♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under maj 2012

Av Debora Persson - 13 maj 2012 08:01

Wihoo!  Igår la sig Maximilian för första gången utan blöja och vi hade bunkrat upp med plastad frottélakan och handdukar om det skulle hända en olycka.


Innan vi gick och la oss asade vi upp stackarn och satte honom på pottan brevid hans säng men han ville inte kissa så då slapp han.


I morse vaknade vi och Maximilian har inte kissat i natt så sängen är torr! :) Vilken bra start!


Vet ju visserligen att det kommer komma olyckor i sängen nu innan han lär sig vakna för att kissa på pottan men det blev ju ändå en prefekt förstanatt!

Vi köper ju knappast fler blöjor till Maximilian nu, för de blöjor som finns kvar till honom här hemma är inte många och han klarar ju sig utan blöja nu så får det va. De som finns kvar får han ha på sig om vi ska åka en längre bit eller liknande.


Duktiga Maximilian!   

 

 

Av Debora Persson - 12 maj 2012 20:12

   

 

 

Maximilian hittade ett par simbrillor häromdagen. "BADA" skrek han.

   

Snart så vänder han sig! Han är så nära verje gång och man hör hur han kämpar och tar i när han försöker vända sig.  

   

Av Debora Persson - 12 maj 2012 19:54

Idag har vi varit i Norje och hälsat på farsgubben och suss i husvagnen. Sjukt tråkigt höstväder ute. Det regnade och blåste så vi höll oss inne i förtältet. Maximilian hade med sig sin cykel eftersom han skickat morfar att handla lite cykeltillbehör, och så ville han såklart visa upp sin nya fina cykel med! :)

Maximilian hjälpte morfar att grilla och sen spelade vi MixMax och myste.

När vi begav oss hemåt så hade vi en trött Maximilian i baksätet, det tog nog bara två minuter i bilen så hade han somnat.

Känns som om det är söndag idag, man är seg och trött som man brukar vara på söndagar och så är det väl vädret som påverkar lite med. Borde snart bli bättre väder snart tycker jag, men å andra sidan kan det va taskigt väder lite till för då känns det som om det kommer vara fantastiskt väder ute i början av juni när vi ska döpa Vilmer utomhus! Det MÅSTE vara perfekt väder då! Vi håller tummar och tår!



Av Debora Persson - 11 maj 2012 20:16

Direkt efter babysimmet idag hämtade mina pojkar oss och vi åkte bort till Mörrum för lite marknad och 11 majfirande. Mycket folk och vädret höll i sig, nu krockade detta med Holjemarknad och Holjemarknad är väl mycket större än detta i Mörrum så jag tror de flesta ändå beger sig dit. Och även alla som jobbar, karusselgubbarna väljer väl hellre att stå på en större marknad och likadant med alla stånd(?). Det var ju inte jättemycket att hurra över men det var alltid något:)

Jag köpte lite marknadsgodis och Maximilian åkte en karusell.

Alltså att åka karussell är ju galet dyrt för ett par minuter bara men vet ni vad? Det är så jäkla mycket värd vartenda krona! Att se ens barn så lycklig över att få åka karusell ett par minuter är guld värt, det känns i hela mammahjärtat och man blir själv så jävla lycklig!

Nu ska vi ju åka till Öland om en månad ungefär och där får vår lilla herre åka så mycket karusseller han vill utan att vi ska tömma plånboken! :)


Bildena talar ju för sig själva! En lycklig pojk är ju vad vi alla ser!♥

   

Kan ju dock säga det att det blev hus i helvete när karussellen stannade och det var dags att kliva ur...

Oj oj oj vilken ledsen kille vi fick! Ingenting hjälpte. Inga mutor alls och tillslut var det mest bara jobbigt för oss alla så vi abröt och gick mot bilen istället. Vi skulle hem och hälsa på Dennis mormor en stund så vi begav oss till henne och fikade lite.

 

Pappa upp i dagen har vi allt hört och här sitter de lika muntra båda två ♥

 

Maximilian körde gympapass på motionsbandet tillsammans med ett antal kullerbyttor.

 

Av Debora Persson - 11 maj 2012 19:37

Idag var det dags för andra besöket på babysim med Vilmer. Eftersom vi hade så kallt vatten förra veckan (29 grader) så fick vi den simomgången gratis istället så vi fick ett pass till sen så idag var "första" gången istället.

Vilmer gillade även idag att bada, och idag var det mycket skönare vatten, 34.6 tror jag. Inte så jättemycket skillnad kanske men sen är det jättevarm luft inne i lokalen med så då kändes vattnet extra kallt förra gången.

Vi plaskade och sjöng tillsammans med barnen och efter 30 minuter var leken över.

Vilmer var dundertrött efter passet och somnade ganska omgående♥


 

Av Debora Persson - 11 maj 2012 08:03

God morgon!

Äntligen fredag och helg!

Idag är det babysim som gäller och därefter är det marknad i Mörrum som gäller.

Vi hoppas på att vädret är helt okej i eftermiddag, det skulle tydligen bli 17-18 grader ute så lite sol borde vi väl ändå få? 

 

Av Debora Persson - 10 maj 2012 23:11

Passar på att fönstershoppa lite medans jag väntar  

på att karln ska komma hem.

Kappahl har ju så mycket fina kläder!

De nya hängselshortsen är ju helt perfekta!

stl:50-86

             

stl:86-128

               

  

Av Debora Persson - 10 maj 2012 22:27

Idag har vi verkligen haft fullt upp. Vi startade dagen med att jag och Vilmer stack iväg-skitstressade eftersom vi hade en tid att passa. Bussen skulle knappast vänta på oss så det var eld i baken där ett tag. Det var längesen jag steg upp tidigt för jag hade en tid att passa ;)

Hemma var mannen som tvättade samtidigt som han skulle ha koll på Maximilian som sprang i trapphuset. Strax därpå var det dags på dagis för Maximilians del.


Jag och Vilmer, vi begav oss iväg till Mörrum för Öppna Förskolan och där träffade vi Fia och Hugo.

Fika och lek med barn var det innan det var dags att bege sig därifrån igen.

Eftermiddagen kom och när Maximilian kom hem från dagis hade han med sig en liten lapp med någon teater på, han var stolt och berättade att han och hans kompis(ar) varit med de stora barnen på teater idag. Jag visste dock att de varit på teater för jag pratat med dagis på telefonen tidigare. Men han var iallafall glad! Det är ju Maximilian och två killar till som är äldst på deras "minstaavdelning", den ena killen ska sluta snart pga flytt så det är bara Maximilian och en kille till snart bland alla småbarnen så därför har dessa tre killarna ofta besökt stora avdelningarna och är med dom ibland när det finns plats över, som idag då när de fick följa med på teater. :)

När Maximilian kommit hem från dagis så begav sig min nördiga sambo och hans nördiga kompisar iväg till Malmö för att glo på FOTBOLL (förvånade va!?!?). Men inget vi här hemma brydde oss om, vi skulle ändå få besök av Fia och Hugo så det gjorde inget.

Vi fikade och pusslade. Snackade massor med härligt skvaller. Vi åt middag, barnen blev plötsligt akuthungriga så vi körde på stort med snabbmakaroner och stekt korv;)

Efter maten var ungarna nöjda och glada och då tog vi fram all världens alla bebisleksaker.

Roligt hade iallafall våra småkillar!


Tillslut var väl alla våra tre små killar trötta och ledsna och en efter en somnade de och jag och Fia kunde koppla av två minuter i soffan innan hon och Hugo begav sig hemåt. Vi tackar iallafall för denna dagen!   


       

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards