♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under juni 2011

Av Debora Persson - 13 juni 2011 20:46

  Man kan inte annat än älska denna underbara varelse ♥

Tänk att han är bara våran.

Han har funnits hos oss i hela 628 dagar,



Av Debora Persson - 13 juni 2011 18:44

Känns inte som om jag gör annat än att jobb nu för tiden fast jag inte gör det. Har bara jobbat tre dagar men eftersom jag jobbade en natt med så känns det som om man jobbade en extra dag på något sätt.

Men nu ska jag vara ledig till på torsdag så det ska vara skönt att få vara hemma med mina pojkar igen. Och särskillt min lilla Maximilian som jag saknar så mycket när jag är iväg på dagarna. Och kvällarna/nätter.

Så denna kväll blir lugn, min son har redan somnat brevid mig här i soffan så förhoppningsvis somnar han för natten och inte vaknar precis innan vi ska lägga oss.

Av Debora Persson - 12 juni 2011 21:02

Här kommer en del bilder från förra helgen när vi var hos pappa & Suss i Norje.



Badkillen♥

  Lillasyster K  ♥♥   Mannen♥  

Av Debora Persson - 12 juni 2011 20:01

I natt arbetade jag mitt första nattpass och ärligt talat så har jag nog inte varit med om liknande innan.

Så mycket folk och så mycket fulla folk och så mycket otrevligt folk har jag aldrig mött tidigare.

Men jag överlevde natten och när det väl var dags att gå hem var jag inte ens trött längre. Sov hemma hos min syster som ändå inte var hemma. Somnade inte förrän 05.40 ungefär och vaknade sen strax efter 11.00 då jag ringde mina pojkar så de kunde komma och hämta mig. Hade inte sovit alls mycket och kände mig mer död än levande. Man kände sig riktigt bakfull fast man inte innehöll en droppe alkohol.

När mina pojkar kom och hämtade mig så åkte vi och plockade upp Oskar så åkte vi och smällde några timmar i affärer genom att fönstershoppa. Blev även en runda till Eko där det handlades och sedan åkte vi hem.

Jag la mig i badet det första jag gjorde tillsammans med en ny bok. Lite försök till sömn efter det. Låg och läste tills jag somnade. Precis när jag somnat kommer min lilla prins och väcker mig. somnar om och då ringer mamma så jag gav upp och antagligen kommer jag somna otroligt tidigt ikväll.

      


Av Debora Persson - 11 juni 2011 16:25

Idag har varit en lite halvslö dag. Sov väl till 9.30 kanske och efter att vi gjort oss i ordning så åkte vi och veckohandlade. När vi kom hem ick jag och la mig för att sova ett par timmar. Vaknade nu strax efter 16.00 men är dundertrött. Undrar hur jag ska klara natten. Jobba mellan 19-04 kommer suga musten ur mig. För ett par år sedan hade jag klarat det galant men på senare år så har jag lagt mig mycket tidigare. Men men det kommer väl gå bra antar jag. Bara inte van vid sena nätter :)

Om en liten stund blir det tacos innan jag beger mig till jobb.

Av Debora Persson - 11 juni 2011 00:13

Hemma efter mitt första arbetspass. När jag slutat missade jag min buss med 2 sekunder. Höll på att dö av bara tanken att jag skulle behöva sitta och vänta i över en halvtimme på nästa buss bland en miljon tokfulla studenter. Som tur var så kom det en annan buss som jag kunde ta.

I morgon slutar jag 04.00 och håller istället på att dö av att det inte kommer gå några bussar alls i vid den tiden..;(

Av Debora Persson - 10 juni 2011 11:55

Torsdag 9 juni 2011.

 

Idag ska det studentfiras!

Maximilians kusin Fredrik tog studenten och vi var där och firade honom.

Vi var på Väggaskolan för utspark och vad man blev lite avis. För fyra år sedan stog man själv och väntade på att springa ut och hela släkten stog utanför och väntade.

Efteråt åkte vi ner till torget och mötte upp Dennis bror med barn för att titta på studenterna när de åkte sina vråkåk runt stan.

Sen åkte vi till lokalen där vi skulle fira Fredrik.

Massa god mat med fläskfilé, potatisgratäng och exotiska frukter och glass till efterrätt.

När klockan hann bli efter 21 fick vi bege oss hem, Maximilian var totalt övertrött och hade inte sovit på hela dagen så det var dags att låta honom somna. Han har svårt att somna när man är iväg och gör saker även om han är dundertrött. Han har liksom inte tid att sova då. Han är väl rädd att han ska missa något om han skulle somna;)

Dessutom så hade han så många barn att leka med!

På vägen hem kom ösregnet och såklart gick vindrutetorkarna sönder på bilen med! Fick bli småvägar och många stopp på vägen innan vi äntligen kom hem!


Fredrik, Maximilian, Dennis och Dennis bror Rickard.

        Saga, Nisse, alla små barnen och Fredriks flickvän Emma

  Trött vid matbordet, men ändå inte tid att sova. ;)     Mys, puss och kram   Kramkalas med kusin Ebba, fika och hjälpte Fredrik att öppna presenter!  

Av Debora Persson - 10 juni 2011 11:41

Onsdag 8 juni 2011.

Vi begav oss mot blekinge efter jag varit i skolan. Vädret var fint och vi begav oss ner mot Mörrumsån eftersom mina pojkar ville bada. Jag är en riktig badkruka och badar helst inte om vi inte är utomlands.

Men mina pojkar badade.

 

Efter middagen begav vi oss mot Norje.

Åkte hem till mamma, Göte och Algot och gick sedan med dom och Biros(hunden) till festivalen. Galet mycket folk ute. Maximilian var duktig och satt fint i vagnen hela tiden.

Algot köpte en Ozzy Osbourne tröja och sedan gick mamma och Göte hem. Vi andra fortsatte att gå en sväng på festivalområdet. Köpte lite godis och träffade Kalle och Sofie innan vi gick hem till mamma igen för lite kvällsfika innan vi åkte hem till Mörrum igen.

 

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards