♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under januari 2012

Av Debora Persson - 24 januari 2012 16:30

Idag var det första besöket på bvc för Vilmers del.

Besöket gick bra, sköterskan rengjorde han navel som snart är helt läkt och fin. Sen vägde vi vår lilla herre och mätte hans längd och huvudomfång. Vad han växer min lilla pojk!

Iallafall så sov han när vi kom dit, vaknade till när jag klädde av honom och sen sov han när vi lämnade bvc. Lilla sömntutan!♥

Vikt:

Födelse: 3750 g

Utskrivning från BB: 3500 g

15 januari, 7 dagar gammal: 3680 gram

17 januari, 9 dagar gammal: 3690 gram

24 januari, 16 dagar gammal: 3950 gram


Längd:

Födelse: 51 cm

24 januari, 16 dagar gammal: 54 cm lång


Huvudomfång:

Födelse: 35 cm

24 januari, 16 dagar gammal: 36.5 cm


 

Av Debora Persson - 23 januari 2012 20:05

I morsen när vi vaknade hade det tyvärr inte kommit någon mer snö, inte särskillt mycket iallafall med eftersom pulkan var framgräven och Maximilian var topp och galet laddad för pulkaåkning så blev det såklart lite pulkaåkning idag! Snacka om att Maximilian var nöjd!

Danne var med oss och vi åkte till golfbanan i Mörrum. Pojkarna åkte pulka medans jag stod och frös och Vilmer låg i vagnen och sov.

Efteråt begav vi oss till barnens farmor och farfar för ett litet besök innan vi åkte hem igen.


En laddad Maximilian i morse...

     


I pulkabacken

       

Av Debora Persson - 23 januari 2012 19:54

Igårkväll var det syskonmys inne hos Maximilian. Om han hade fått bestämma så hade Vilmer sovit hos honom på nätterna för varje kväll vi går in och säger godnatt till honom vill han ha lillebror ska stanna kvar inne hos honom och att jag ska gå ut.

Det är tur han gillar lillebror iallafall! :)

Han tar så bra hand om honom och varje gång han är ledsen så är han framme med nappen och ska ge honom, han pussar på honom, kramar honom och ska klappa honom hela tiden!


     

Av Debora Persson - 23 januari 2012 19:49

Presenter de senaste dagarna..

 

Tröjan, byxorna och koftan fick Vilmer av faster med familj. Nallen fick Vilmer av Oskar. Bodyn fick Vilmer av Danne. Bamsetidningen fick Maximilian av faster med familj och bilarna fick Maximilian av Oskar.

Av Debora Persson - 22 januari 2012 20:00

För två veckor sedan var vi nyblivna 2 barnsföräldrar!

Jag har lite svårt att tänka mig att Vilmer blivit två veckor gammal nu. Tiden har gått så snabbt att han borde inte vara mer än en vecka iallafall. Om tiden kommer gå såhär snabbt i fortsättningen så har jag snart inga barn som bor hemma längre utan de har flyttat hemifrån för längesedan isåfall. Så om tiden kunde gå lite långsammare vorde det helt okej för min del. Jag vill ha mina små pojkar små för alltid helst.


   

       

Av Debora Persson - 22 januari 2012 19:27

Min stolthet!

  

   

Av Debora Persson - 22 januari 2012 18:36

Såhär såg det ut i morse när vi vaknade.    

Tyvärr var det inte så mycket snö som vi hoppats på så någon pulkaåkning för Maximilians del blev det inte. Och ju längre dagen gick desto mer försvann snön. Förhoppningsvis är det ännu mer snö när vi vaknar i morgon! Det skulle tydligen snöa i natt så har vi tur så ligger det lite  mer i morgon.

Men i vilket fall så har vi än så länge inte sett såhär mycket snö alls denna säsongen så nog var det snö alltid!


Eftermiddagen spenderade vi hos barnens faster för lite födelsedagsfika. Maximilian såg vi inte mycket av då han hade fullt upp med att leka med sina kusiner. De hann ju vara ute och leka i snön med så han var nöjd efter besöket iallafall! :) Barnen fick presenter med. Vilmer fick kläder och Maximilian fick Bamsetidning. Och Vilmer sov sig igenom besöket, näst intill iallafall. Han vaknade till lite mot slutet men annars sov han nog hela tiden.

Vid lite innan 17.00 blev det eld i baken på mannen som hade världsviktig fotboll inbokad på tv´n. Han hade tillochmed ställt in kanalen på tv´n innan vi åkte på kalas så han snabbt skulle kunna sätta igång tv´n så fort han kom hem. Så bråttom hem var det ja, tur han inte glömde bort oss andra så vi hade fått ta bussen hem. Var nog rätt nära till det.  

Undrar hur världen hade sett ut om inte fotboll funnits? Då hade de nog varit rastlösa karlarna. Inte haft något att prata om alls, inte haft någon "dommarjävel" att skrika på hemma i tvsoffan  och inte haft några större intressen. Kanske de hade varit bättre på att tvätta och dammsuga isåfall..


Det är söndag idag så en redig slappardag, eller slappareftermiddag/kväll blir det. Jag är bänkad i soffan nu när fotbollen är över och mannen är på sin plats i köket och lagar mat. Jag sitter här och väntar på att den minsta lilla herren brevid mig ska vakna så jag kan mata honom.


Av Debora Persson - 21 januari 2012 20:30

Idag har vi tagit det lugnt här hemma. Morgonen började sådär då Maximilian vaknade långt innan tuppen då han hade hemsk hosta och tillslut kunde han inte somna om så han och pappan steg upp och tittade på barnprogram medans jag och Vilmer fick fortsätta sova.

Och resten av dagen har vi bara tagit det lugnt. Vädret har inte varit det roligaste då det har snöat och regnat om vartannat så det har bara varit blaskigt ute så vi har hålt oss inne hela dagen förutom när vi var och handlade.

Vid 18tiden kom Oskar på besök och umgås med oss resten av kvällen.

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards