♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under april 2013

Av Debora Persson - 14 april 2013 20:59

Igår minns jag knappt vad vi gjorde nu när jag ska skriva här...

Jo, Maximilian åkte ju på barnkalas. Medan han var på kalas så kom barnens farfar och hjälpte oss med lite saker vi behövde lite hjälp med. Och jag satte igång och måla i hallen. Den fula träpanelväggen blev vit och fin och den fula väggmålningen på andra väggen blev vit och fin.


   

 Det blev en jäkla skillnad efter jag målat!

 


 


Det är fortfarande inte färdigmålat än. Men väggen där hatthylla och spegel ska hänga är klar så nu kan vi snart få upp det. Det ska sen målas i hallen precis innanför dörren på de väggarna. Där är målat en gång men behöver målas mer. Och så ska det målas på väggarna utanför våra sovrum. Och även i taket med. Sen är vi klara med det :)


Jag målade hela dagen i stort sett och vid 17:30 kom min lillasyster Kakkaduvan och hämtade lite flyttkartonger. Min lillasyster har nämligen fått jobb i huvudstaden så om cirkus två veckor lämnar hos oss och flyttar upp dit. Fy fan vad det känns sorgligt egentligen. Barnens favoritmoster kommer vi inte alls kunna träffa lika ofta längre. Det är så tråkigt. Det är som med storebror David. Han bor nästan längst upp i Sverige och vi bor nästan längst ner. Barnen har inte träffat honom och hans tjej alls många gånger. :(

Men innan lillasyster drog sig iväg igen hann vi med en glassfika. Förhoppningsvis hinner vi träffa lillasyster en gång till innan hon flyttar.
 Antagligen ser vi henne i morgon. :)


En kalasredo fin kille med blå färg i håret och ett paket i handen!♥

 




Av Debora Persson - 13 april 2013 21:11

Glöm inte tävla! Klicka på bilden för att komma till tävlingsinlägget!

    

Av Debora Persson - 12 april 2013 20:22

Häromdagen fick jag hem två jättefina böcker från Lilla Fjärilen Design.

Böckerna "Älskar dej..."

En helt perfekt present till den man älskar!

Själv älskar jag fylla-i-böcker och särskillt böcker man fyller i när man är gravid och har fått bebisen!

"Älskar dej..." har massor med roliga och fina sidor där man kan fylla i massor och även välja bland olika alternativ i boken!

Lilla Fjärilen Design har massor med fina fylla-i-böcker som bland annat gravidboken
(som de för övrigt håller på att uppdatera!!),
receptböcker, böcker till familjemedlemmarbröllopsböcker ,och mycket mycket mer!
De har fylla-i-böcker till alla och alla tillfällen!

Älskar Dej kan du köpa för 149 kronor + 25 kronor frakt.

            

Av Debora Persson - 12 april 2013 08:54

God morgon!
En grå och trist och blöt fredag är kommen!

Det regnar och det är verkligen en sådan dag man allra helst hade velat ligga under duntäcket hela dagen och glo på en film eller något.

Men det går ju inte.  

Idag kunde vi fått sovmorgon, inget dagis och min första lektion är inställd så vi kunde snoza länge idag. Ja, om det inte hade varit för lille Vilmer och hans dammsugare. Den tog han och gick runt med samtisigt som den lille dammsugaren väste sådär jobbigt.

Den där dammsugaren är den bästa present Vilmer någonsin fått skulle jag gissa på. Han går runt med den där dammsugaren som om den vore en snuttefilt.


Vilmer är helt hopplös när man ska dammsuga. Sätter man igång dammsugaren så kommer han farande från ingenstans, det kommer glädjetjut och han ylar och springer efter dammsugare. Man får inte dammsuga ifred. Han drar i sladdar och tycker det är jätteroligt. Därför fick han en egen dammsugare.


Det är fredag iallafall. Helgen är kommen. Det vankas två kalas i helgen och så ska jag ta itu med hallen och måla om den.


  

Av Debora Persson - 11 april 2013 20:04

Jag är medlem på Buzzador och tycker du med ska bli det!

Som medlem på buzzador får du helt kostnadsfritt hem nya produkter och tjänster som du får prova på och även dela ut och låta dina vänner får prova på.

Klicka HÄR och bli medlem!


För ett litet tag sedan fick jag hem ett paket från Oral-B. Jag fick en tandborste, två stora tandkrämer samt 14 stycken små tandkrämstuber som jag dalat ut till andra.


 

Av Debora Persson - 9 april 2013 21:58

För 1 år sedan....

 

För 2 år sedan.....

 

För 3 år sedan....

 
  



Av Debora Persson - 9 april 2013 21:39

Idag kom min pappa och drack lite kaffe med oss när han hade vägarna förbi.

Vi pratade och jag sa något om att Maximilian hade ställt sig utanför trädgården och kastat en sten en gång. Då sa min pappa att vi absolut måste lära  honom att man absolut inte får kasta stenar (vilket vi såklart gör) men det kan nämligen bli dyrt sa han då... Jag visste precis vad han menade.

Jag minns den dagen väldigt väl som han pratade om. Dock inte lika väl som han gör. Vi var hos mormor och morfar. De bor vid ett berg vid motorvägen och jag och min lillasyster satt på berget och kastade lite småsten ner på vägen. Vi var små då såklart. Vi kastade inte när det kom bilar men såklart så är det ju en motorväg och bilar kommer väldigt snabbt från ingenstans.

Vi gick sedan hem till mormor och morfar och en liten stund plingar det på dörren.


Hoppsan Kerstin, där står ett par som fått sin bilruta påhälsad av lite stenar....

Antar och kommer ihåg det som att jag fick skulden. Jag var äldst men var och är fortfarande helt säker på att det var lillasyster som kastade den stenen. Spelar visserligen ingen roll eftersom den bilen inte var ensam med att få stenbesök.

Så kommer jag ihåg det iallafall. Mamma och pappa var väl inte särskillt glada på oss.


Idag sa pappa att han den stackarn fick betala 2000 kronor för varje bil som vi haft roligt med, det hade tydligen kommit in lite anmälningar till polisen med..

Tre bilar tror jag han sa att han fick betala för... Hoppsan.

Jag tror jag dör så roligt! Det är det festligaste jag hört på länge ärligt talat!


Aja, vi hade roligt iallafall och det är ju huvudsaken kan man tycka.


 


Av Debora Persson - 8 april 2013 19:02

Idag ploppade det upp två nya små tänder i Vilmers mun. Tur var väl det för han har sovit något så fruktansvärt kasst senaste tiden så det var väl bra att de kom nu så mannen slipper ta in på hotell. =)

Tand nummer 7 och 8 kom i nedre delen i munnen.

 

2013-04-08 kom två tänder.

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards