♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 24 oktober 2011

Våra dagar

Av Debora Persson - 24 oktober 2011 21:54

Sådär, nu sitter man i lugnan ro och tittar på Det Okända. Karln har dragit till jobbet och Maximilian ligger i sin säng på sitt rum.

Får väl dra igång en komedi eller något här efter så jag vågar sova själv i natt ;)


Igår så tog iallafall jag och Maximilian tåget mot Kristianstad. Moster K mötte upp oss på tåget halvvägs så min lilla herre blev kalasglad när han såg vem som hoppade på tåget!

För övrigt hade Maximilian med sig sin bebis Olle på tåget. Olle har ju blivit jätteviktig i hans liv nu senaste tiden så självklart skulle han följa med till moster K!


Medans Maximilian och Olle var hos moster K och Khaled så gick jag sen för att arbeta.

Fast det var söndag så kändes det som om det var lördagkväll. Vissa betedde sig dessutom så med. Fulla, sura alkoliserade drägg gästade och förstörde. En annan full man pratade endast om sin katt och mer eller mindre tvingade mig att glo på en film på hans telefon som han spelat in p åsin katt när den åt mat. Ja, ibland har man skoj på jobb..

Efter jobb hämtade i allafall Khaled mig så jag slapp gå hem själv. Min lilla älskling sov sen länge när jag kom hem. Vi satt uppe en stund till och sen däckade både jag och Karin. Khaled var nog uppe halva natten och spelade dator med sina vänner. Kommer ihåg att jag vaknade till ett par gånger när han pratade med dom i micen. Man är inte van vid att vakna till av sådana ljud mitt i natten :)

Karin försvann till skolan innan vi andra hann vakna i morse och vi andra fick lite sovmorgon. Maximilian somnade 19.40 och idag vaknade vi 9.30 Tror dock Maximilian vaknade lite tidigare och försökte väcka mig men låg och myste brevid mig istället tills jag vaknade.

Vid 11 väckte vi Khaled som fick följa oss ut för vi var klara att bege oss.

Blev en runda inom jobb för att lämna lite papper från försäkringskassan och sen en runda på stan innan vi satte oss på tåget för att åka hem.

Även tågresan hem gick kalas, dock blev det lite värre när vi fick vänta på bussen som dessutom blev sen och då tappade Maximilian sitt tålamod. Det gjorde även att han testade sin mammas tålamod rätt rejält innan vi hann komma hem.

Lagom till vi kom hem iallafall så vaknade mannen upp efter sin första jobbnatt för denna gången. En stund senare begav vi oss hem till Maximilians farmor och farfar för att tvätta och göra i ordning bilen, men hann bara tvätta den så får städa och fixa en annan gång för sen var det dags att åka hem och göra middag innan det var dags för nattjobb igen.

 

Ikväll var Maximilian hjälpreda i köket! Duktiga älskling!

 

 
 
Linda

Linda

26 oktober 2011 16:49

Tävla om ett hemligt paket värt 700:-!
http://hellolinda.blogg.se/2011/october/tavling.html

http://hellolinda.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards