♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2012

Hästridning hos mormor♥

Av Debora Persson - 21 oktober 2012 15:35

Igår jobbade sambon heldag så vid lunchtid kom Göte och hämtade oss så vi kunde tillbringa resten av dagen hos mamma och honom.

Lagom till när vi kom hem dit kom mamma ridandes så Maximilian var inte sen med att hoppa upp på hästen så han fick rida en stund med sin mormor.

Mamma tyckte jag med skulle prova att rida men det tyckte inte jag. Jag förlorade och efter att maximilian kännt att han ridit klart fick jag hoppa upp på hästen och mamma skulle leda den. Hon släppte hsten och sprang bredvid den vilket gjorde att hästen med sprang. Inte så snabbt men enligt mig var det skitsnabbt! ;)

Jag skrek till ett par gånger vilket gjorde att Maximilian började springa efter hästen och han skrek "stopp, stanna, väääänta på mig" Han skulle såklart rädda sin stackars mamma! Vilken liten hjälte jag har! ♥ Vilmer satt i vagnen och klappade händerna under tiden.

När hästen stannat så fick Maximilian hoppa upp framför mig och så red vi med tillsammans en stund. Vi red upp hästen till stallet där han skulle in och få lite mat.

Strax därpå rusade tre andra hästar in i stallet som med skulle få lite mat i sig. Maximilian hittade borstar som han ville borsta hästarna med men när vi öppnade porten (?) till en av hästarna oh han skulle in och borsta så ändrade han sig.

Vilmer blev otålig och hungrig så vi gick in och gav honom mat.

Algot kom hem och vi gick upp och la oss i soffan och vilade lite. Vilmer somnade och sen serverades middagen.


Tiden tickade på och sen var klockan efter 18 så vi blev hämtade av sambon så åkte vi hem.


Maximilian glad att få rida med mormor♥

   

Över hindret!

 

Åskådare..

 

Lillebror tittar på från vagnen!

 

Hjälper mormor inne i stallet!

 

Vilmer är inte alls rädd för Henry. Han kröp omkring och jagade honom istället ♥

   

Maximilian hann såklart leka med Pippi med!

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards