♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under mars 2012

Av Debora Persson - 6 mars 2012 15:38

Maximilian har haft en jobbig dag.

Han är piggare idag än han var igår iallafall. Vaken lite mer men ändå väldigt slöö och väldigt varm stackarn!

Det lilla i matform han fått i sig har han inte fått behålla särskillt länge.


Men trots att vår lilla älskling är så slö och inte orkar särskillt mycket så länger han iallafall energi på mamma och pappa!

Han har nu rätt så länge vetat vad mamma och pappa heter. Nu senast har han lärt sig vad mormor, morfar, farmor, farfar och andra i familjen heter.

Varje gång han nu ska säga"mamma" och "pappa" så lägger han till våra namn.

"pappa Dennis", "mamma Debbie" säger han nu varje gång han pratar med oss.

Haha, det låter så gulligt när han ropar på oss!


Nu vill jag ha min lilla piggelin tillbaka!

 

ANNONS
Av Debora Persson - 5 mars 2012 20:58

Idag har Maximilian som sagt inte alls varit pigg. Hög feber hela dagen.  

Vet inte exakt hur hög feber han har eftersom han inte vill ta de termometrar vi har hemma, den ena tar man i rumpan och den andra har man i munnen. Ingen av dom passar och varje gång Maximilian har feber så tänker vi att vi MÅSTE köpa en digital örontermometer snarast. Men tyvärr så glömmer vi bort det hela tiden! ;(


Lilla gubben har legat på soffan hela dagen, vaknat till en liten stund emellanåt och druckit lite juice för att sedan somna om igen. Vid 19 vaknade han och då fick vi i honom två av Ellas Kitchen, dom gillar han att äta och nu passade det perfekt med lite flytande mat i magen. Inte så ansträngande för honom att äta då man käkar direkt ur förpackningen.

Det är det enda han fått i sig idag förutom lite dricka.


När Timon och Pumba var på tv piggnade hjärtat till lite

 

Lillprinsen myser i vagnen medans det blev lite uppackning här hemma.

 

ANNONS
Av Debora Persson - 5 mars 2012 14:32

Måndag och ny vecka idag! Det är världens finaste vårväder ute och solen skiner massor! Dock så är vi inte utomhus alls idag. Maximilian vaknade vid 07.00 så jag gick upp med honom medans de andra pojkarna fortsatte sova vidare. Jag och Maximilian tittade på tv en liten stund och sen försökte vi leka lite på hans rum men han var inte alls pigg på det.

Ingen frukost fick han i sig heller. Endast lite juice. Sen däckade han i soffan, kokhet fast han frös så sen har vår lilla feberkille sovit hela dagen. Nu vaknade han precis och sitter och försöker få i sig lite äppeljuice.

Mannen är iväg och köper alvedon till vår lilla herre så förhoppningsvis kommer han snart att piggna till! ♥

Av Debora Persson - 4 mars 2012 20:36

Efter denna helgen är jag helt slut. Mitt huvudkontor har slutat fungera. Benen värker, ont i huvudet och orkar just nu inget annat än att ligga i soffan.

Fast jag inte orkar någonting kliar det ändå i fingrarna, jag vill packa upp och få i ordning här hemma nu.

Idag har vi ju tillbringat större delen av dagen i gamla lägenheten. Jag, mannen, Danne, Oskar och Tommy hade fullt upp med att städa lägenheten. Usch vad tradigt det är! Men nu är det över, nu ska det inte finnas något att klaga på när den besiktas. Vi har städat skitbra!

Under tiden vi städade så befann sig Vilmer hos sin farmor och hade det mys. Faster var där en stund med och gjorde sällskap.

Maximilian befann sig som sagt fortfarande hos mormor. Idag hade Maximilian, mormor, morbror Algot och Algots kompis David varit i Olofström och lekt på lekplatsen innan de körde Maximilian hit. En trött Maximilian var vad jag fick hem. Ongen har inte tid att sova när han hellre vill leka med de andra bernen! :)Vi vill tacka alla som hjälpt oss under denna helgen med allt vad flytten inneburit, bära, slita och släpa, lasta, springa i trappor upp och ner. Städat lägenheten och passat barnen. Jag nämner inga namn så har jag inte glömt någon heller :)


bilder från förra veckan

   

Av Debora Persson - 4 mars 2012 08:37

God morgon!

Söndag och det är dagen jag inte väntat på direkt.

Men lika bra att få det gjort. Städning i lägenheten väntar och som tur är så har vi lite hjälp med det.

Maximilian är ju hos sin mormor och kommer lite senare. Vilmer ska hem en stund till sin farmor där även faster kommer vara under tiden.

Vi andra ska städa städa städa. Som tur är så slipper vi ju städa badrummet eftersom det ändå ska rivas ut. Badrummet är ju bland det värsta att städa. 


I eftermiddag kommer även pappa och lämnar vår bil.

Äntligen får vi den tillbaka! Den är nu lagad och fin.

Min pappa han kan han!   

Vi har saknat vår bil, även om vi fått låna mannens mormors bil och min farfars fru´s bil så har de bilarna varit för små för att kunna lasta in barnvagn i dom så nu kan vi äntligen komma iväg med vagn igen.


Nu gör vi oss i ordning så vi kommer iväg sen. Vill bara komma hem igen och fortsätta packa upp så det blir någon ordning och reda här hemma!

Av Debora Persson - 3 mars 2012 22:52

I eftermiddags blev det en tur hem till mamma. Algot hade födelsedagskalas.

Nästan hela klassen var hemma. Alla utom en tjej kom. Dock så är de bara 6 stycken i klassen så de är inte så många. (jämfört när jag gick på mellanstadiet, då var vi 46 stycken i klassen) De är två killar och 4 tjejer. Det skulle bli övernattning så det hålls nog låda där hela natten skulle jag tro.

Iallafall så bjöds det på tacos.

Tjejerna var populära hos Maximilian! Han gillar att leka med de större barnen så när vi skulle bege oss så var det en liten herre som absolut INTE skulle följa med oss hem.

Vi hade planerat lite halvt att Maximilian skulle sova över hos mamma men var inte så säkra på att han kanske ville stanna över natten eftersom det var så mycket annat folk där med och han blir inte alltid så glad när man lämnar honom. Men han hade sin lilla övernattningsväska med sig ifall.

Vi frågade vår lilla herre om han ville följa med hem och det ville han såklart inte. Han satte sig och åt marängtårta med de stora barnen.

Vi sa hejdå till Maximilian och han visade inte på något sätt att vilja åka hem med oss så vi fick bege oss hem utan vår lilla Maximilian. Men han har det ju hur bra som helt i vilket fall! :)

Av Debora Persson - 3 mars 2012 14:53

Våren är här, det är tydligen underbart väder ute och jag har knappt sett ut genom något fönster för alla flyttkartonger. Men om en stund ska vi bege oss hem till mamma och förhoppningsvis hinner vi vara ute en liten stund i det fina vädret!

  

Av Debora Persson - 2 mars 2012 21:43

Hela dagen igår kämpade vi med flytten. Alla killarna bar alla tunga möbler och kartonger i trapporna. Jag bar inte någonting. Däremot hade jag fullt upp med två små barn som mest bara skrek och ogillade läget fruktansvärt mycket. Jag var helt slut. Antingen skrek båda samtidigt eller så skrek den ena medans den andra precis tystnat och när den ena tystnat börjar den andra igen. Detta samtidigt som jag skulle försöka få någon ordning i nya lägenheten. Det gick dock inte så bra eftersom jag hade fullt upp med pojkarna så nu bor vi mer eller mindre mitt i något som liknar en kraftig flygolycka.

Att lägenheten vi flyttat in i inte var klar och färdigstädad vid den tid vi hade tillgång till den gjorde allt mycket jobbigare. Hon som bott här hade inte städat alls mycket och var inte klar förrän 16.00 Och då hade hon inte städat riktigt efter sig. Irritationen var på topp.

22.30 ungefär kunde vi pusta ut i soffan en liten stund innan vi däckade.


Idag ville Vilmer stiga upp tidigt så vi gjorde som han ville.

I dag har vi haft fullt upp med. Vi hann inte tömma lägenheten igår så idag var grabbarna (de flesta av dom) på plats igen för att bära.

Själv fick jag besök av Fia och Hugo. De hjälpte till här hemma. Fia lånade ut Henkes stora bil så den var med och körde kartonger. Vi kvinnor var hemma och passade barn mest, hann med en fika, lite skitsnack, bebismys och uppackning i lite kartonger. Fia hann dessutom vara ute med Maximilian och Hugo på lekplatsen en stund så jag hann plocka lite då med.


Jag uppdaterar mer i morgon när jag kommer vara pigg och glad.

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se