♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 19 juni 2012

Utvecklingssamtal och Ny avdelning

Av Debora Persson - 19 juni 2012 11:14

Idag lämnade vi Maximilian en timme senare på dagis eftersom vi ändå skulle på utvecklingssamtal om honom klockan 10 så vi lämnade honom då istället.

Det var väl inte direkt något utvecklingssamtal heller utan det var mest prat om ombyggnaden på dagis och omskolningen då han ska börja ny avdelning till hösten.

De bygger ju om och det ska bli en helt ny avdelning på stället eftersom ett annat dagis stänger ner med så blir det mer nya barn och mer ny personal. Maximilian ska börja på den helt nya avdelningen, Ior och vi fick även träffa en av Ior´s personal (från det dagis som stänger ner) och det visade ju sig att det var MIN gamla dagisfröken! Kul att han får henne nu! :)

Det är lite rörigt när det gäller nya avdelningenn eftersom personalen knappt själva vet hur det kommer bli så är det inte lätt för dom att berätta för oss men de har ju inte fått reda på mer själva.

Det blir nog bra tillslut när det blir klart.


    

Lite jobbigt att han ska byta avdelning tycker jag allt, att gå ifrån småbarnsavdelningen. Nu blir min lilla pojke stor! Jag gillar verkligen personalen han har nu på sin avdelning men som tur är så är det den avdelningen vi sökt till Vilmer så förhoppningsvis är det där han hamnar med eftersom det är den enda vi sökt till honom:)

 
ANNONS
 
ANGELICA.BLOGG.SE

ANGELICA.BLOGG.SE

19 juni 2012 15:40

Vad roligt att du är med och tävlar om en valfri vara från Erikasgarderob.se och Runns.se hos mig. Tävlingen avslutas den 25:e juni!

Här hittar du fler tävlingar: http://angelica.blogg.se/category/pagaende-tavlingar-1.html

http://angelica.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se