♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under maj 2012

Av Debora Persson - 16 maj 2012 08:25

God morgon!

Fjärde natten för Maximilian utan blöja är avklarad. 1 av 4 olyckor är skedda och det var igår morse som han inte hann springa på pottan. Men annars tycker jag absolut det går bra för den lille mannen att klara sig utan blöja på nätterna! ♥


Av Debora Persson - 16 maj 2012 07:46

Mina fina pojkar igår!

       

Av Debora Persson - 15 maj 2012 20:49

Grillfest!?

 

Vi tömde i stort sett korvbrödshyllorna i affären idag.

Förbereder dopet är exakt vad vi gör, 14 paket (140 stycken) korvbröd har vi fixat idag! :-)

Av Debora Persson - 14 maj 2012 21:58

 

Nu mina damer & herrar, jag vet att ni är en hel radda i stora tjocka släkten som är här inne och läser titt som tätt. Ni som är bjudna vet att det är sista dagen på nu på lördag att säga till om ni INTE kan komma på Vilmers dop. Hör ni inte av er senast lördag så ses vi den 2 juni!  :-)

  

Av Debora Persson - 14 maj 2012 19:45

Maximilian

  Även i natt klarade Maximilian sig utan blött i sängen! Helt torrt var det när han vaknade! Duktiga älskling! Nu har han ju inte ens vaknar och kissat på natten utan han har låtit bli att kissa helt enkelt. Jag hoppas att den gången han blir kissnödig, att han vaknar då. Än så länge sköter han det galant!

  TROTS är något som numera ingår helt i vardagen. Herregud vilket humör han har!! Ibland känns det som om jag inte vill ta ut pojken bland folk. Ser han något han vill ha, ja då tar han det. Om ett stackars barn har en leksak och leker med den kommer Maximilian och puttar undan ungen och ryter "De e min!!" En gud så envis pojke med! Han blir så arg! Nu ska jag inte gnälla om honom, sånt tycker jag inte om och jag vet att det kommer i perioder. Maximilian är annars så glad och generös av sig, envis med gud så snäll! :)

  Vi håller Maximilian hemma från dagis hela denna veckan (tis-tors) eftersom de innan idag ringde från dagis och sa att det går maginfluensa på stället. Både barn och personal har blivit magsjuka och det kom från båda hållen tydligen så NEJ TACK, vi vill inte ha hem sjukdomen hit! De ringde och sa att vi fick göra som vi ville, om vi ville komma till dagis eller inte och såklart är vi hellre helt friska här hemma. Har absolut ingen lust att hela familjen ska bo på dasset.


   

Vilmer

  Idag blev det allra första smakportionen för hans del! (4 månader & 6 dagar) Det serverades katrinplommon och äpplen, vilken verkade vara gott. Jag hade åtminstone förväntat min en liiiiten reaktion, men ingenting! Inga sura miner eller något alls. Pojken gillade det och spottade inte ut något. Bra där!

Maximilian provade att ge sin lillebror en sked med. Hjälpsam kille! ♥

  Var idag på Öppna Förskolan och till fika var det paj med vanlijsås. Den där vaniljsåsen skulle jag nog inte tryckt i mig. Stackars Vilmer hade så ont i magen i eftermiddags och bara skrek och skrek. Det är det som är så lustigt, för vi har gett honom vanlig ersättning och jag har ätit mat ssom innehållit lite mjölkprodukter och ändå klarat oss men det är väl om jag äter "starkare" produkter som innehåller så mycket mer mjölk som att dricka mjölk, äta grädde, vaniljsås och sånt då kanske som han får ont i magen? Vi får se vad pricktestet säger när vi väl får komma till sjukhuset och göra det. Ena dagen känns det som om han inte alls är känsligt mot mjölken och andra dagen får han jätteont i magen!?

  

     

Av Debora Persson - 13 maj 2012 22:28

Ikväll la sig Maximilian utan blöja igen. Vi hoppas denna natten går lika bra som i natt.

Min duktiga kille klarar att vara utan blöja galant!

  


Igårkväll var Vilmer inne och sa godnatt till storebror♥

 

Storebror matar lillebror♥

 

Myyyys♥

 

Av Debora Persson - 13 maj 2012 22:05

Idag har vi varit på kalas hos Dennis farmor.

När Maximilian precis kommit utanför dörren så blir det platt fall för hans del, jag såg det inte men hörde det genom fönstret men Dennis var med honom. Maximilian hade väl snubblat på något vänster och hela pannan blev offer för fallet.

Nej, så illa var det inte men han fick sig ett rejält märke i pannan utan blod.

Han är ingen plåsterkille annars men nu senaste tiden har han läst Mamma Mu där Mamma Mu hoppar över stängslet och slår sig gul och blå. Hon får massor med plåster och det sa Maximilian att då ville han med ha plåster.

Åkte inom affären och fick köpa plåster, Simpsonplåster blev det och då blev min älskade herre glad igen.

   


Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards