♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under juni 2013

Av Debora Persson - 21 juni 2013 07:22

I morse var vi uppe tidigt. Sopgubbarna kom strax efter 06 fast dom inte ska komma före 07. Därmed vaknade Vilmer som för övrit sovit i sin säng hela natten. Vilmer vaknade och la sig i vår säng där Maximilian tagit sin pappas plats eftersom han jobbar natt.

Mycket bök och stök i sängen med två glada och pigga ungar så det var bara till att stiga upp. Nu kom precis mannen hem och ska sova några timmar innan han ska upp igen. Får se hur det går med två små odjur som har mer energi än ett helt dagis.

 

Nu ska jag ge mina små odjur lite frukost så de lugnar ner sig lite :)

Av Debora Persson - 20 juni 2013 20:50

Idag fyller lillasyster Karin hela 23 år! Hon befinner sig på hemmaplan igen och åkte från storstaden igår redan.

Idag så åkte vi och firade henne hos mamma där även mormor och morfar befann sig.


Maximilian hade bestämt för ett litet tag sedan vad han skulle köpa till moster Kakka: Ett kortspel!

Lilla gullungen skulle köpa ett kortspel och så fick det såklart bli! Han köpte Löjliga Familjen till Kakkaduvan.


Förutom ett kortspel som Maximilian hoppades att moster Kakka ska glömma hos mormor(så han kan fortsätta spela det själv sen;)) sen så köpte vi ett presentkort till henne så hon kan shoppa lite.


Vi bjöds iallafall på middag och sedan fika.

Vid 19 var det dags att åka hemåt. Karin hade ändå lämnat byggnaden för en utekväll med sina kompisar så vi åkte hem med våra trötta pojkar.



Pojkarna med sin favoritmoster på väg till Stockholm 

 

Av Debora Persson - 18 juni 2013 22:14

Tänk att kunna göra så fina tårtor att dom är för fina för att äta!

Jag önskar jag kunde varit riktigt haj på tårtor!

Tänk att kunna göra en helt personlig tårta  till varje tillfälle och smak!

Tror dock det krävs en hel del tålamod och det har inte jag fast jag älskar att baka. Man kan om man vill brukar det heta men oavsett hur mycket jag vill kunna baka helt fantastiska tårtor så vågar jag inte ens på mig att  testa! Jag gillar inte långa recept, då vet man att det tar lång tid och är krångligt att göra. Och ska man baka en sådanhär tårta så är säkert receptet på 4 långa sidor. Jag gillar snabbakat och korta recept.


                                                                                       

Av Debora Persson - 18 juni 2013 19:35

Idag har vi varit på info hela dagen med jobb inne i stan. Därefter hämtades barnen och sen har vi varit ute.

Jag har plöjt i trädgården med saxen.

Klippt ner allt i stort sett som inte är smultron/jordgubbsplantor som jag hittat lite överallt i trädgården växandes under allt högt växande ogräs. En och annan fin blomma har fått stanna kvar med men annars skiter jag i vad det är jag klipper ner. Trädgården har inte underhållits på över 6 år så det är inte konstigt att det ser ut som en jäkla skog i trädgården.

Egentligen har jag varken lust eller ork att plöja här hemma eftersom det är både tid och pengar som krävs för att få ordning på oredan men nu när vi bor här så tror säkert folk att det är vi som orsakat oredan så det är lika bra att  få väck det värsta. Har inte hunnit jättelångt men det är nog ändå en halv skog och en rejälv majbrasa som ligger här hemma redo att kastas. I morgon är vi lediga allihopa förutom mannen som ska jobba natten. Då blir det nog en massa trädgårdstid i solen men innan dess ska jag en runda upp till skolan innan jag kan anse mig ledig och fri för dagen.


Medan jag fick svettas bland ogräs så låg killarna i poolen och plaskade.

Eller Vilmer stod brevid poolen och ylade. Han är som mor sin och vill hellre ha varmt vatten om man ska ner och plaska. Mannen och Maximilian badar i det som finns att erbjuda så om det är kallt eller inte kvittar helt enkelt.

Danne kom sen och åt middag med oss och killarna har roat sig i trädgården. Jag plockade fram vattenballonger till dom som de kunde leka med.



Av Debora Persson - 17 juni 2013 19:38

Min dator har blivit så jäkla tråkig!

Jag är så trött på den. Jag kan inte lägga in bilder på den. Och efter lång tid med svordomar och omstartande av dator så går det men så fort jag klickar mig in i bildmappen så stängs den ner och datorn hänger sig. Har fått starta om datorn massor med gånger idag då den hängt sig när jag försökt lägga över bilder. Nu skiter jag i det.


Hade en massa roliga bilder från helgen då vi var på Tosselilla. Så de bilderna kommer senare när jag lånar mannens dator.


Annars då... Jobbet trivs jag galet bra på, är fortfarande på intro men nästa vecka börjar jag på riktigt och det ser jag fram emot!

Idag var vi iväg på lyftteknik och info. I morgon är det mer info som väntar hela dagen. På torsdag har jag min sista introdag.



Av Debora Persson - 14 juni 2013 20:02

Häromkvällen var vi på barnens dagis där Maximilians avdelning hade lite sommarfest och avslutning för de barn som ska sluta efter sommaren.

Det är barnen som ska börja skolan och Maximilian som ska byta dagis.

Lite lek och fika blev det innan barnen samlade sig och sjöng för föräldrarna och syskonen så fint.

Sedan blev barnen som ska sluta uppropade en och en för att få ta emot lite presenter och kramar.

En planta med smultron som vi planterat i trädgården, en tavla med alla barnens tumavtryck samt häftet med bilder och teckningar på Maximilian och som han gjort.

     

Av Debora Persson - 13 juni 2013 12:41

Ingen som vill inviga poolen idag med det regnblasket vi har idag. Får vänta till i morgon :)

Om en stund ska jag ta och bege mig iväg till jobb för min andra introdag som blir introkväll. :)

Idag har Maximilian hunnit vara med farfar på skolan, de fikade och var i gympasalen. Mycket mer har jag inte fått ur honom. Vilmer är inte alls pigg idag, feber och igår hade han ögoninflammation men är mycket bättre idag så förhoppningsvis blir det inte mer än så. :) Han sover just nu men jag hoppas han hinner vakna  innan jag åker så jag hinner pussa lite på honom eftersom han sover ikväll när jag kommer hem.


Av Debora Persson - 12 juni 2013 19:38

Idag åkte vi iväg och köpte pool för att skämma bort våra små älsklingar ännu mera.

Och så har ju mannen tjatat om pool flera år nu så det var väl dags att få tyst på honom nu när vi äntligen har en trädgård. :)

Det bidde en 3D pool. Med 3Dsimglasögon och skattkistepengar. Köpte också överdrag och klortabletter och annat som behövdes. Överdraget var ett krav från min sida om vi skulle skaffa pool.

Jag är livrädd eftersom det kan ta 2 sekunder så har barnen hamnat i poolen och inte kan ta sig upp och ingen ser. Vatten är livsfarligt. Men nu har vi överdrag till poolen som ska vara på hela tiden om vi inte badar.

För övrigt tog det en hel jäkla evighet att fylla och få ihop poolen.

Minsta lilla lutning gjorde ju att poolen bara fick vatten på ena sidan vilket inte funkar i längden då poolen kommer gå sönder. Vet inte hur många gånger vi fick flytta poolen, fylla med lite vatten för att se om det lutade eller inte. Visst har vi en stor trädgård men inte fan är den plan!

Den lutar precis överallt!

Men precis innan vi var på väg att ge upp skrället så hittade vi en plats uppe i trädgården så alla bilister kan se hela halvnakna familjen när vi badar.

Men huvudsaken är ju ändå att vi hittade en perfekt plats till poolen där den inte lutar! :)

Och eftersom det tog tid för oss att hitta en poolplats så har vi inte hunnit inviga poolen idag.

Vattnet stängdes precis av så poolen får vänta till i morgon. Snacka om att Maximilian är väldigt otålig!

Han har gått runt med sin snorkel hela dagen och väntat!

 

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards