♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 21 augusti 2012

Vagnproblem

Av Debora Persson - 21 augusti 2012 09:33

Hemma efter att ha lämnat Maximilian på dagis. Vilmer höll på att somna i vagnen på vägen hem men fick försöka hålla honom vaken hela vägen då det är totalt värdelöst att äga en barnvagn där vi bor.

Förrådet i källaren där cyklar (och vagnar?) ska förvaras kan man komma till antingen via källaren eller från utsidan.

Dock är det en väldigt smal trappa ner dit och bara en länga där man kan dra sin cykel men man kan knappast dra en barnvägn där och dessutom finns det ingen spärr i dörren så det kan hållas öppen medans man försöker ta sig in genom den och att ta ner vagnen först och sen öppna dörren går inte eftersom det är så trångt där.

Ska man då ta sig ner till källaren med vagnen går man via sitt trapphus och då får man asa ner vagnen i trapporna vilket heller inte är bra.

Vagnen förstörs ju när man måste dra den ner och så ekar det i hela trapphuset och har man då rätt så sura grannar som öppnar dörren så fort de hör minsta lilla ljud så är det rätt jobbigt.

Och dessutom om man har en liten unge med.

Jag kan ju inte sätta vilmer ovanför trappan och gå ner med vagnen för då dunkar han garanterat ner för stentrappan. Har man dessutom en blivande treåring som är med så rymmer han. Det är rena pinan varje gång vagnen ska ut.

Ibland kan vi ha den i bilen och då är det lite lättare men om sambon är iväg så går inte det.

I morse passade Maximilian på att rymma medans jag med Vilmer på ena armen kämpade med att få upp vagnen från trappen och dessutom fick springa och leta efter ståbrädan som var på vift i ett annat förråd.

Hur har dom tänkt egentligen? Och så är de sura om man sätter vagnen i trappen!?!


Så iallafall så höll jag Vilmer vaken hela vägen hem för annars hade han ändå vaknat ett par minuter senare då vagnen skulle dunkas ner i källaren. Han somnade ganska direkt när vi kom hem iallafall.

 
 
Lisa - mamma till Knut & Agnes

Lisa - mamma till Knut & Agnes

21 augusti 2012 13:01

Men så dåligt! Du borde ringa dit kvarters/bovärden och visa hur krångligt det är för dig, speciellt med två barn och en som smiter. Och så säger du att du måste få ha vagnen i trapphuset!

http://mammatillknut.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards