♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 24 juli 2012

Min vinst

Av Debora Persson - 24 juli 2012 18:57

Ni vet tävlingen jag bad som jag var med i när jag bad er rösta på mig?

Tävlingen som var hos mammajersmyr.

Jag vann den tävlingen! :) Häromdagen fick jag hem mitt pris jag vann och det var massor med roliga saker som är bra att ha (främst för barn) nu i sommar!

     


Det jag fick hem var alltså

Zunblock UV-klocka 2-pack.

(gör det möjligt att mäta hur stark solen är och vilket solskydd som behöver användas. Den är pedagogiskt utformad som en klocka kombinerad med ett id-band. I mitten av klockan finns ett djur som ändrar färg beroende på hur stark UV-strålningen i luften är. När barnen jämför djurets färg med ikonerna runt omkring kan de själva se vilket solskydd som behövs.)

Swimpy UV-armband 5-pack.

hjälper dig att enkelt hålla koll på barnet så att det skyddas från solens skadliga strålar i tid. Bandet smörjs in med solkräm samtidigt som man smörjer in barnet. När effekten från solkrämen avtar, så blir armbandet mörkare. Det är då dags att smörja på mer solkräm eller uppsöka skugga. Rekommenderas att användas med solkräm med minst SPF 15. Kan användas av både barn och vuxna, särskilt lämplig för dig som bränner dig lätt. Rekommenderas av hudläkare.

Hawaiian Tropic Silk hydrating protective sunlotion SPF 30.

En helt ny och unik kombination av solskydd och hudvård från Hawaiian Tropic. Innehåller en lätt och silkeslen formula som snabbt absorberas av huden. Doftar exotiskt av kokos och innehåller silkesprotein som vårdar och återfuktar huden. Produkterna innehåller botaniska extrakt med papaya, passionsfrukt, guava och mango.

Hawaiian Tropic lip gloss SPF 25

Återfuktande och skyddande läppglans från Hawaiian Tropic som ger vacker glans och naturlig färg på läpparna. Innehåller solskyddsfaktor SPF 25 och klibbar ej.

Naturligt Solskydd Kropp/Ansiktsspray SPF 15

Solskyddande kräm för kropp och ansikte med solfilter Titandioxid. Kombinationen av Panthenol, Olivolja och naturliga extrakt från Spetsgroblad, Aloe och Ringblomma bevarar hudens fuktighet samt motverkar hudens åldersförändringar orsakade av solljus. Fri från Mineralolja, Parabener, Propylenglykol, Silikon och Vaselin.

Butter Caramel Shower Gel

Krämig duschgel med söt parfym doft av kola ger känsla av välbefinnande. Deras intensivt mjukgörande effekt, vidhåller fuktigheten i huden. Den aktiva aloe extrakt, rikt på B, C, vitamin E och antioxidativa enzymer, rengör huden djupt och förstärker hudens försvar.

Antimygg armband 3 stycken

Tål vatten och kan bäras i badet. Varar i 3-4 veckor.

Armbandet är tillverkat av micro fiber och innehåller citronellaolja och lavendelextrakt som stöter bort insekter genom att täppa till djurens fuktreceptorer och stör deras luktregistrering så att de inte hittar rätt. Inga kemiska medel.

Garnier on the go size sunblock SPF 50 for kids.

 

Än så länge har vi bara hunnit prova på solkrämerna. Solarmbanden och myggarmbanden ska provas när vi åker på utflykt istället då de kan tänkas göra mer nytta än när vi sitter hemma bara. :)

Ska bli kul å se hur de funkar egentligen! :)

Butter Caramel showern hade läckt lite i paketet när jag fick den och hela paketet luktade goooooodis! Gott som sjutton luktade det verkligen! ;)

Maximilian är väldigt sugen på klockorna iallafall så de vill han absolut prova på!

 

Tack Mammajersmyr för vinsten! Den uppskattas verkligen! :)

 

 

 

 

 

 
 
AnetteJ

AnetteJ

3 augusti 2012 16:56

oj så synd att de läckt tack o lov att den luktade gott !!! Mina barn älskar verkligen att dusch när jag lockar ed just det tvålet hihi !!!

http://www.mammajersmyr.bloggplatsen.se

Debora Persson

3 augusti 2012 19:30

Ja, men det var inte så mycket som tur är:) Den luktar jättegott!:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards