♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under november 2013

Av Debora Persson - 8 november 2013 19:21

Nya ljus kom med posten idag! Vilken lycka!

Dock fick jag nöja mig med de mindre ljusen denna gången. När jag köpte de stora ljusen sist så fick mannen en chock över prissumman och höll på att trilla av pinnen direkt. Så denna gången var jag vänlig nog att beställa mindre storlek på ljusen!! :) Nu luktar det gott här hemma vill jag lova!

 

Av Debora Persson - 8 november 2013 18:35

På Maximilians avdelning på dagis bor Alfons Åberg.

Varje fredag får Alfons följa med ett barn hem och bo hos barnet hela helgen. Med sig har Alfons en bok man ska skriva i och en kamera så man kan ta lite bilder på vad Alfons och barnet hittar på under helgen.

Idag fick Maximilian med sig Alfons hem. Och de senaste veckorna har Maximilian tjatat och tjatat om denne Alfons så det var väl tur han fick Alfons med sig denna helgen! :)

Han är så nöjd Maximilian och han har med sig Alfons överallt.

 

Av Debora Persson - 7 november 2013 17:34

Idag lider jag lite av ont i nedre delen av magen.

Vill helst vara soffliggandes men det är lite svårt med två små huliganer springandes. Och foglossning på det. Och kraftig huvudvärk på det med.

Huvudvärken har blivit en del av vardagen och vissa dagar kan jag inte ens resa mig upp utan jag får ligga ner och blunda och invänta tiden då huvudvärken ska försvinna.


Och hade jag som sagt jobbat nu så hade jag gått hemma och inväntat bebisen.

Istället får jag ta mig iväg till skolan ett tag till. Men så länge man inte är hemma och väntar så går ju faktiskt tiden fortare. När man har fullt upp om dagarna så hinner man inte tänka på mycket annat.


Av Debora Persson - 6 november 2013 17:56

Börjar bli ganska trist med det här grå vädret nu.

Idag regnade det iallafall inte så vi kunde fixa lite ute en stund innan idag. Men antligen lite solsken eller snö nu kan man tycka så vi slipper det blöta grå vädret. Man blir liksom inte lyckligare när man tittar ut och ser att det blåser och regnar. Visserligen spelar det mig ingen roll vilket väder det är men om man ska iväg och ut i vädret så är det mindre roligt.

Men barnen är glada så då får vi med vara glada. :)

   

Allt till bebisen är nu tvättat. Kläder i storlek 50/56/62. Ytterkläder, filtar, kräkhanddukar, badlakan, snuttefiltar och allt annat som den behöver. Det set mer ut än vad det är.

Men jisses vad mycket grejer kan det tyckas och vi har knappt handlat något alls denna gången utan det mesta är faktiskt som Maximilian och Vilmer haft. Så där är också en del som kanske inte kommer att användas om det skulle bli en flicka. Fast jag tror stenhårt på pojke fortfarande!

Räknade dock till 13 pyamasar! 13 stycken! Vad ska man med 13 pyamasar till i storlek 50 och 56? Pyamasar behöver vi därför inte handla in iallafall. Men kläder kan man heller inte ha för mycket av när det gäller bebisar... :) Sen vet man aldrig vad man får för en bebis heller. Kanske en riktig kräkbebis eller en som inte behöver byta kläder flera gånnger per dag. :)

Nu kan man snart påbörja packning av bbväskan lite smått med.

 

Av Debora Persson - 6 november 2013 07:14

I morse hade jag så ont att jag inte kom ur sängen.

Samma sak i natt när Vilmer vaknade och ville jag skulle hämta honom så kom jag inte ur sängen. Tillslut gjorde jag ju det och samma sak i morse. Mannen ringde och väckte mig och det tog 20 minuter innan jag fick tvinga mig ur sängen med smärta för att hinna upp i tid.


För er som missat det så har Like A Kid ett kanonerbjudande just nu.

När ni beställer för 500 kronor så bjuder dom på en valfri t-shirt!

Perfekt nu innan jul när julklappar ska inhandlas!

  Dom har fått in två nya t-shirtar med dessutom. Peace och What does the fox say.

Jättefina tröjor!

   

Av Debora Persson - 5 november 2013 20:32

54 dagar kvar tills det är vräkning som gäller.

Jag längtar ihjäl mig.

   

Av Debora Persson - 4 november 2013 18:30

Idag är det ny vecka som gäller i graviditeten.

Idag är jag i vecka 33.

Blev ingen magbild idag så den kommer i morgon.

Jag känner fortfarande tryck mot mitt revben på min högra sida så bebisen gillar nog att ligga där.

Jag har fortfarande ont överallt. När jag suttit ner en stund och reser mig för att gå så domnar båda benen på mig Fruktansvärt obehagligt måste jag säga. Förhoppningsvis försvinner det snart.

Jag har börjat tvätta alla bebisekläderna så det är klart sen och sen när alla kläderna är tvättade så kan man börja småpacka BBväskan.


Maximilian har hela tiden sagt att han vill ha en pojkbebis som han sen kan leka med. Denne pojkbebis vill han ska heta Snurre Sprätt eller Batman.

Igår sa Maximilian helt plötsligt att han ville ha en flickbebis. Idag sa han att flickbebisen ska heta Sean Banan. Jag vet inte vilket namn som är värst faktiskt. Men eftersom jag tror att det blir en lillebror så verkar jag få välja på Snurre Sprätt och Batman. Batman är lite häftigare isåfall så om jag måste välja på de två namnen så skulle det bli Batman ;)

 


 

Vecka 33

Kroppen: Trots att magen är stor är det bra att försöka hålla i gång musklerna så gott det går. Promenader, simning och yoga för gravida brukar kännas bra. Vissa kan inte vara aktiva på grund av olika besvär – för att inte gå upp för mycket i vikt kan man kompensera bristen på motion med att inte äta mer än vanligt. Graviditeten gör att du behöver ungefär 300 kalorier extra per dag. Det motsvaras av ett mellanmål med till exempel en tallrik filmjölk med lite flingor, en smörgås och ett äpple. Ju tyngre du blir desto vanligare är det att fötter och ben svullnar. Ligg gärna med benen högt en stund och använd stödstrumpor hela dagen. Det är bra att sätta på stödstrumporna redan innan du kliver ur sängen. Ett bad kan hjälpa.

Barnet: Barnet ökar snabbt i vikt och väger drygt två kilo. Om det skulle födas nu behöver det lite andningshjälp, värme och hjälp med att få i sig mjölk under några veckors tid. Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. Tre-fyra procent förblir kvar i sätesställning.

Av Debora Persson - 4 november 2013 17:59

Jag har nu väntat en vecka på att vinnaren i tävlingen om en dress från Like A Kid ska höra av sig.

Har både länkat från min blogg och skickat ett mail till personen men jag har inte fått svar så nu är en ny vinnare dragen och det är Beatrice- Mamma till Robin och Jennifer!

 


Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards