♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 13 april 2012

Fredagen den 13:e...

Av Debora Persson - 13 april 2012 21:15

... jo jag tackar jag.


Vilken dag det har varit idag.

Dagen började med att barnen vaknade lite tidigare än vad jag hade tänkt mig. Maximilian kom in och hoppade i sängen så det var bara till å stiga upp.

Jag gillar inte att gnälla på mina barn men idag har de varit gnälliga nått så fantastiskt mycket.♥

På eftermiddagen skulle vi iväg och hade därför tänkt att hinna städa innan dess men jag har inte gjort annat än att springa efter det ena barnet efter det andra.

Värst har det varit när Vilmer gnällt och jag försökt mata honom och Maximilian skrikit på mig inne i sitt rum och inte slutat skrika förrän jag kommit in till honom. Då har ju Vilmer börjat skrika och sen tar det en kvart att få honom lugn och uinder den tiden har Maximilian tröttnat och skriker på mig igen.

Vilmer behöver dessutom extra mycket lugn och ro när han ska äta annars äter han inte och börjar bara tjaffsa istället. Det är svårt att ge honom lugn och ro när han ska äta min lilla gubbe.

På eftermiddagen kom barnens farfar och hämtade oss, vi körde iväg och lämnade Maximilian hos sin farmor och sen åkte vi iväg till Vilmers akupunktur. I väntrummet satte han igång och skrika nått så fruktansvärt. Tillslut fick vi komma in och han fick sina nålar. Nålarna kände han som vanligt inte av men han skrek som en stucken gris ändå. Jag hörde inte vad bm sa till mig men vi fick två nya tider. Det behövdes tydligen fler besök. Jag trodde detta skulle vara sista gången men kanske lika bra att köra på några till ifall.

Hem och hämta Maximilian hos farmor och sen hem.

Lillasyster K och lillebror Algot skulle egentligen komma till oss ikväll och mysa. Tacosmiddag och övernattning. Nu blev K sjuk och det blev inget besök.

Jag och Maximilian fick sitta och äta tacos själva. Eller jag iallafall, jag och tramsnisse som tyckte det var roligare att leka med maten.

Jag hade aldrig klarat av att vara ensamstående till två ungar kan jag tala om för er. Man blir ju sönderstressad. Särskillt när barnen är på tråkigt humör. Man känner sig rätt så kass när man ska hinna med hemmet, man ska laga mat samtidigt som man ska försöka underhålla två barn. Idag har det inte varit lätt. Men vi klarade det!! Fast ena barnet fick vänta lite längre än det andra och tvärtom.

Nu är iallafall kvällen kommen, tyvärr blev det ju inte så mycket tacosmys för mig och lillhjärtat men nu sitter han inne på sitt rum och myser själv med Mamma Mu och förhoppningsvis ligger han i sin säng och håller på att somna. Vilmer han sover han med ibland. Så fort jag lägger ner honom vaknar han och gallskriker. I morgon kommer karln hem igen och då blir det lättare igen.

Jag har egentligen massor med bilder och videoklipp att lägga in men just nu tillåter inte mina barn det så det kommer imorgon. Nu ska jag ta hand om Vilmer igen.

Han har dessutom varit mer skriikig ikväll än på länge. Det är väl nålarna som gör det med eftersom det kan bli värre på kvällen när de fått nålar. Han har definitivt ont i magen igen ikväll!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards