♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2012

Loppis och utflykt

Av Debora Persson - 12 augusti 2012 19:36

Jösses så trött jag är! Men att vila finns just nu inte i denna värld då jag har två små knattar ensam här hemma.

Maximilian leker visserligen på sitt rum men Vilmer är trött men vägrar inse det. Sambon har dragit iväg på fotboll hos sin bror.

I morse bar det iväg tidigt för vår del. Loppis i Ronneby, vi skulle försöka bli av med lite bråte och kläder som låg och skräpade.

Klockan 07 var vi på plats och redan då var det sjukt mycket folk fast det inte öppnade förrän 09 egentligen. Borden hade tagit slut strax innan vi kom så vi fick vänta en halvtimme innan det kom nya bord. Strax därpå tog borden slut igen och de sista som skulle stå och sälja kom inte in förrän vid 10!

Direkt när vi hoppat ut ur bilen var folk framme som gamar och glodde in genom bilrutan för att sen så fort vi öppnat bagageluckan hoppa på oss och ville köpa det ena med det andra! Jesus så stressad man blir! Gamar!

Innan klockan ens slagit 9 hade vi sålt som bäst, sen kommer det så mycket folk så de kommer ju knappt fram till borden och då blir det plötsligt lugnare på försäljningssidan. Idag var det dessutom loppis på torget då det var hunduppvisning i parken där loppisen i vanliga fall alltid är. Solen stekte och jag var påpälsad eftersom de inte hade sagt att det skulle bli sol utan växlande, då brukasr det oftast va mulet.  Vilmer skötte sig galant idag. Han sov mest i babyskyddet, vagnen och bärselen.

Vi själva gick några rundor på loppisen med men hittade inte mycket. Ett pussel till Maximilian och någon aktivitetsleksak till Vilmer (och Maximilian). Vilmer har en sådan mindre som man fäster med sugproppar på bordet och både Vilmer och Msaximilian älskar att leka med den. Så nu har de en lite större som de kan leka med på golvet med. Bra för Maximilian så slipper han klättra upp och trycka ner sig i Vilmers barnstol när han vill leka med den:)

Bra leksaker må jag säga! Det är grejer som verkligen underhåller våra små herrar!

Iallafall så fick vi massor sålt men fick en hel del med oss hem igen. men lite tjänade vi ihop och till sambons förtvivlan så har vi nu grejer som vi åter igen kan ta till loppis. Han ville inte ens följa med idag men blev illa tvungen ;) Vid 14 tröttnade vi och begav oss hemåt.


Maximilian har sovit hos farmor och farfar i natt vilket gick jättebra. Han sov hela natten utan problem. Idag var de på utflykt med kusin Ebba. De hade åkt ner i Skåne någonstans och åkt Ångtåg! Att åka tåg är ju bland det roligaste som finns enligt Maximilian så han var nog rätt nöjd. Efteråt hade de grillat innan de åkte hemåt. Strax efter att vi kommit hem anländer även Maximilian på hemmaplan. Han var glad att komma hem men han pratar en hel del om sin vistelse med farmor och farfar och han verkar helnöjd med sin helg! :)

Eftersom det inte blivit alls mycket sömn senaste veckan då jag somnat mellan 01-03:30 varje kväll och vaknat mellan 05:15 och 07 och dessutom haft fullt upp dagarna så är det inte konstigt att jag är trött som en döing.

Nu längtar jag itll karln kommer hem så han kan ta hans om barnen så kan jag få sova!;) Får hoppas jag lyckas somna bara. Fast jag varit dundertrött när jag lagt mig så har jag inte alls kunnat sova. Så hade jag för ett par år sedan med och sov fasen aldrig mer än bara några timmar per natt innan jag skulle upp igen.

Nu sitter Maximilian och klöks brevid sin lillebror så jag misstänker nu att det var en liten bajs som gjorde att Vilmer knappast skulle sova. ;)

       

 
 
Madde

Madde

12 augusti 2012 20:33

Vinnaren till tävlingen där man vinner ett egendesignat iphone skal är nu presenterad.
Skynda dig in och se om du är den lyckliga! :)

Kramar Madde
http://vhdbrud.blogg.se

http://vhdbrud.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards