♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under december 2013

Av Debora Persson - 8 december 2013 18:53

Jag kan inte ens minnas när jag fick äta middag i lugn och ro senast.

När man har två barn som är någonstans i någon trotsålder så får man magsår varje dag vid middagsbordet.

Idag var inget undantag och barnen stökade extra mycket.

Det är sådana här dagar som jag faktiskt ser fram emot sjukhusmaten. På BB kan jag sitta inne på mitt rum och äta i lugn och ro. Och i tystnad. Kan dock hända att bebisen skriker hela tiden precis som Maximilian och Vilmer. Men om så blir fallet så kommer jag skicka ut mannen och bebisen så en annan kan äta i lugn och ro. =)

 

Av Debora Persson - 8 december 2013 09:57

Söndag söndag söndag.

Helgerna går allt för fort nu för tiden. Man hinner inte mer än blinka så är helgen över. Minns knappt vad jag gjorde igår som gjorde att hela lördagen försvann snabbt som attan.

Men det är väl tur dagarna går snabbt när man väntar på något :)


Mannen och Maximilian är iväg på Maximilians handboll nu. De var och hämtade kusiner Cajsa och Ebba som skulle titta på hans handboll med. I eftermiddag ska Maximilian hem till tjejerna och leka. Något han ser väldigt mycket fram emot. Hans favorittjejer!

Själva har vi fullt upp här hemma idag. Babyskydd ska kopplas in i bilen så det är gjort. Bara 21 dagar kvar till BF nu. Glöm inte gissa när bebisen kommer. )Här(

Städa huset så mycket vi hinner. Veckohandla. Plugga och skriva arbete som ska in i morgon. Och vila lite. En powernap ingår i vardagen numera för min del. Och så ska jag försöka hinna baka lite här hemma med. Får se hur mycket vi hinner med. :) Vi är inte sysslolösa iallafall.

 

Av Debora Persson - 7 december 2013 18:16

Häromdagen fick jag paket på posten.

Ett välkomstpaket till bebisen från Goboken helt gratis!

Både Maximilian och Vilmer ar också fått hem detta paketet när jag väntade dom.

Man får Boken om dig som man fyller i om de första åren, En prins och en prinsessa som är en kartongbok, Velourhjärta att hänga på vagnen, 6 dubbelvikta kort med kuvert som man kan klistra in egna foton i. Dessutom ett gäng med bra faktaböcker.

 

Av Debora Persson - 7 december 2013 10:55

Undrar om gårdagens paket ska få Vilmer på bättre tankar när det gäller blöjor.

Än är det ingen brådis när det gäller att få honom blöjfri, vi har testat att sätta honom på potta och barnsits på toalettstolen men han skriker mest.

Igår fick vi hem en ny roligare potta som spelar musik när det kommer vätska i pottan.

Vi provade att hälla lite vatten i och genast blev pottan väldigt festlig.

Förhoppningsvis slipper vi ha två blöjbarn så länge sen. Maximilian hade inte blöja alls länge efter att Vilmeer föddes så vi hoppas på att det går lika smidigt denna gången. :)

 

Av Debora Persson - 6 december 2013 19:03

Idag har varit en tung dag måste jag säga.

Först var det jobbigt att stiga upp i morse. Så kallt, ville hellre ligga kvar under täcket och snooza.

I skolan hade jag matte först på morgonen, två timmar och jag kämpade och kämpade med att hålla mig vaken. Hade inte kaffepengar med mig och ingen annan dricka heller.

Inte nog med två timmars matte, därefter var det dags för nationella prov i engelska och dessutom övertid idag med 45 minuter.

Första delen på 90 minuter var läsning. Kan tro jag somnade eller? Inte riktigt men jag kämpade och kämpade så in i bomben på att inte somna. Jag minns inte ens texterna jag läste. Därefter var det dags för andra delen innan jag tillslut fick gå ut i stormen och vakna till.

Eftermiddagen spenderades sen på blekinges exotiska värld.

   

Mina pojkar sover just nu och hade jag fått välja så hade jag med gjort det. Men det är fredag så får väl hålla mig vaken en stund till! =)

Av Debora Persson - 5 december 2013 19:05

Det är inte långt kvar. Det är inte långt kvar.

Idag har jag suttit hela dagen med att få ihop ett arbete som jag har dragit ut på för att jag inte haft någon större lust att göra det och jag har inte riktigt vetat hur jag ska lägga upp det heller.

Arbetet är svensk språkhistoria och det är ungefär lika roligt som det låter.

Sjukt tråkigt men det är det sista att göra nu innan slutprov om två veckor och sedan är jag klar med den kursen. Så jag känner att oavsett hur roligt eller icke roligt det är så vill jag få det gjort så jag blir klar någon gång. Vill helst inte föda barn när jag har en massa arbeten kvar i skolan att göra.

Jag är inte helt klar med arbetet men snart är jag och det är inte inlämning förrän på måndag ändå.

 

Av Debora Persson - 4 december 2013 21:15

Så jäkla svårt för mig att inse att det faktiskt bara är 25 dagar kvar till BF!

25 dagar är ingenting! Det är mindre än en månad kvar!

Om en månad är jag förhoppningsvis 3-barnsmamma!

Helt sjukt!

Det är inte långt kvar nu och jag längtar ihjäl mig samtidigt som jag inte vill att det ska ta slut.

Jag älskar att vara gravid samtidigt som det ibland är en ren pina.

Det gör ont överallt, man är tjock och otymplig och flåsar som en hund för ingenting. Det är galet mysigt att hela tiden bli sparkad inifrån och att känna bebisen.

Det är samtidigt sjukt jobbigt att bli sparkad inifrån hela tiden, man har ömma revben hela tiden.

Man vaknar mitt i natten av att man har ont och att den är en bebis som älskar att stöka runt i magen när den egentligen borde sova som alla andra.

Precis som förra gången kommer jag sakna min gravidmage redan på BB fast jag precis fått en bebis. En gravidmage har så stor betydelse.


Jag kommer sakna ihjäl mig samtidigt som jag nu längtar ihjäl mig.

Jag ska njuuuuuta i 25 dagar till, därefter ska jag börja klaga på att det inte alls är roligt att vara gravid längre. Men nu ska jag känna att något av det bästa i livet är att vara gravid. Det är verkligen så!

Tycker lite synd om alla karlar som aldrig kommer kunna vara gravida. De hade dock aldrig klarat det ändå. För mycket gnäll ;)


Av Debora Persson - 4 december 2013 20:09

Idag vatt vi på bvc.

Jag och Vilmer traskade in strax innan 12.30, satt och väntade en stund och tyckte det var lite lustigt att sköterskorna fortfarande åt lunch när de hade tider att passa. Så kommer vår bvcsköterska, frågar varför vi är så tidiga. Öhh, vi skulle vara här 12.30 svarade jag och hon svarar att det trodde hon knappast. Jo det hade jag skrivit.

Hon svarar med att läkaren aldrig kommer innan 13.00 så innan dess hade jag inte fått någon tid iallafall. Hon kollar på sina papper och vi ska inte vara på bvc förrän 14.30


Jag vet inte om det är för att jag har gröt i huvudet eller om hon sagt fel till mig när jag fick tiden i telefon men nu var vi iallafall väldigt tidiga.

Hon hade en lucka vid 14 så vi kunde komma lite tidigare iallafall.

Vi åker och handlar lite emellan och kommer tillbaka vid 14.

Läkaren tyckte inte det behövdes blodprov och annat. Tomat går lätt att plocka bort och är det tomat i maten så går det an så länge han inte blir för påverkad av det typ.

Man ska inte utesluta RÖDA matvaror helt och hållet eftersom det finns ämnen i just det röda som är väldigt bra för kroppen. Man ska definitivt minska på det om de är allergiska men inte utesluta helt.

Så än så länge så tyckte han att vi ska minska på tomater och annat som vi tror han reagerar på men inte utesluta. Blir det värre så blir det och då får vi höra av oss igen.

 



Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards