♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under februari 2011

Av Debora Persson - 13 februari 2011 21:30

Så spännande med katten!

 

Äntligen fått ordning på datorn igen. Blev lite rädd där ett tag att vi inte skulle få igång datorn, och därmed aldrig få se mina bilder igen men det löste sig. Åter igen så tänker jag att jag måste spara mina bilder på den externa men glömmer alltid att göra det..


Idag var vi ute i parken, matade ankorna och lekte på lekplatsen. Trevligt men kallt var det. Förkyld som sjutton med och hostan är inget trevligt alls längre. Man blir helt matt och slut i kroppen av att hosta hela tiden! Hoppas jag får sova något i natt bara. Natten till idag var inget roligt så vi får ju se....

               

Ikväll kom Oskar hit, han hade med sig semlor som han bjöd oss på så det blev fika och så hjälpte han till att fixa med datorn.

Maximilians powernap innan gjorde honom grinig när han vaknade så han har inte varit på bästa humör. Sov nog för länge för han är fortfarande vaken. Springer och letar efter katten hela tiden och när han hittar henne så jagar han henne runt här i lägenheten   


Tur vi har sovmorgon i morgon.

Av Debora Persson - 13 februari 2011 17:44

hej. min dator strejkar så sitter på mannens telefon just nu. man måste ha någon skiva för att få igång datorn igen så vet inte hur det blir med den eftersom jag inte har någon skiva. Oskar skulle se om han hade någon så förhoppningsvis löser det sig. idag har vi iaf varit ute i parken. matat ankorna och lekt på lekplatsen. bilder kommer sen. ligger i soffan nu och glor på hem till midgård.maximilian ligger och tar en power nap bredvid mig. ..:)

Av Debora Persson - 13 februari 2011 09:00

Somnade om innan jag vaknade precis för en liten stund sen.

 Gick in och väckte mina pojkar med för det var tråkigt att sitta uppe själv:)

Idag är det fint väder ute, solen skiner och det ser inte ut att blåsa alls. Hade planerat Tivoliparken idag egentligen, men mitt huvud väger 100 kg så får se om jag orkar sen. Jag ska orka plugga idag iallafall:D


Nu blir det mys med lilla pojken i soffan. Vi ska titta på Musse Pigg :)


 

Av Debora Persson - 13 februari 2011 06:22

Att vakna 05.24 var knappast roligt.

Gick och la mig med huvudvärk igårkväll och hoppades på att den skulle försvinna men vaknade av att hela huvudet istället höll på att sprängas. Dessutom har jag fått sjukt jobbig hosta igen. Och näsan rinner. Hostar hela tiden nu så det är väl dags att välkommna förkylningen.

Tvifaeen.

Av Debora Persson - 12 februari 2011 22:17

 


“Jag är med och tävlar hos Josefine om tre stycken presentkort på Annalundating, Delta du med!”

Av Debora Persson - 12 februari 2011 21:55

 

“Jag är med och tävlar hos Josefine om ett valfritt hänge med valfri text från Personligapresenter

Av Debora Persson - 12 februari 2011 19:08

En såndär skön lördag idag. Inte gjort ett skit ungefär. Hade planerat att plugga idag men skjuter fram det till i morgon istället. Vi har varit med Oskar och veckohandlat.

Nu håller karlarna på att göra hemmalagade hamburgare som vi sen grillar. Jag försöker passa Maximilian men han är mest bara intresserad av katten som inte alls är intresserad av att leka med honom.

Om en timme ungefär så är det dags för melodifestivalen och då sitter jag och Maximilian bänkade iallafall. Det är sånt man bara måste se.

 

Av Debora Persson - 12 februari 2011 15:00

Idag är det riktigt fint väder ute. I solen är det skönt men i skuggan är det riktigt kallt. Jag, Algot och Maximilian tog bussen in till stan innan. Tre barnvagnar på hållplatsen så trodde det var kört för vår del men att få åka med bussen eftersom vi kom sist. Men de var vänliga och vek ihop sin vagn så vi med kunde komma med.

Vi gick sen till JC för Algot skulle köpa ett par jeans. Efter mycket om och men, jag for runt som en vimsig morsa (kände mig som min mamma ;)) och letade byxor till Algot som stog och suckade. Han orkade inte prova alla byxor och jag visste inte vilken storlek han hade. För de byxorna han hade på sig var uppsydda och allt det där så det var inte alls enkelt.

Hittade tillslut ett par som han gillade och så fick han dem uppsydda med. Under tiden hann han bli hungrig så vi gick till McDonalds där han åt en Happy Meal som han delade med Maximilian:) In sen på Inter Sport för att handla joggingbyxor till honom. Inte roligt det heller för han ville helst inte prova byxorna och så började han bli trött med.

Hem sen till Khaled och lämnade av Algot. Jag och Maximilian begav oss mot närmsta busshållsplats. Han börjar skrika och skulle bara inte sitta i vagnen. Ingenting dög och bussen kom. Ingen flyttar sig på bussen när jag kommer med min barnvagn. Fick tillslut hjälp av en man som oxå hade barnvagn där. Min vagn fick sen stå mitt i gången eftersom det satt en man där barnvagnar ska stå och han flyttade inte på sig eller sin lilla väska. Maximilian skriker under bussresan, vi sitter bara halvt på sätet eftersom mannen med väskan breder ut sig extra mycket, jag är jättevarm, telefonen ringer, jag är törstig och svimfärdig, Maximilian skriker ännu mer och luktar bajs och jag blir redo för psyket.

Kommer hem och då är det fotboll på tvn.

Nu har jag iallafall fått i mig kaffe och är på bättre humör igen.

Om någon timme ska vi åka och handla mat för ikväll och för veckan, Oskar kommer hit och gör oss sällskap denna kväll och så är det såklart Melodifestivalen på tv! :)

Iallafall så var det trevligt att få lite tid med lillebror och han köpte fina byxor. Han ville köpa present till Maximilian med men det tyckte jag inte han behövde. Han kunde spara sina pengar det lilla gullet :)

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards