♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 9 september 2012

Smakfestival och bortsprungen pojk

Av Debora Persson - 9 september 2012 18:44

Efter gympan idag bar det raka vägen bort mot travbanan för lite Smakfestival. Där befann sig lillasyster K, lllebror Algot, mormor, morfar och Göte men honom såg man inte mycket av. Han är med och arrangerar allt så han stressade mest runt och jobbade. K körde häst och vagn hela dagen, Algot hjälpte henne och var dessutom med i Riddaruppvisningen som var. Jag, Vilmer, Maximilian och mormor gick runt och tittade lite. Maximilian hittade snabbt hoppborgen och den blev direkt hans favorit. Vi åt lite lunch och tittade på olika grejer.


Maximilian har en förmåga att bara försvinna hux flux. Han går gärna iväg och struntar i om hans föräldrar syns till eller inte. Märker han att man går efter honom så springer han gärna istället. Han är inte som andra barn som börjar gråta så fort föräldrarna är borta och han håller sig knappast inom syhåll från sina föräldrar utan han traskar på och vill gärna upptäcka saker på egen hand.

Det gjorde han även idag men vi hann ifatt honom hela tiden när han kommit till hoppborgen för det var oftast där hans upptäcksfärd slutade.

Förutom sista gången. Han är snabb som en iller på knark den ungen. Så fort man släpper honom när man håller honom i handen så är han puts väck. Sista gången släppte jag hans hand för att vi skulle leta upp Vilmers napp i vagnen. Vi trodde såklart att han gått till hoppborgen igen så vi gick dit men där var han inte.

Lite småpanik kollade vi runt om bland alla människor men ingen liten kille med rödtröja syntes till.

Mormor och jag delade på oss och letade efter honom. På travbanan finns det tv dammar med vatten i och eftersom Maximilian innan sagt att han ville gå till vattnet sprang jag till dammarna som är väldigt stora med massor träd omkring så om han skulle trillat ner där bland träden hade kanske ingen sett honom.

Panik igen. Var i helskotta var ungen!?

Jag hittade ingen vid dammarna iallafall och det var just vattnet jag var livrädd för. Mötte mormor igen och hon hade ingen Maximilian med sig heller och jag fick ännu mer panik. Sprang runt överallt men hittar fortfarande inte honom.

Jag vet inte hur länge vi sprang och letade efter honom, för mig kändes det som en evighet men en evighet var det nog inte. En bra stund var det iallafall.

Tillslut fick jag gå till Göte som satt tillsammans med resten av arrangörerna och Loket och be honomm efterlysa min son. Herregud vad jag kände mig som en dålig morsa! Vem tappar bort sin unge egentligen!?

Precis när Göte efterlyst honom i högtalarna kommer Algot gående med min lilla pojk i famnen! Min pojk var upphittad nu, hade han kommit tillbaka fem minuter tidigare hade vi sluppit efterlysa honom och jag hade sluppit böla av ren panik över att han avr borta.

Efteråt ville pojken belöna sig själv med glass. Han hade visserligen tjatat om glass sen vi kom dit så det var lika bra att han fick glass men det stoppade honom knappast från att hålla sig i närheten av sin mamma.

Borde köpa koppel till pojken eller hålla oss inomhus i fortsättningen. Den ungen skrämmer skiten ur mig.


Sen kom mannen vid 15 tiden, efter att ha jobbat natten så var han nyvaken när han kom och hämtade oss. Men innan vi kunde bege oss iväg så skulle Maximilian åka häst och vagn såklart. Då var han nöjd min lilla herre.

Mannen hann vara hemma en timme ungefär innan det var dags för nattajobb igen.


Fast dagens händelser är jag nöjd med dagen. Den har varit bra och vi har haft tur med vädret. :)


Riddaruppvisning.

   



Maximilians favorit!

   


Redo för häst och vagn

   

Maximilian fick ka med en annan liten kille. De turades om med att hålla tyglarna(eller vad de heter ?) :)

   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards