:30

God morgon!

Idag är en bra dag! Det känner jag på mig!

Dock så vaknade jag redan klockan 05 och var därmed klarvaken. Gick inte somna om alls. 05.30 steg jag upp och duschade.

Idag är det dags för skola och dagis igen och efter det ska Maximilian till tandläkaren för kontroll. Ska vara där ganska snart efter jag har slutat skolan så det blir till att lägga på ett kol för att hinna. Är en bit att gå från dagis med.


Nä, dags att väcka lilleman... får se hur lätt det är idag ;)

Av Debora Persson - 10 januari 2011 21:30

Sådär, nu är denna dagen aldeles strax över.

Snart läggdax oxh i morgon är det dags att stiga upp tidigt igen och upp till skola och dagis.

Ska snart packa ihop allt som ska med i morgon så man slipper stressa med det då. Det är jag annars proffs på- göra allt i sista minuten..

För övrigt denna dag så har det inte hänt mycket.

Gardinerna glömde jag helt och hållet bort att fixa så det får bli någon annan dag när jag hinner. Vi har mest slappat och fastnat framför Tre Kronor. Men har ändå fått en hel del gjort.

Idag när jag gjorde middag, lagom till när mannen skulle komma hem satt Maximilian först på golvet och lekte.

Sen klättrade han upp på en köksstol och när jag sen vände ryggen till så klättrade han upp på köksbordet och satte sig vid fönstret och tittade ut. Är säker på att den lilla pappagrisen satt och väntade på sin saknade far för sen såg han sin pappa komma gående nere på vägen och han blev helt till sig. Sen den stunden dög inte jag längre. Bara pappa pappa pappa. :)

 

 

Glöm inte att rösta på våran lilla skatt heller!

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=38321

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards