♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under mars 2013

Av Debora Persson - 10 mars 2013 21:10

Jag älskar er mina små prinsar♥

 

 

        

ANNONS
Av Debora Persson - 10 mars 2013 20:34

Idag har vi besökt Afrika, Oceanien, Sydamerika och Asien.

Eler ja nästan iallafall. Jag och barnen var på Blekinge Exotiska Värld idag och tittade på djuren. Maximilian hade mest sett fram emot att träffa aporna idag men när vi var där så vilade alla aporna så de hade gått och gömt sig i sina små kojor. Men som tur var så började de komma fram mot slutet så Maximilian fick iallafall se några av dom! :)

Förutom aporna så kollade vi in fina fiskar, krokodilen, ödlor, ormar, skorpinjoner, sköldpaddor, grodor och mycket mer!


                                       

ANNONS
Av Debora Persson - 9 mars 2013 19:31

Idag har vi varit i Karlskrona.

Vi var och hämtade lite ved hemma hos mormor och morfar. Vi blev även bjudna på middag och efterrätt. Stek med sås och potatis och sen hade mormor gjort blåbärspaj. Gottgott!

Jag älskar mormors mat!


Vi skulle hunnit med en liten visit hos pappa och Suss med men pappa fick åka iväg så det blev inget besök där idag. Kanske nästa vecka eller nått. :)

Nu tar vi iallafall myskväll!


I brist på bilder från idag så får det bli en bild som är ganska exakt

3 år gammal bild på Maximilian ♥

 

Av Debora Persson - 8 mars 2013 16:14

Nu äntligen tar vi helg!

Fredagar är ju långa för min del i skolan men jag klarade mig igen den även denna veckan. :) Även om mattelektionerna får mig att varje gång fundera på om det verkligen är Matte A jag läser. Nu för tiden heter det ju Matte 1. Jag har aldrig räknat med prefix, index och sånt men det ska man tydligen kunna nu för tiden.. Även om vissa saker nästan enbart används inom fysik och kemi. Sånt förstår jag inte varför alla måste läsa isådanafall..

När jag iallafall var klar för dagen så åkte vi och "handlade" kvällens middag. Nu när jag är student så finns det Ica Studentkort som jag skaffat mig.

När man skaffar det kortet så får man 100 kronor laddade på sitt kort och även gratis olivolja.

Om man som jag anmälde sig till Icastudent i februari så fick man fajitasmiddag med! Kycklingfileér, fajitaskrydda, tacosås, bönmix, rödlök, paprikamix och tortillabröd! Så det blir minsann en gratismiddag ikväll! :)


Så himla härligt med helg nu, och helgen är ganska lagom mycket bokad med.

Det kommer antagligen bli en liten tripp till Karlskrona, melodifestivalen, plugg, massa plugg (prov nästa vecka) och flyttpackning! :)

Av Debora Persson - 7 mars 2013 20:33

Ikväll var mannen iväg och hämtade nyckel till huset!

Vi ska inte flytta in än på ett litet tag men nu kan vi åka och lämna lite lådor och sånt när vi har tid så slipper vi ta allt på en gång. I huset står fortfarande lite möbler och sånt som ska flyttas innan vi vi kan flytta in.

 

Av Debora Persson - 7 mars 2013 19:42

Idag har varit en lång dag.

Jag åkte till skolan för att ha lektion men när jag kommer dit möter jag en tjej som går samma kurs och hon säger att lektionen är inställd för läraren är sjuk. Bara till att åka hem igen men det gjorde inget, jag hade andra planer för dagen så bara bra för min del.

Skulle kollat First Class innan jag åkte för jag ahde faktiskt fått mail om att lektionen var inställd och då hade jag sluppit göra av med onödig tid.


En stund senare så var det dags för Maximilians simskola.

Och idag var det livräddning på schemat! Så himla roligt! De skulle ha kläder på sig och flytväst.

Maximilian undrade varför i herrans namn han skulle ha kläder(pyamas) på sig när han skulle bada men sen kom de andra barnen så då var han inte ensam om att ha kläder på sig.

De fick titta på lovbojar och veta vad de var till för. Och sen fick de hoppa ner i vattnet och prova på att flyta med flytväst på sig. De fick flyta som köttbullar, för om man trillar i vattnet så håller man värmen bättre om man är ihopkurad som en köttbulle eller nått.

Sen var det dags för livräddning!

Barnen fick rädda avrandra med livlina.

Maximilian fick börja med att stå på kanten medan en tjej fick ligga i vattnet och väna på att bli livräddad. Maximilian ställde sig på den svarta änden och kastade ut den gula kudden, väntade på att tjejen tagit tag i kudden och sen började Maximilian dra in snöret och tjejen. Sen fick han hoppa i vattnet och själv bli räddad på samma sätt. Detta fick de öva på några gånger och Maximilian tyckte det var jätteroligt och efter några gånger kunde han det galant!

    När simpasset var över så hade Maximilian bråttom att lämna simsalen och medans jag gick och hämtade hans handduk så skulle han öppna den tunga dörren för att komma ut.

Jag hör honom skrika och fattade att han klämt sig. En livvakt stog i närheten av honom och frågade honom om han klämt sig. Hon såg bara inte att han fortfarande hade fingret kvar i dörren.

När jag hunnit fram ser hon att hans finger är klämt.

Jag hade inte en aning om vilket håll dörren öppnas åt och vågade inte prova för jag hade kanske lika gärna klämt till fingret ännu mer.. Livvakten öppnade dörren och jag väntade mig blodbad men som tur var så satt fingret kvar och inget blod! Bara en ledsen Maximilian!


Efter simskolan så skulle vi åka och handla.

Jag och Maximilian går in mellan grindarna i affären för att vänta på mannen och Vilmer. Men så skulle vi hämta ut ett paket först innan vi kunde börja handla eftersom kön till förbutiken inte alls var lång. Jag tar Maximilian i handen och går ut mellan grindrarna vid ingången när en man går in.

Men Maximilian fick ena grinden rätt i ansiktet!

Han blöder i munnen. Fläskläppen kom direkt.

Blodet öser ut och min stackars pojke har skadat sig igen! Läppen har spruckit lite och även lite på tandköttet.

Det var så mycket folk i affären idag! Båda parkeringarna var proppfulla och det var värre än att trängas med pensionärerna i Ullared!

Maximilian somnade på vägen hem och sov en stund. När han vaknat och satte sig i soffan vet jag inte vad han gör men han snubblar med huvudet på soffbordet och slår sig så halva ansiktet är rött på honom.

Herregud vilken dag han haft min lille gubbe!

Nu ligger han iallafall i sängen och somnar förhoppningsvis snart. Han behöver en god natts sömn minsann!

  

 

 


Av Debora Persson - 7 mars 2013 10:15

Det känns verkligen som om det är helg idag!

Men det är ju för att jag sovit hos mamma, inget man vanligtvis gör och inget man isåfall gör en vardag.

Jag åkte till mamma vid 17.30 ungefär igår när hon hämtade upp mig. Jag intervjuade henne medans ho lagade maten. Efter middagen så hjälpte hon mig med matten en liten stund. Klockan hade hunnit bli mycket då så blev inte mycket gjort sen.

Jag sov dåligt på soffan men jag tror det var för jag saknade mina små pojkar. =)


I morse fick jag ett rejält uppvaknade. Jag hörde de små tassarna rusa i världens fart i trappan som en jordbävning och två millesekunder senare var jag attackerad. Hundarna hoppade upp på mig, hoppade på mig, naffsade och ylade. Jag fick gömma mig under täcket under attacken. Och så försvann de. Jag stack upp huvudet ovanför täcket och de rusade på mig igen. Om och om igen. Klockan var strax efter 06. Sen försvann hundarna igen. Men då hade de stulit mina kläder. Mamma ropade på mig och frågade om jag hade överlevt.

Hon jämförde hundarna med en tsunami. Man vet aldrig när dom kommer och när de kommer så blir det värsta jordbävningen och katastrofen. Jo tack. Men glada var dom.

Strax efter 06:30 åkte jag med Göte som skulle till jobebt så han lämnad emig hemma.

Vilmer och mannen vaknade när jag kom hem och Maximilian vaknade strax därpå.

 


Av Debora Persson - 6 mars 2013 15:25

Ikväll flyttar jag hemifrån för en natt.

Jag flyttar hem till mamma och pojkarna får klara sig själva helt enkelt.

Jag ska hem till mamma och plugga så hon kan hjälpa mig med matten och så ska jag intervjua henne till ett skolarbete.

Minns inte ens när jag sov hos mamma senast men det måste varit någon gång när Maximilian var pyttebebis kanske om ens det? När jag var gravid emd Maximilian kanske? Aja sak samma. Ikväll är jag fri från mina pojkar iallafall.

Pojkarna får besök av Tim ikväll så de får la trevligt ändå utan mig! :)Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se