♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under mars 2012

Av Debora Persson - 17 mars 2012 10:02

God morgon.

Startade morgonen med att Maximilian råkade välta ut ett helt glas med dricka över min telefon. Mobilladdaren och datorladdaren fick sig ett bad med. Jag hoppas inte telefonen slutar fungera nu eftersom vi inte har någon extra hemma. Men telefonen blev ganska rejält dränkt och eftersom displayern redan var spucken så kan det säkert läckt in dricka där med. Går det inte att nå mig så evt ni varför.

Det är tur mitt abbonemang snart går ut så i början av maj får jag ny telefon igen.


Natten har med varit lite knepig eftersom Vilmer inte kommit till ro. Han har skrikit en hel del. Maximilian somnade tidigt igår så han sov 12 timmar i natt. Det är för att han inte sov npgot på dagen igår som han somnade vid 20.00 Annars somnar han alltid senare. Han är dödstrött på dagarna och brukar sova en liten stund men det är väl dags att sluta med det så han får sina skönhetstimmar istället. Får säga till på dagis att det inte får bli fler sovpass efter lunch längre. Han är annars jätteknepig att få att somna i tid på kvällarna.


ANNONS
Av Debora Persson - 16 mars 2012 10:41

Herregud vad jag älskar dessa små liven

       

ANNONS
Av Debora Persson - 15 mars 2012 22:41

Tillbringat kvällen med mamma, Göte, Algot och Karin. Svärfar var här innan och hjälpte oss att få upp lite hyllor mm så han körde mig till mamma efter det. Vi begav oss sen till Olofström.

Det vankades mat på First Hotel innan vi skulle titta på Håkan Windahl (det var inte nöjeskompaniet som förra året? Då var de fler nämligen?).

Det blev kycklingfilé, potatisgratäng, äppelcidersås och massor av sallad. Skitgott!

Mätta och belåtna gick för in för att se föreställningen.

En trevlig kväll!Av Debora Persson - 15 mars 2012 16:35

Aldeles strax ska jag lämna min lilla familj här hemma för att åka och umgås med mamma, Göte, Algot och Karin. Lite mat och Nöjeskompaniet. Bra avbrott tycker jag. Mannen tar hjälp av Danne för att passa småkillarna. Och gissa vad?.......... De ska glo på fotboll med såklart.

 

Av Debora Persson - 14 mars 2012 20:56

Idag var det dags för bvc+läkarkontroll för Vilmers del.

Det var samma läkare som vi hade när vi var på barnavdelningen med hans födelsemärke så det var bra, han är trevlig.


Först vägde vi Vilmer, han har nu passerat 5-kilosgränsen!

Guuud, han växer mitt lilla gull. Han kunde väl fått vara pyttebebis lite längre!?! Iallafall så låg vikten på 5040 gram. Vi mätte honom inte eftersom vi gjorde det förra veckan.

Läkaren gick igenom det han skulle, kollade ögonen, lyssnade på hjärtat och lungorna, kollade höfterna mm.

Stark i nacken är vår lilla herre!


Han kände även på nyckelbenet och sa att Vilmer fått sig en knäpp där under förlossningen som höll på att läka nu. (jämför det med en gren som bryts av men inte helt  och hållet. På det skadade stället blir det då lite tjockare när det ska läka sa han...?)

Det visste jag inte ens om, men han sa att det var vanligt att nyckelbenet går sönder lite och särskillt om barnet fastnat på väg ut. Vilmer fastnade visserligen inte, men däremot kom han ut med huvudet och hade endast huvudet ute fram till nästa värk innan kroppen kom ut så det kan ha varit det som skadade nyckelbenet på honom.


Vi pratade även om Vilmers mage.

Det är ju så knepigt med hans mage. Ena dagen känns det som om att han blvit mycket bättre i sin mage och andra dagen har han hur jäkla ont som helst.

Vi fick ett skrikschema med oss hem som jag fick gå upp på barnavdelningen och hämta.

Läkaren sa att vi kunde fylla i det så vi fick mer koll på hans skrikande och ville vi sen så kunde de gå vidare med hans kolik om vi sen vill och känner att vi behöver det. Så vi får se vad de säger, vi skulle fylla i schemat nu någon vecka  och prata mer om det sen igen.


   

Av Debora Persson - 14 mars 2012 20:33

Idag blev det förmiddagsbad för Vilmers del. Roligt var det tyckte han.

Till och med så hörde vi honom skratta högt idag!

Första gången. Jösses vad gulligt! ♥


   

Av Debora Persson - 14 mars 2012 19:50

Jag städade Maximilians rum innan, hittade en liten leksaksmus och visade Maximilian den och frågade om han kunde lägga den i lilla lådan bland de andra djuren.

Han tog den, sa "NEEEJ, MYYYYS HÅL!!" och sprang ut ur rummet och vidare in i vardagsrummet och bort till golvlisten under elementet. Där på listen fanns ett litet litet hål och där satte han musen.

Där bodde tydligen musen.

Någon har nog sett för mycket på Tom Och Jerry??


       

Av Debora Persson - 14 mars 2012 13:28

Mina fina pojkar   

   

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se