♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2011

Inställt tåg!

Av Debora Persson - 31 augusti 2011 08:15

God morgon!

Igår var det arbete för min del, slutade 22 så skulle ta sista tåget hem vid 22.30 Hade haft sällskap med en annan på jobbet som skulle ta tåget åt andra hållet och ändå snackat om att dessa tågen är ju inte de bästa på att hålla sina tider direkt..

När jag väl kom till stationen var först tåget försenat till 23.10

Några minuter senare blev det istället inställt!

Det är ju inte så många som åker med det tåget vid den tiden, det låg en fullegubbe och sov på en bänk och så var det några 14 åriga brudar som antagligen skulle mot Malmö eftersom de inte brydde sig alls när tåget blev inställt.  Men där var säkert någon som skulle med samma tåg som jag. Det brukar alltid vara rätt mycket folk på sista tåget.

Det fanns en personal på stället men hon visste ju inte alls hur man skulle komma hem och sen hoppade hon själv på tåget som gick åt andra hållet så hon var ju inte mycket till hjälp direkt.


Tillslut ropar de ut i högtalaren att de hänvisade oss till tåget som bara går till Bromölla och skulle man sen vidare där efter, tex mot Karlskrona så kunde de inte alls veta OM det skulle komma ersättningsbussar!? Det var altså inte alls säkert att man skulle komma därifrån!

Jag var tvungen att komma hem eftersom mannen skulle upp tidigt idag och Maximilian är ledig från dagis.

Det var bara att ringa och väcka mannen och få honom att stressa upp sig och vi visste inte hur vi skulle göra. Han var tvungen att sova och Maximilian sov redan sen länge så han kunde inte köra.

Var bara till att gå hem till lillasyster och ragga lite extra på hennes karl som egentligen inte hade någon som helst lust att köra fram och tillbaka men han offrade sig så snällt!:)

Herregud, vilken jäkla dag, fast jag bara jobbade i fyra timmar så kändes det som en heldag. Så mycket skit som hände dessa timmar!

Tillslut kom jag hem iallafall!

Men hur i helsike gör Skånetrafiken egentligen?!

Ställer de in tåg måste de väl sätta in bussar för det!? De kan ju inte säga att du kanske kanske kommer hem?!

Idioter på riktigt!

 


Ja, ja. Om en stund ringer det på dörren och de kommer och ska fixa vår dush vid 09.00

Sen i eftermiddag så får vi mer besök. Maximilian låg och snozade brevid mig innan och så sa jag att Fia och Hugo kommer sen och då sken han upp som en sol direkt! Och sen dess har han sprungit och kännt på dörren och ropat efter "HIA!" hela morgonen!

Tror min lilla herre saknar sin tant! :) Får hoppas Hugo saknar mig med ;)

Nu blir det strax frukost för mig och min lilla herre. Och så blir det lite Robinson på det som vi, eller jag missat för jag jobbade. Det är det som är så bra nu när vi har OnDemand, att man kan ladda ner programmen och se efter hela tiden, då missar man inget på tv:)

 
 
Ingen bild

Fia

31 augusti 2011 08:50

Han är ju för gör min lilla sötnos, jag & Hugo saknar både honom & dig :-) Ska bli mysigt att ses sen <3

Debora Persson

31 augusti 2011 18:50

Tack för idag vännen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards