♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 10 maj 2012

Massor med lek idag!

Av Debora Persson - 10 maj 2012 22:27

Idag har vi verkligen haft fullt upp. Vi startade dagen med att jag och Vilmer stack iväg-skitstressade eftersom vi hade en tid att passa. Bussen skulle knappast vänta på oss så det var eld i baken där ett tag. Det var längesen jag steg upp tidigt för jag hade en tid att passa ;)

Hemma var mannen som tvättade samtidigt som han skulle ha koll på Maximilian som sprang i trapphuset. Strax därpå var det dags på dagis för Maximilians del.


Jag och Vilmer, vi begav oss iväg till Mörrum för Öppna Förskolan och där träffade vi Fia och Hugo.

Fika och lek med barn var det innan det var dags att bege sig därifrån igen.

Eftermiddagen kom och när Maximilian kom hem från dagis hade han med sig en liten lapp med någon teater på, han var stolt och berättade att han och hans kompis(ar) varit med de stora barnen på teater idag. Jag visste dock att de varit på teater för jag pratat med dagis på telefonen tidigare. Men han var iallafall glad! Det är ju Maximilian och två killar till som är äldst på deras "minstaavdelning", den ena killen ska sluta snart pga flytt så det är bara Maximilian och en kille till snart bland alla småbarnen så därför har dessa tre killarna ofta besökt stora avdelningarna och är med dom ibland när det finns plats över, som idag då när de fick följa med på teater. :)

När Maximilian kommit hem från dagis så begav sig min nördiga sambo och hans nördiga kompisar iväg till Malmö för att glo på FOTBOLL (förvånade va!?!?). Men inget vi här hemma brydde oss om, vi skulle ändå få besök av Fia och Hugo så det gjorde inget.

Vi fikade och pusslade. Snackade massor med härligt skvaller. Vi åt middag, barnen blev plötsligt akuthungriga så vi körde på stort med snabbmakaroner och stekt korv;)

Efter maten var ungarna nöjda och glada och då tog vi fram all världens alla bebisleksaker.

Roligt hade iallafall våra småkillar!


Tillslut var väl alla våra tre små killar trötta och ledsna och en efter en somnade de och jag och Fia kunde koppla av två minuter i soffan innan hon och Hugo begav sig hemåt. Vi tackar iallafall för denna dagen!   


       

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards