♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2013

Endast 60 dagar kvar.

Av Debora Persson - 30 oktober 2013 17:12

Det är idag 60 dagar kvar till bebisen är tänkt ska komma.

Har jag lite tur så är det såklart mindre än så. Den får komma när den vill men julafton känns ju som om den inte behöver komma. Och absolut vill jag inte gå över tiden!

Även om det är "bättre" om bebisen kommer andra sidan nyår.

Själv är jag född 2 januari och visst fanns det fördelar med att fylla först på året. Jag kunde köra moppe först, skaffa körkort, gå på krogen och handla på systemet.

Nu valde jag att inte skaffa någon moppe när jag fyllde 15. När jag fyllde 18 och kunde skaffat körkort först skedde inte det heller. Jag har fortfarande inget körkort men jag är iallafall på god väg nu. :) Krogen då, ja jag kunde gå dit med mina äldre kompisar men mina jämnåriga fick jag lämna hemma så jag hängde inte så ofta på krogen i början eftersom jag fick vänta in mina kompisar. Systembolaget besökte jag ju såklart när jag fyllde 20 men annars hade jag lika gärna kunnat födas när som eftersom jag inte "utnyttjat" min tidiga födelsedag så som jag borde :)


Jag ser hellre en bebis detta året och inte nästa.

60 dagar går fort. Och eftersom jag inte jobbar nu och inte kan gå hemma två månader tidigare för att vänta in bebisen så kommer tiden gå mycket fortare. Jag känner inte att det är två månader kvar och att det närmar sig eftersom jag fortfarande har fullt upp hela dagarna. I december tror jag att jag kan börja ta det lugnt och känna att bebisen snart kommer. Men nu har jag fullt upp i skolan till den 19 januari egentligen så jag har lite att göra om jag ska kunna sluta tidigare. Och samtidigt är det en hel del som ska fixas till bebisen.

Barnvagn ska inhandlas, vi har skaffat oss en syskonvagn men en enkelvagn kommer behövas också. Studiebesök på förlossningen, förlossningsplan ska skrivas och väskor ska packas.

Och mitt i allt detta så ska både julklappar och födelsedaagspresenter inhandlas.

Framförallt Vilmer som fyller 2 år i början av januari.

Och jag då, jag blir 26 år i januari och börjar bli riktigt gammal så jag behöver inte önska mig något när jag fyller år. Inte mer än snälla barn och en fin teckning. Sånt som päron ska änska sig.

Hjärnkontoret står helt stilla när det gäller vad man ska ge pojkarna i julklapp och vad sen Vilmer ska få i födelsedagspresent två veckor efter jul. Kan tänka mig att mina föräldrar kände samma sak när de skulle listaut julklappar till mig och sen efter det födelsedagspresenter på det.


Men sen är det bra att fylla år i närheten av jul. För det man inte får i julklapp man önskat sig kan man önska sig i födelsedagspresent. Då får man oftast allt man vill ha för köper inte föräldrarna det i julklapp så önskar man sig det när man fyller år. Då kommer dom liksom inte undan. =)


Men som sagt 60 dagar kvar och vi längtar ihjäl oss! ♥

 



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards