♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 12 april 2012

Video på Maximilian

Av Debora Persson - 12 april 2012 21:12

Idag har det iallafall varit fint väder ute. Efter att jag lämnat min lille prins på dagis så tog jag och Vilmer en extra promenad på vägen hem. Och även innan vi skulle hämta hem prinsen så gick vi tidigare för att hinna med en extra runda.

Riktigt skönt att komma ut igen nu när det varit så taskigt väder så länge.

Och på tal om dagis så gick det bra som vanligt. De är bara 3 stycken "stora"barn på hans avdelning. Det är bara de tre killarna som är födda 2009 sen är resten födda 2010 och 2011(?). Men iallafall så hade de tre killarna varit iväg med avdelningen med de stora barnen i skogen idag och tittat på småkryp med förstoringsglas. Myror och spindlar och massa andra djur. De hade sjungit sånger och haft roligt.

Under tiden de var i skogen hade han blöja på sig eftersom de var iväg en bra stund. Dock så hände olyckan precis när han vaknat efter sin powernap efter lunch. Både 1 & 2 gjordes i kalfeserna.

(Fan! Jag glömde kissekläderna på dagis innan, ringde och sa att jag skulle hämta dem senare och nu har jag glömt det med! Usch!)

Men i vilket fall så har min herre klarat sig utan blöja idag förutom skogsutflykten då. När han skulle lägga sig ikväll ville han inte heller ha blöja men efter en stund fick han ge med sig. Vi kör inte på blöjfria nätter redan..
Bjuder på en liten film på vår lilla gympakille. Detta är en av låtarna som de har som uppvärmning på gympan och som ska vara med på uppvisningen. Vårt hjärta älskar denna låten och vi brukar ha disco här hemma med den låten!


 

 
ANNONS
 
Linnea- Ebbas mamma

Linnea- Ebbas mamma

15 april 2012 10:14

Så sööt han är :)

http://linneagranstrom.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se