♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 15 januari 2012

Sjukhuset

Av Debora Persson - 15 januari 2012 22:41

Idag har vi tillbringat flera timmar på barnkliniken med Vilmer.

Han sov hela natten fram till 7.30 ungefär för då vaknade jag och var tvungen att väcka honom för matning. Då ville han knappt äta något alls utan hellre ville sova men fick i sig lite. Han bara sov och sov. Vid 11 fick vi väcka honom igen och då somnade han ifrån maten igen. Riktigt slö var pojken. Visst sover han mycket och är raka motsatsen till storebror som bara skrek hela tiden men att sova så pass mycket och inte ens vakna för att äta var inte likt honom.

Vi ringde 1177 som kopplade oss till barnkliniken. Läkaren ville kolla honom, och eftersom han låg på gränsen till gulsot när han föddes så sa de att det kunde bero på det med.

Så vi begav oss mot Karlskrona, lämnade Maximilian hos sin morfar så han kunde vara där och leka istället för att följa med till sjukhuset.

I en timme fick vi sitta i ett litet rum och vänta på att någon skulle komma och kolla Vilmer. Tillslut kom en sjuksköterska så vi vägde honom och de tog kisseprov.

Han har iallafall gått upp lite sen utskrivning på BB så det var ju positivt.

Sen fick vi vänta igen innan en läkare kom och tittade på honom. Tog tempen och lite olika undersökningar.

Allt verkade då okej med honom men hon ville att blodprov skulle tas på honom så vi fick sitta ner igen i rummet och vänta. Kunde då ge honom lite mat innan vi blev skickade ner till neonatal för blodprov.

Där satte de gummiband på huvudet och stack honom på två ställen eftersom första stället inte ville ge något blod. Ser så hemskt ut när de gör så, på Maximilians spädbarnstid stack de i fotsulan. Inte för att det ser särskillt mysigt ut heller. Det ska tydligen kännas mycket mindre i huvudet än under fötterna men ser mycket värre ut.

Men han pylde bara lite och sen somnade han medans de tog proverna på honom.

Efter blodprovet blev det ännu mer vantan. I 45 minuter satt vi och väntade tills läkaren kom och sa att alla proverna såg fina ut och vi kunde därför åka hem igen.

Att proverna såg bra ut är ju kanon men vi satt och väntade på en varsin hård stol i ett litet tomt rum i 4 timmar och det var knappast det roligaste vi gjort.

Skulle han bli mer slö och inte vilja äta skulle vi såklart komma tillbaka.

Så det blir att ställa klockan för matning på nätterna så han får mat i magen. Vi har helt enkelt en trött kille, vi är väl inte vana vid det. Maximilian var inte den som sov i onödan utan han ville hellre liva upp stället med sin ljuva stämma större delen av dygnet   


Efter vi lämnat sjukhuset begav vi oss till pappa för att hämta hem Maximilian innan vi begav oss hemåt för mys i soffan.

 
 
Lisa - mamma till Knut

Lisa - mamma till Knut

16 januari 2012 12:27

Men vad trist! Men det var ju skönt iaf att proverna var okej :) det var nog kanske bättre att sitta där i 4 timmar, än vara hemma och orolig. Men synd bara att dom alltid ska dra ut på det! Det är ju faktiskt inte det roligaste att göra!

http://mammatillknut.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards