♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under maj 2011

Av Debora Persson - 1 maj 2011 21:30

Dagen har varit riktigt seg vill jag lova. Maximilian är snorig och jätteförkyld.

Jag har knaprat alvedon för fulla muggar för jag har knappt kunnat svälja för mitt halsont idag. Nu är det lite bättre och jag kan prata riktigt igen. Får verkligen hoppas att det INTE blir värre. Vi blir hemma i morgon iallafall så Maximilian får vila upp sig så han snart kan komma till dagis igen!


Tävlingen om presentkort på babyfilt.info är avslutad och vinnaren är dragen. Vinnaren presenteras i morgon.

Och i morgon kommer det även upp en ny tävling som ni absolut inte får missa! :)

Av Debora Persson - 1 maj 2011 15:37

Visst blir man trött av att plugga. Att ta fram böckerna har en konstig effekt för man blir jättetrött direkt. Jag har en miljon saker denna veckan och i morgon ska jag skicka in en svenskanovell på 3 sidor.. Jag har kommit en bra bit på vägen. Att skriva är roligt men inte på beställning.

Jag tar och lägger mig i sängen med min sjuka lilla son och myser med en tecknad film istället och hoppas på att vi båda somnar en stund. Jag har dessutom börjat få riktigt ont i halsen så vi båda behöver vila nu och vi förtjänar det! :)

 

Av Debora Persson - 1 maj 2011 10:35

Idag är det sista dagen ni kan tävla om ett presentkort på 200 kronor från babyfilt.info.

Så passa på nu för ikväll 20.00 avslutas tävlingen!


Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

 

Av Debora Persson - 1 maj 2011 08:45

God Morgon!

Idag är det 1 maj alla redan, helt galet. Vet inte riktigt vart all tiden tar vägen, herre gud den rusar iväg ju! Maj betyder att det snart är sommar i allra högsta grad. Det ser jag verkligen fram emot.


Idag är det jättefint väder ute- än så länge, det skulle väl bli lite kallare nu va? Men idag ska jag ägna den största delen åt att försöka plugga lite. Hade blivit lite för lite av det nu sista tiden med lov och allt här. Men vi får se hur det går. Misstänker att vår lilla prins börjar bli sjuk. Jättesnorig, hosta och så håller han ofta för öronen så kanske är öroninflammation igen? Och förkylning såklart. Han var jättevarm igår så det var nog feber med ;(

 

Igårkväll kom Oskar hit till oss. Vi grillade (elgrillen inomhus, inte riktigt att grilla kan man tycka men ändå) fläskfilé, rotfrukter i ugnen, en jättesallad till det och creme fraische i olika smaker.

Efter  maten stressade vi in till stan för att se på när brasan skulle tändas.

Ärligt talat så var detta ingenting att se på. Först sjöng kören, det hörde man knappt, sen var det någon som höll tal och det hörde vi inte heller. Så höll det på en bra stund, tal, kör, tal, kör och det enda man hörde var när folket apploderade lite längre fram.

Sen var det gycklare som jonglerade med eld. Det såg vi heller ingenting av.

Ute på en flotte låg världens mesigaste lilla bål som skulle tändas och det tog lång tid innan den tändes. Vi var ju på väg hem nästan när det tändes och det var inte mkt att se. Hade förväntat oss något större faktiskt. Vi åkte hem och åt banantårta och tittade på film.

 

  

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards