♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under mars 2013

Av Debora Persson - 5 mars 2013 21:21

Ikväll har jag och Vilmer besökt Patricia. Vi fikade och snackade en massa. Vilmer strödde bullsmulor överallt och rev sönder hushållspapper till minimala delar. Så han roade sig på sitt egna lilla vis :)

Och snart är vi nästan grannar så då blir det lättare att ses! :)


Han hade knappt sovit efter dagis idag och vi lämnade Patricia kvart över åtta så inte konstigt killen somnade direkt efter besöket!

Jag ska nu sätta mig ner och plugga lite.

Ska skriva lite frågor som jag ska ha till en intervju i ett skolarbete där jag ska intervjua en chef och vem passar inte bättre då än min mamma?! I morgon ska jag nog träffa henne så då gäller det att ha lite frågor till henne.

ANNONS
Av Debora Persson - 5 mars 2013 16:16

Här kommer en rabattkod till er där ni får 15% rabatt inne hos snutten.se!

Koden är:BP130205 så passa på att beställa nu!!! :)


 
  

ANNONS
Av Debora Persson - 4 mars 2013 19:32

Idag har jag hunnit med skolan och därefter hann jag hem och trycka i mig några mackor innan det var dags att åka till simskolan med Maximilian.

Första gången han var där för en vecka sedan var han rätt tveksam till att göra det som simfröken bad honom göra. Förra gången var jag inte med för då var farmor med men idag var han inte alls tveksam. När fröken sa att barnen skulle ställa sig på kanten och hoppa ner i rockringen som låg i vattnet var Maximilian först med att säga att han ville hoppa först. Han erbjöd sig hela tiden med att prova först av allt hon bad barnen göra. Han tyckte det var jätteroligt allting idag! Han var väldigt framåt och ville prova hela tiden. Idag så lekte de lekar, de lärde sig var man ska ringa om det brinner tillexempel och lekte brandbilar och skvätte vatten. De fick lära sig att man ringer 112. För man har En mun, En näsa och Två ögon. De fick flyta och titta i spegel i vatten. På torsdag ska de ha kläder på sig och flytväst så det ska bli kul å se vad de hittar på då!

Nu har Vilmer precis somnat och Maximilian ligger i sin säng så jag hoppas huvudvärken försvinner så jag kan koncentrera mig på att plugga lite resten av kvällen!


Bilden från första simskolepasset!

 


Av Debora Persson - 4 mars 2013 18:00

Vinnaren av ett snuttogram är nu dragen den lyckliga vinnaren hittar ni här!

Grattis till dig! :)


Av Debora Persson - 3 mars 2013 19:43

Idag har solen lyst med sin närvaro!

Perfekt väder ute! Tror vi haft 7+ ute!

Dagen började iallafall med att jag och Maximilian begav oss iväg till Bamsegympan medans mannen och Vilmer var hemma. Vilmer var dundertrött och tog en förmiddagslur.

Efter gympan gjorde vi oss klara för att åka till barnens farmor och farfar där vi grillade och fikade.


Sen har vi passat på att packa lite.

Det känns som om vi har hur jäkla mycket som helst att packa och fixa. Det är inte så många veckor kvar till flytten och man känner sig lite stressad samtidigt som man ska hinna med skolan, barnen och allt annat samtidigt.

Men vi packar lite varje dag så vi har fått undan väldigt mycket faktiskt. Man kan ju inte packa ner hur mycket som helst utan man får ta lite i taget efter hand som man märker att man inte kommer behöva de sista veckorna.


 

Av Debora Persson - 2 mars 2013 19:31

Lite lördagsunderhållning kanske.... =)


Onödigt vetande om Amerikanska lagar:

I Alabama är björnbrottning förbjudet. Å andra sidan är incestuösa äktenskap tillåtet, men det är dödsstraff på att lägga salt på ett järnvägsspår. I Auburn, Alabama, riskerar en man som tar en kvinnas oskuld upp till fem års fängelse.

I Alaska är det förbjudet att knuffa ut levande älgar ur flygplan. Det är också förbjudet att titta på älgar från flygplan. Det är lagligt att skjuta en björn, men olagligt att väcka en sovande björn för att fotografera den. I Anchorage, Alaska, är clowner förbjudna.

Arizona förbjuder innehav av fler än två dildos. Det är också förbjudet att vägra en person ett glas vatten. I Maricopa County, Arizona, får inte fler än sex kvinnor bo i samma hus.

I Arkansas är det tillåtet att slå sin fru, dock högst en gång i månaden. Oralsex är likställt med sodomi. Alligatorer får ej förvaras i badkar. I Little Rock, Arkansas, riskerar du fängelse om du flirtar offentligt.

I Kalifornien garanteras solsken för massorna. Dock är badhus förbjudna. Vidare får inte ett förarlöst fordon överskrida 95 km/h i hastighet. I Chico, Kalifornien, är det förbjudet att äga ett illaluktande eller grönt skinn.

I Colorado är det tillåtet att riva av tvättrådsflikar från madrasser och kuddar, men förbjudet att slå sönder stenar i nationalparker. I Aspen, Colorado, är det förbjudet att medelst katapult skjuta mot byggnader.

I Connecticut är det olagligt att kasta använda rakblad, samt att avfyra ett handeldvapen från en motorväg. I Devon, Connecticut, är det olagligt att gå baklänges efter solens nedgång.

I Delaware är det förbjudet att flyga över vatten, såvida man inte medför tillräckligt med mat och dryck. I Rehoboth Beach, Delaware, är det förbjudet att viska i kyrkan.

I Florida är det förbjudet att sälja sina barn. Vidare får ett äkta par inte begå ‘omoraliska handlingar’ och tidelag med piggsvin är otillåtet. Oralsex är förbjudet. Häststöld straffas med hängning. I Destin, Florida, är det förbjudet att avfyra torpeder inom stadsgränsen.

I Georgia är sexleksaker förbjudna. I Athens-Clarke County, Georgia, är det förbjudet att sälja två öl till priset av en öl.

På Hawaii är annonstavlor förbjudna. Det är också förbjudet att placera mynt i sitt öra.

I Idaho är det förbjudet att åka karusell på söndagar. I Pocatello, Idaho, är det förbjudet att vistas offentligt utan att le.

I Illinois är det förbjudet att prata engelska. Vidare måste du kontakta polisen innan du medför ett motorfordon till en stad. I Champaign, Illinois, är det förbjudet att kissa i sin grannes mun.

I Indiana är det fastlaget i lag att Pi = 3. Det är förbjudet att sniffa lim och det är förbjudet att bada mellan oktober och mars. Oralsex är förbjudet. I Elkhart, Indiana, är det förbjudet för en frisör att hota skära av ett barns öron.

I Iowa är det förbjudet för en man med mustach att kyssa en kvinna. Kyssar får inte vara längre än fem minuter. I Indianola, Iowa, är den amerikanska motsvarigheten till Hemglass förbjudet.

I Kansas får endast ett tåg fortsätta om det andra tåget först fortsatt, om tågen mötts på samma spår. I Dodge City, Kansas, är det förbjudet att spotta på trottoaren.

I Kentucky är det förbjudet att färga en ankunge blå och sälja den, såvida inte sex färgade ankungar säljes samtidigt. O Owensboro, Kentucky, får en gift kvinna inte köpa hatt utan sin makes tillåtelse.

I Louisiana riskerar du tio års fängelse om du stjäl en alligator, och ett års fängelse om du annonserar för abort. I Jefferson Parish, Louisiana, är det förbjudet att hålla ut sin dryck på en drive-in bios område.

I Maine måste du medföra ett hagelgevär till kyrkan, i händelse av indiananfall. Det är förbjudet att kliva av ett flygplan under färd. I Wells, Maine, är det förbjudet att mata hjort.

I Maryland är oralsex förbjudet. Tistlar får inte tillåtas växa på en tomt. I Baltimore, Maryland, är det förbjudet att medföra ett lejon till bion.

Kväkare och häxor är förbjudna i Massachusetts. Tatueringar och piercings är också förbjudet. Du får inte heller snarka, såvida inte alla fönster är stängda och låsta. I Marlboro, Massachusetts, är det förbjudet att detonera en kärnvapenladdning.

I Michigan är det förbjudet för en gift kvinna att klippa håret utan sin makes tillåtelse. Det är också förbjudet att svära inför kvinnor och barn. I Detroit, Michigan, är det förbjudet för en gift man att på en söndag skälla på sin fru.

I Minnesota är det förbjudet att vistas i närheten av någon byggnad utan giltigt skäl. Det är också förbjudet att sova naken. I St Cloud, Minnesota, är det förbjudet att äta hamburgare på en söndag.

Om du som förälder har två oäkta barn i Mississippi, måste du fängslas i minst en månad. Det är också förbjudet att lära ut ‘polygami’. Vidare riskerar du tio års fängelse och 10 000 dollar i böter om du och din partner frivilligt utför ‘onaturligt samlag’ (till exempel oralsex eller analsex). I Tylertown, Mississippi, är det förbjudet att raka sig mitt på Main Street.

I Missouri är oralsex förbjudet. Å andra sidan är det tillåtet att bryta mot hastighetsgränser. I Kansas City, Missouri, är det förbjudet för barn att köpa knallpulverpistoler (de får dock köpa hagelgevär).

I Montana är det förbjudet att medföra ett får i sin bil, såvida man inte också medför ett ‘förkläde’ (någon annan person). Det är också förbjudet för varje man och kvinna att ha sex i någon annan ställning än missionärsställningen. I Billings, Montana, är det förbjudet för envar att föda upp råttor som husdjur.

I Nebraska får en mamma inte permantenta sin dotters hår utan at först ha erhållit delstatens tillstånd. Valfiske är förbjudet. I Lehigh, Nebraska, är det förbjudet att sälja hålen i flottyrmunkar.

I Nevada är det förbjudet att rida kamel på motorvägar, men lagligt att hänga någon som skjutit din hund på din egen tomt. I Elko, Nevada, är det förbjudet att vistas på en gata såvida du inte bär mask.

I New Hampshire är det förbjudet att gå på toaletten en söndag och, under själva toalettbestyret, titta uppåt. I Claremont, New Hampshire, är det förbjudet att bland annat ha picknick på en kyrkogård.

I New Jersey är det förbjudet att sälja handklovar till minderåriga. Du får inte heller bära skottsäker väst om du mördar någon. Det är förbjudet att göra sura miner åt polisen och det är också förbjudet att sörpla sin soppa. I Bernards Township, New Jersey, är sura miner förbjudna eftersom staden är ‘staden utan sura miner’.

I New Mexico är det förbjudet för idioter att rösta. I Carrizozo, New Mexico, är det förbjudet för en kvinna att vistas orakad offentligt.

I New York är det dödsstraff på att hoppa från en byggnad. Tofflor får inte bäras efter klockan tio på kvällen. I Carmel, New York, får en man inte vistas utomhus om han bär en jacka och byxor som inte matchar varandra.

I North Carolina är det förbjudet at använda elefanter för att plöja bomullsfält. Vidare är det förbjudet att idka sex i någon annan ställning än missionärsställningen, samt att persiennerna eller gardinerna måste vara fördragna. Det är förbjudet att ha sex på kyrkogårdar. Oralsex anses strida mot naturen. Organisationer får inte ha möten om deltagaran bär någon sorts förklädnad, till exempel vita huvor. I Barber, North Carolina, är slagsmål mellan katter och hundar förbjudna.

I North Dakota är det förbjudet att sälja öl och salta kringlor tillsammans. Å andra sidan är det tillåtet att skjuta en ridande indian, under förutsättning att du befinner dig i en täckt vagn. I Fargo, North Dakota, riskerar du fängelse om du bär hatt medan du dansar.

I Ohio är det förbjudet att låta en fisk bli full. Å andra sidan får ingen bli aresterad på en söndag eller på USA:s nationaldag, den fjärde juli. I Canton, Ohio, måste du meddela myndigheterna inom en timme om du tappat bort din tama tiger.

I Oklahoma är valfångst förbjudet (gissa varför? ). Den som gripits för att ha besökt en prostituerad måste finna sig i att visas upp i TV. Det är förbjudet att ha servetter i baksätet på din bil. I Ada, Oklahoma, riskerar du fängelse om du bär New York Jets-kläder.

I Oregon måste disk lufttorka. Det är dock förbjudet att bada om man inte bär lämplig klädsel. I Hood River, Oregon, är det förbjudet att jonglera utan tillstånd.

I Pennsylvania är det förbjudet att sjunga i badkaret. Vidare måste du, som motorist, stanna varje kilometer, avfyra ett nödbloss, vänta tio minuter och sen fortsätta. Orsaken – så du inte kör över någons boskap. I Allentownm Pennsylvania, är det förbjudet för män at bli upphetsade offentligt.

I Rhode Island är detf örbjudet att bita av någon annans ben. Knallpulverpistoler är också förbjudna. I Providence, Rhode Island, är det förbjudet att sälja tandkräm och tandborste till samma kund på en söndag.

I South Carolina är det förbjudet att arbeta på en söndag. Å andra sidan får du sälja glödlampor på en söndag. Tillstånd krävs för att avfyra en missil. Och det är fullt lagligt att misshandla din fru utanför domstolen på en söndag. Att av misstag döda någon annan vid ditt eget självmord är belagt med dödsstraff. I Charleston, South Carolina, får brandkåren spränga sitt hus.

I South Dakota är det tillåtet att skjuta indianer, om där befinner sig fler än fem indianer på din tomt. Dock är det förbjudet att lägga sig ned för att sova i en ostfabrik. I Spearfish, South Dakota, anses en grupp om tre eller fler indianer ett hot och det är tillåtet att skjuta dem.

I Tennessee är oralsex förbjudet. Blandäktenskap mellan vita och ickevita är förbjudet. Det är också förbjudet att medföra skunkar till delstaten. I Dyersburg, Tennessee, är det förbjudet för en kvinna att bjuda en man på date.

I Texas är det förbjudet att sälja sitt ena öga. Delstaten försöker också kontrollera vädret. Det är förbjudet att inneha fler än sex dildos och det är också förbjudet attt mjölka någon annans ko. Homosexualitet är förbjudet (det räknas dock som en förseelse). I Dallas, Texas, är det förbjudet att inneha verklighetstrogna dildos.

I Utah är det förbjudet att _inte_ dricka mjölk. Vidare är det också förbjudet avv avfyra någon form av kärnvapen. Och det är förbjudet att orsaka någon form av katastrof. I Logan, Utah, är det förbjudet för kvinnor att svära.

I Vermont måste en gift kvinna be om sin makes skriftliga tillstånd för att få använda löständer. Det är också förbjudet att förneka Guds existens. En gång i tiden var det förbjudet att koppla en giraff vid en telefonstolpe. I Barre, Vermont, måste samtliga invånare bada på lördagskvällen.

I Virgina är det förbjudet att ha sex med lyset tänt och i någon annan ställning än missionärsställningen. Oralsex och analsex är förbjudet. Ogifta är förbjudna att ha sex. Det är olagligt att kittla kvinnor. Innan du kör om någon bil måste du tuta. I Norfolk, Virginia, riskerar en man sextio dagars fängelse för att ha klappat en kvinna i stjärten (å andra sidan får inte kvinnor vistas offentligt efter solnedgång såvida de inte bär korsett och ledsagas av ett ‘förkläde’).

I Washington är det förbjudet att använda röntgen vid utprovande av skor. Godisklubbor är förbjudna. Det är förbjudet att köpa någon sorts kött på en söndag. I Seattle, Washington, är det förjudet att bära ett dolt vapen som är längre än 1,8 meter.

I West Virgina är är det förbjudet att slumra på ett tåg. Å andra sidan är det tillåtet för en man att ha tidelag, under förutsättning att djuret ifråga inte väger mer än 18 kg. Överkörda djur är tillåtet att äta, men det är förbjudet att vissla under vatten. I Huntington, West Virgina, är det tillåtet att misshandla sin fru så länge det sker offentligt framför domstolsbyggnaden.

I Wisconsin är det förbjudet att kyssas på ett tåg, klippa en kvinnas hår och delstatens definition av våldtäkt _var_ en gång i tiden en man som medvetet hade sex med en annan kvinna än sin fru. I Brookfield, Wisconsin, är tatueringar förbjudna såvida de inte tjänar ett medicinskt ändamål.

I Wyoming är det förbjudet att fiska med hjälp av handeldvapen. Vidare får du inte fotografera kaniner mellan januari och april utan tillstånd. Det är också förbjudet att bära hatt vid teatern eller andra tillställningar där hatten kan skymma sikten för andra. I Cheyenne, Wyoming, är det förbjudet att spotta på skoltrappan.

(Källa: Dumblaws.com)

Av Debora Persson - 1 mars 2013 20:08

Fredagsmyset är i full gång just nu. Barnen fick ett fredagsbad och badrummet var sedan täckt av vatten överallt. Det betyder ju att det var roligt att bada iallafall :)

Vilmer sover och Maximilian myser i soffan bredvid mig och mumsar i sig gottis.

Nu har helgen iallafall startat och den ska vi ta vara på! :)  Av Debora Persson - 1 mars 2013 16:43

Något som är bra med att flytta är att man slipper sina sura grannar i trapphuset.

Sen jag flyttade hemifrån vid 17 års ålder har jag alltid haft grannar som inte förstått att om man bor i lägenhet så får man räkna med att det inte är tyst i graven alltid. Eller så har dom velat döda mig. Det hände mig när jag precis flyttat hemifrån.

Min granne som var en galen kvinna vars bästa vänner var sprit och knark och gud vet vad, kom ut en morgon när jag skulle gå till skolan med en stekpanna i handen och sa att hon skulle slåihjäl mig eller liknande.

Ofta låg det fyllegubbar utanför min dörr och vrålade för de inte blev insläppta till kvinnan brevid mig. Vi ringde ofta polisen så de fick komma och hämta upp dom en efter en. Låg man och sov så kunde kvinnan få ett ryck klockan 04 på morgonen genom att vrida upp volymen på det högsta och spela dansband tillsammans med att försöka sjunga i takt. Eller så började hon slå och banka på saker. En gång när mannen skulle hem till mig och han öppnade porten för att gå in så låg kvinnan på alla fyra och höll i mattan som alltid finns nere vid entren. Han gick förbi henne och då fick han utskällning för att han inte torkade av sig skorna och sen levde hon rövare.

En annan gång levde hon och en annan man rövare i trapphuset precis innan jag skulle bege mig iväg mot jobb så jag vågade inte gå ut. Fick ringa mannen så han och en arbetskollega fick lämna jobb för att åka och hämta mig.

Hon levde på socialen och var väl inte så lätt att flytta på. Men hörde sen att hon tillslut fått flytta ut och då hamnat i en husvagn där hon hörde hemma.


Bor man i lägenhet så får man räkna med lite ljud och oljud.

Vi har grannar här i huset som klagar när barnen leker med bilar på golvet. Eller om de springer omkring och leker. Det kan dom vara sura över och klaga på, men att en ung kille kunde ha fest ofta klagade de inte på. Eller när fyllot på högsta våningen börjar möblera genom att släpa tunga möbler i trappan sent på kvällen endast iklädd morgonrock och alkohol är det heller ingen som klagar på. För dom vågar väl inte. Tror aldrig grannen här skulle öppna dörren och skälla på fyllot när han klampar i trappan men när vi går förbi så öppnar de gärna och klagar lite.

De bor under oss och såfort de tycker att barnen leker lite för högt så bankar de i sitt tak eller något. Men sen mannen ställde sig och stampade högt tillbaka i vårt golv har de inte bankat något efter det.

De kan annars ställa sig och banka och tycka att vi stör en söndagseftermiddag klockan 14.00 liksom.. Skillnad om det hade varit tisdag klockan 23.45 men då sover mina barn sen länge så den risken finns inte ens att grannarna skulle bli störda på lustiga tider..

De tackar inte om man håller upp dörren för dom när de kommer med nävarna fulla med matkassar.

Och dom hälsar inte när man möter dom i affären eller på gatan. I somras hörde vi frun sitta på balkongen och klaga över att fåglarna kraxade för mycket. Aldrig kan man vara nöjd. Om livet är så jobbigt för sådanahär människor så förstår jag inte varför man sätter sig själva i lägenhet. Flytta ut i skogen istället där man inte har några grannar.
Sitta och svära för sig själva.

När min själ, jag är glad över att flytta till hus, då har vi varken någon granne under oss, över oss eller precis intill oss. Guud vad skönt.


P.S Om jag blir en sur granne när jag blir gammal så skjut mig. D.S

 Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se