♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under juni 2011

Av Debora Persson - 9 juni 2011 23:05

Hej gott folk!

Är hemma nu efter att ha tillbringat två dagar i blekinge.

Är trött och skulle kunna somna nu men är sugen på en skräckfilm så får se hur det blir..

Egentligen skulle mannen åkt och hämtat min lillasyster som skulle jobbat till midnatt men hon slutade tidigare och slutade precis lagom till när vi kom hem från blekinge för en stund sedan.

Uppdaterar lite kort vad vi har gjort dessa dagarna och igår blev det premiärdopp i Mörrumsån för mina pojkar. På kvällen åkte vi till Norje för att känna på lite festivalluft-Sweden Rock Festival. Dit gick vi med mamma, Göte, Algot och hunden Biros. Biros var fruktansvärt populär bland festivalfolket trots att han är en stor best. Det kom fram en brud och bad att få klappa honom varpå Göte varnade henne lite men hon svarade att det var lugn för hon hade sex hundar själv hemma. Chihuahuor! Lite skillnad mot vad Biros är men det var rätt kul när hon sa det.

I vilket fall, vi gick på festivalområdet en stund innan mamma och Göte gick hem och vi tog Allgot med oss och fortsatte gå en sväng. Träffade på Kalleponken och Sofie med innan vi med gick hem och avslutade kvällen hemma hos mamma och Göte med kvällsfika innan vi åkte  hem och la oss.


Idag har det varit studentfirande för Fredrik! Gud vad man saknar studenten. Man önskar man fick ta studenten en gång till! Gud vilken lycka!Ikväll har dessutom Maximilian blivit dissad av tjej för första gången i sitt liv. Hon var väl i samma ålder-lite äldre men var absolut inte lika puss-och kramglad som Maximilian! Men det är ingen fara, han hade så många andra som ville pussas.:)

Nu kommer det snart ev bli film fast i sovrummet om man skulle somna. Stor risk för det.. I morgon ska vi upp och till skolan för sista gången. Jag tar med mig min lilla älsklingsMaximilian med eftersom det bara är lite avslutning. För sen får jag inte se så mycket av honom eftersom jag på eftermiddagen börjar jobba. Två lååånga arbetspass väntar och jag är glad över att det ska vara riktigt pissväder dessa dagar så jag slipper få ångest över att jag är inomhus i underbart väder!;)

Nu skrev jag visst mer än jag trodde jag skulle göra.

Mer om dagarna kommer i morgon eller när tid ges. Massor av bilder kommer det med upp!

Av Debora Persson - 8 juni 2011 12:38

Min älskade lilla älsklingspojk!

Så mysig och gosig han var i morse, eftersom jag började 10.30 hade jag lite sovmorgon. När jag höll på att göra mig klar vaknade han och jag gick och la mig brevid honom och gosade. Han la armen om mig och klappade  mig på ryggen och gav mig massor av pussar.

Sånt älskar jag!

  Meningslös dag i skolan med. Vi var tre stycken från början så vi gick bort till en annan grupp och var med dom en stund innan vi fick sluta för dagen. Nu ska vi strax ta och bege oss mot blekinge. Så ikväll blir det en runda till Sweden Rock förhoppningsvis. Vädret har verkligen b livit sämre här men hoppas inte på regn!

I morgon är det ju student och de två senaste åren har det varit ösregn på studenten när både lillasyster och lillebror slutade så detta året hoppas vi på uppehåll!

Av Debora Persson - 7 juni 2011 22:00

Idag har varit en sådan dag när man har haft fullt upp hela tiden.

Har hunnit packa ner prylar i lådor och kläder/sängkläder i säckar.

Så skönt att man kan packa ner lite i taget så man slipper att packa ALLT senare i sommar när man hellre vill vara ute.


Nu ikväll har vi haft Oskar på middag och såklart var det fotboll efter det. Fotbollen var livsviktig och ingen ville prata med mig. Och Maximilian sov så jag har haft lagom tråkigt här.

Jag grillade majskolvar istället.

Har hunnit packa väska till Maximilian om vi bestämmer oss för att åka till blekinge i morgon efter skolan. Vi vet inte hundra procent än så vi får se hur det blir. I vilket fall så ska vi vara i blekinge på torsdag på studenten, men om vi åker redan i morgon så hinner vi gå lite på Sweden Rock Festival med;)

I helgen kan vi ju inte springa där eftersom jag jobbar då och hade varit trist att missa det helt och hållet nu när det ser ut att vara perfekt festivalväder med!

De senaste åren har det väl varit lite väl mycket regn och lite för kallt för att vara där.

Såg att lillebror befinner sig där just nu och jag är faktiskt lite avis på honom!

När vi var där i lördags var det redan massor av festivalfolk som kommit fast det inte startar förrän imorgon!

 

Och så vet jag att ni är nyfikna på vem som vann tävlingen om ett valfritt paket med namnnappar. Tävlingen avslutades igår och jag har gått igenom alla bidrag och därefter dragit vinnaren via random.org.

Vinnaren är.....


Sandra- Mamma Till Molly!

Hör av dig till min mail! (deborapersson@hotmail.com)

Senast 13 juni vill jag ha ditt mail.

Stort Grattis till dig! :)



Eftersom det är 24 grader ute nu, så ska jag gå ut till mannen som sitter på balkongen och njuter. 24 grader och klockan är 22.00, häääärligt! :)

Av Debora Persson - 6 juni 2011 17:41

Idag packade vi våra väskor och begav oss mot Åhus.

Sandstränder är lite knepiga, och särskillt när man har småbarn. Jag vet inte hur många gånger Maximilian hade fastkletad sand på händerna och sedan slickade på dom så hela ansiktet blev sandigt.

Sand överallt. Bättre med stränder där man slipper ligga på sanden.

Men men, det var mysigt iallafall!:)

Min son var jättenöjd när vi åkte därifrån idag. Han hade lekt jättemycket men bara doppat tårna i vattnet. Havsvattnet är inte riktigt lika varmt som vattnet i sjön, men mannen doppade sig faktiskt idag. Jag höll på att dör när jag kände på vattnet.


         

Snart är det middag, idag blir det pannkakor och samtidigt som middag görs i köket springer vi ner till tvättstugan stup i ett.

Så tvättning, matlagning och lite packning är det som gäller nu! :)

Av Debora Persson - 6 juni 2011 11:27

Ikväll avslutas tävlingen om ett valfritt paket med namnnappar!

Så glöm inte att vara med och tävla, alla kan vara med och tävla!

Klicka på bilden så kommer du direkt till tävlingen!


 

Av Debora Persson - 6 juni 2011 09:37

God morgon!

Måndag och ny vecka. Nationaldag och sol.

Det är redan hela 24 grader ute nu! Vi sov till 9.30 idag så lite sovmorgon blev det allt. Fick väcka mina pojkar nu precis så de inte sover bort hela dagen. Maximilian har sovit i sin säng hela natten!

Denna veckan händer det en hel del. Skolan slutar, vi ska på student, om vi hinner ska vi inom Sweden Rock Festival och jag ska börja jobba.

Studenten kom vi på, att det blir sista att gå på nu på flera år. Vi har varit på massor av studenter senaste åren och nu blir det sista på ett par år. Lite tråkigt, är ju alltid roligt med studenter.

I allafall så är det ju underbart väder ute och vi ska även idag bege oss ut i solen!


 

Av Debora Persson - 5 juni 2011 22:15

Idag har vi haft lika varmt som de andra senaste dagarna, runt 25 grader så vi tog och packade väskorna och hämtade upp lillasyster och begav oss till Maxi och handlade lite fika innan vi begav oss till Ivön för att sola och Maximilian badade såklart! :)

Där tillbringade vi några timmar innan vi begav oss hem igen. Dagen har varit hur bra som helst. Och varm!


Maximilian shoppade loss på Maxi:)

 

Sockerbulle i solen!

  Ikväll är vi bänkade i soffan framför Big Brotherfinalen!

Är riktigt nöjd med att Martin kom trea. Nu hoppas vi bara att Peter vinner. Hade jag fått bestämma hade Christian vunnit!

Han är en skön snubbe!

Dessa två som är kvar har inte gjort mycket för världen tycker jag. Martin har jag aldrig gillat så han kunde åkt ut för längesen.

Av Debora Persson - 4 juni 2011 21:25

Idag har vi ju varit i Norje hos pappa och Suss hela dagen!

Det har varit underbart väder så vi har ju suttit ute hela dagen. Vi gick promenader, lekte på lekplatsen, hoppade studsmatta, spelade fotboll, grillade korv och åt glass. Och såklart badade Maximilian i poolen som hans morfar varit snällt och fyllt upp till honom på morgonen.

Vi hade ju med oss en pool som han och de andra små barnen kunde ha där när de hälsar på men de hade redan en pool så nu har de en till istället;)

Vi hade iallafall jättetrevligt och vi kommer snart och hälsar på igen!

Blev inte så mycket bilder tagna för min del eftersom pappas kamera är mycket roligare så tog jag de flesta bilder på hans kamera! :)

Förhoppningsvis så skickar han över bilderna till mig sen:)

Lillasyster Karin kom och umgicks med oss de sista timmarna med innan vi åkte och lämnade henne i Sölvesborg. Efter det begav vi oss hem till Kristianstad igen.

På ett sätt är det skönt att ha kommit hem igen men å andra sidan så är det värdelöst att komma hem till en lägenhet igen.


            Min lilla älskling!!

   

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards