♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 21 januari 2013

Kaosbesöket

Av Debora Persson - 21 januari 2013 21:02

I eftermiddags var vi hos mannens mormor och skapade kalabalik.

När vi kom dit så hade Vilmer bajsat och det hade kommit massor på hans vita body och som vanligt när det sker en olycka så har vi inte extrakläder med oss. Det har vi alltid annars när det inte händer någon olycka..

Direkt efter Vilmers bajs så skulle Maximilian invadera toaletten och när alls hade gjort färdigt sina behov så skulle vi fika. Haha ja jesus, vilken cirkus.

Maximilian som alltid har ett litet miniglas och en liten minisaftkanna när vi är där och fikade hällde upp saft till sig själv men det råkade bli översvämning idag.

Torkat rent bordet och Vilmer börjar kasta kex på golvet så hela köksgolvet är fullt med knastriga smulor.

Maximilian hann fika klart innan han ens började och mannen skulle hjälpa maximilian att sätta igång tvn och då tar Vilmer mannens kaffekopp och öser den över sig själv, bordet och golvet.

Som tur var så var inte kaffet så varmt längre!

Torka barn, torka bord och torka golv. Strax därpå hade även Vilmer fikat klart och vi fick snabbt ta och möblera om så inga blomvaser eller ljusstakar skulle åka i golvet.

Barnen fick sen julklappar och de lekte en stund på golvet innan Vilmer börjar röja runt i bokhyllan.

Sen fick det vara dags att åka hem  när Vilmer blir trött och gnällig.

Hans body som vi fick snabbtvätta i handfatet hade inte hunnit torka så han fick långa en tröja av gammelmormor. Det blev en långklänning för honom :)


Efter det besöket har vi tagit det lugnt. Känns som om det behövdes ;)

Om en stund kommer jag att lägga mig. I morgon ska jag åter igen vakna till väckarklockan. Börjar första lektionen klockan 9. =)


   


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards