♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 22 juli 2012

Snåla människor!!

Av Debora Persson - 22 juli 2012 19:31

Alltså jesus, sitter och läser på familjeliv.se och kollar runt bland alla trådar där. Kom in på en tråd där folk skriver om sina snåla kompisar. Snåla människor är bland det värsta som finns! Här kommer några exempel av vad folk skrivit:


"Var i england hos en kompis och var ute och åt en kväll, vi var sex personer. Alla åt och drack och bestämde sen att alla skulle betala vad de konsumerat. I detta räknade vi självklart in att alla står för sin egen dricks. Alla utom en tjej skulle betala kontant. Sagt och gjort, alla utom den tjejen lägger upp sina pengar+dricks och lägger till notan vilket gör att det rent krasst var mer än 5/6delar betalda, rätt mycket mer. När kyparen kom och skulle ta notan slänger hon upp sitt kort och säger till honom att TA DET SOM SAKNAS på hennes kort.
Fy fan, jag blir fortfarande arg på den vidriga snålheten. Inte bara för att det blev så att vi andra betalade för hälften av vad hon ätit och druckit, utan för att stackarns kyparen som varit jättesnäll inte fick sin dricks.
Vi borde sagt ifrån men alla blev så ställda och hon är en väldigt dominant människa. Jävligt var det iaf."

 

"Har en Bekant som villa stoppa ner sina matvaror i min knökfulla matkasse för att hon tyckte att det var för dyrt att köpa en ica plastpåse. jag frågade vad fan hon slängde sina soper i och fick till svar att det är billigare att köpa soppåserullar.

En sommar så skulle jag och en vännina ta oss ett kvällsdopp så vi åkte upp till ett sommarstuge område gick ut på den nya bryggan hoppade i och simmade omkring.
Då kommer områdets självutnämnde områdespolis och säger att det är ett privat bad(så är icke fallet) Han får ge sig men talar om att vi inte får gå på bryggan för det blir slitage på den. Okej sa jag och la en 5:a på bryggan och sa att det var för slitaget på bryggan och att bryggföreningen kunde behålla växeln"

 

Min kompis har en bekant som fyllde år. En kompis till denne gav då bort en skrapad trisslott med motiveringen "jag ville ju inte ge bort en nitlott!". Det var 25 kronor i vinst på lotten... haha =0).

 

Nu kom jag på att jag som barn blev uppmanat att inte ta mer än 3rutor toapapper när jag kissat hos en kompis. Men jag fick ta 5 rutor om jag gjort stora A.

 


Har en släkting som när han bjuder på kaffe, tar fram dom minsta koppar som går att uppbringa (ser ut som leksakskoppar som man bjuder dockorna på thé ur ).
Detta för att då går det inte åt så mycket kaffe, och man får bara en kopp dessutom.
Mängden motsvarar väl ungefär ett 2 cl shotglas skulle jag tro

Men å andra sidan är han smålänning, och dom ska ju tydligen vara snålare by nature




Ett syskon fick barn och hade gjort sig av med alla saker sen förra barnet.
Denne fick då skötbord, babysitter, bilbarnstol samt kläder av mig.
Strax efter har syskonet kommit över billigare sprit från Tax free som denne erbjuder oss att köpa då vi ger bort whiskey i julklapp till några.
Inte till inköpspris utan för lite extra så att syskonet tjänar nånting på det hela!
Tyckte själv att denne kanske kunde komma med en enklare flaska som tack för sakerna han fått ist för att lägga på lite extra.

 

Min kompis bjöd sina grannar på middag.
De hade med sig en flaska vin när de kom och gav till värdinnan i dörren.
De hade en trevlig kväll och åt trerätters med vin och avec. Dock inte det vinet som gästerna hade med sig.
När de skulle gå hem tog grannarna med sig vinflaskan de hade med sig hem - med motivationen att "den gick ju inte åt".
Det är nog bland det värsta jag hört....

 

 
 
Ingen bild

Malin Bowin

23 juli 2012 10:38

HAHAHA.. Brukar med sitta och läsa dryga trådar på familjeliv. Men vilka jävla snåljåpar det finns. Fy fan för sånna människor.

Debora Persson

23 juli 2012 22:20

Haha, ja man hittar alltid något att läsa där. Tänk att folk kan va så extrema" Det är skrämmande! haha!

 
Ingen bild

elin

23 juli 2012 20:25

haha roliga människor det finns! :) vill du vara med och tävla om valfritt smycke från ilovebling.se? kika in hos http://dianaosterberg.blogg.se/2012/july/tavling-valfritt-smycke-fran-iloveblingse.html :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards